Şimdi Ara

Hung (2009)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
0
Favori
16.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ray Drecker Lise yıllarında okulun en popüler, en başarılı sporcularından ve kıskanılacak bir hayatı olan biriydi,fakat şimdi Lisede Basketbol öğretmenliği yapan,hayata küsmüş ve 20 Yıllık Dermatolog eşi tarafından terkedilmiş çaresizlik içerisinde kıvranan bir insandır.
    Yanan evlerinin küllerinden kurtulmak ve çocuklarına bakabilmek için ikinci bir iş aramaktadır,çaresizlik çözümleri arasında fal'lara inanmak'da yer alacaktır.Fal'lara aşina olan İş arkadaşı Tanya sayesinde bu süreç ile de zaten böyle tanışacaktır.
    The Riches'in yaratıcısı Dmitry Lipkin tarafından ekomomik kriz yıllarında kişisel şansızlıklarına para mücadelesini de eklemek zorunda kalan bir adamın yaşam mücadelesi bir kara mizah şeklinde bizlere sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 10 Ağustos 2011; 10:11:11 >
  • HBO yapıyorsa farklı ve güzel olacağına eminim.
  • Tüm dizilerin ilk bölümünün ismi nedn pilot yaw
    Lost
    Fringe
    Chuck
    Hung
  • yapımcı ıyı ılk 2 bolume bakmak gerek
  • Konusu hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

Tüm dizilerin ilk bölümünün ismi nedn pilot yaw
    Lost
    Fringe
    Chuck
    Hung

Deneme amaçlı çekim olduğu için diğer bölümlerden de uzun oluyor.Tutulduğu zaman bölüm isimleri konuluyor heralde
  • İlk 2 Bölümü izledim ve kesinlikle Tavsiye ederim.

Bir Adamın Para kazanmak için yapabildiği şeyleri Dram mizah şeklinde izlettiriyor bize.
    Konusu özetle ;Sırasıyla Karısını,Evini ve çocuklarını kaybeden babanın "Yegane Mal Varlığını" Kullanarak para kazanmasını anlatıyor.Çatlak Bir arkadaş,Aynı derecede Çatlak 2 çocuk,Para için kendisini terk etmiş eş Etrafında dolanan bir hikayesi var.

Her zaman ki HBO sertliğinde,Kalitesinde bir dizi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Hancock (2008)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mutlaka izleyin derim... Bugün indirip ilk 3 bölümünüde ardarda izledim hiç sıkmıyor izlettiriyor kendini. Aile ile izlenebilecek bir dizi değil onuda söyleyeyim.
  • Evet 3.bölüm alt yazısı yeni çıktı.Sabırsızlıkla bekliyordum.

aile dizisi değil kesinlikle.
  • Punisher ve Mist'teki eleman. Dizisi de güzel olur eminim. En azından konusundan dolayı izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

HBO yapıyorsa farklı ve güzel olacağına eminim.

Aynen katılıyorum
  • 1.sezon 10 bölüme uzadı.
  • 30 dakika az değil mi yahu
  • Dizi gerçekten güzel tavsiye ederim. Yalnız konuyu başlatan arkadaş başlığa +18 ifadesi eklerse iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

Tüm dizilerin ilk bölümünün ismi nedn pilot yaw
    Lost
    Fringe
    Chuck
    Hung

Deneme amaçlı çekim olduğu için diğer bölümlerden de uzun oluyor.Tutulduğu zaman bölüm isimleri konuluyor heralde

Pilot ilk bölüm anlamına geliyor.
  • denemek lazım beğenirsek izleriz
  • Konusu güzel. Yeni sezona güzel yapımlar geliyor.
  • indiriyorum sararsa devam... haber için teşekkür.
  • 2.bölümünde keşfettim.bayağı güzel bi dizi.konu önce saçma geliyor ama sonradan olaylar güzelleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

HBO yapıyorsa farklı ve güzel olacağına eminim.

+56978956879058 Bende Katılıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.