Şimdi Ara

Hung (2009) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
16.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gördüğüm iyi oldu izleyeli baya olmuştu yarım kalmıştı bitirem ben de
  • Iptal mı oldu şimdi. En son 3 ü bitirmiştim.
  • Bitir kanka.Cidden sağlam
    @WiZDIM

Maalesef Bitince üzülücem.Şimdiden hissediyorum
    @Ludovico!
  • 2. sezon 6. bölüm bitti.

Siyahı kadın doyamadı 7. bölümü merak ettim şimdi.Ray hadi koçum.Lenore ayrı bir seksi
  • 2. sezon 7-8-9 bitti.Finaldeyim

Tanyaaa

9. bölüm sonundan The XX'ten yine harika bir parça geldi
    Hung'un 2. sezon 9. bölümünden
    atmosfearic1youtube
    The XX- Infinity
    http://www.youtube.com/watch?v=JCBm5VbwJvY
  • 2. sezon bitti.

Sayfa neredeyse beyaza dönmüş gibi görünüyor.Lenore dışında
  • 3. sezon ilk bölüm bitti

İşi iyice büyüttüler.Dükkan bile açtılar Ray arabayı çekip, evini onardı.Karısıda yanına giderse iyi olcak ama Lenore yeni adam buldu
  • 3. sezonun 2. bölümü bitti

Lenore vs. Tanya'da Lenore'un tokadı ve Ray'in sonunda Jason'ı kelepçeleyip kıza kendisinin gitmesi
  • 3. sezon 3. bölüm bitti.Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz

İşler biraz daha organize olacak gibi Lenore cidden çok fena kadın.Ayrıca Jason'un nişanlısının bi tvye ve blu-raye onu takas etmesi
  • 3. sezon 4. bölüm bitti

Ray'in eski öğrencisi taş gibi.Başı fena belaya giricek gibi kadın polisle
  • 3x5 bitti

Polis kadın sert çıktı cidden Ama sonunda kurtardılar gibi paçayı
  • 3x6 bitti.Dizi hafif kötüleşmeye başladı çünkü
    Lenore gitti tro gönderdi Ray'e ama adam çakmadı Sonra Jason'ın ileride eşcinsel ilişkiye girme ihtimali Gerçi öyle birşey olursa bırakırım veya geçerim.Her diziye şöyle leş şeyleri koymaları mı lazım.Ne güzel kadınlardan gidiyorduk
  • 3x7 bitti.Bu bölümü tvde izlediğimi hatırlıyorum.Tek bölüm buydu zaten baktığım cnbc-e

Paraları çalan Jason ve nişanlısına Charlie çok iyi ders verdi.Adam prof. Ayrıca film sonunda Ray'in dans etmesi eh işteydi.Tamda ayarlamışken diğer çocuğu, adamlar tanıdı.Charlie giderken geçirdi bu arada Tanya'ya.Bakalım ne çıkcak.Bıraktığı not olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 11 Nisan 2014; 19:59:35 >
  • 3x8 bitti.Başlangıcına 10 üzeri 15 veriyorum.Şu eski öğrenci çıldırtıyor beni

Ray'in Mike'la evlilik öncesinde yaptığı konuşma iyiydi Bazen oluyor Jason'da az çakal değil ama
  • Bir ara bende izlerdim hangi bölümde kaldığımı bulabilirsem başlayayım bari.
  • Final öncesi bölümü gerçekten sakin geçti

Karısı öğrendi.Ama anlamadığım karısı adamdan beter ve gerçekten anlaşılmaz bir karakter.Ama adam suçlu gibi
  • 3. sezon finali ve dizi bitti

Lenore beni çıldırttı yine.Ayrıca Charlie'nin yaptıklarına karşılık inekleri çalma fikri fenaydı Lenore'u vurdu Sandee.Ben bomba falan koydu sanmıştım pastaya ama abarttım Jessica tam piskoya bağladı.Lenore'un kendisi oldu Aslında devam etse manyak olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.