Şimdi Ara

Hung (2009) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
0
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .TaneR.

30 dakika az değil mi yahu

Olsun diğerleri gibi 1 2 saat yapıp yarısını saçma sapan şeylerle geçireceğine adam akıllı 30 dk film olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

bugün indirip izledim sıkıcı değil gayet güyet güzel

1. bölümde çalan şarkıları biliyormusunuz

Bir yerde görmüştüm şarkıların adını ama bulamadım tekrar ya.

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

30 dakika az değil mi yahu

Olsun diğerleri gibi 1 2 saat yapıp yarısını saçma sapan şeylerle geçireceğine adam akıllı 30 dk film olsun

Aynen katılıyorum. Bir buçuk saatlik türk dizilerini görüyoruz, mesela ''Adanalı'' yavaş çekim de şarkı eşliğinde boş boş yürüme sahnelerini kaldırsalar, filmin süresi yarıya iner yemin ediyorum.

Bu arada hakikatten genelde HBO dizileri 50 dakika olur ama bu dizi başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 29 Temmuz 2009; 0:11:57 >
  • 4. bölümü izledim az önce.

Eski karısı Lenore'la karşılaştı ve eline kartı geçti.Kesin arayacak ilerdeki bölümlerde ve eninde sonunda karısına da önerecek bizimkini ve bum, yakalandık :D Tahminim böyle.
    Molly'i ilk gördüğünde adamın eli yüzü değişti bu arada :D
  • http://www.happinessconsultants.com/ şunada bi bakın arkadaşlar ben pek anlamadım ama bu mutluluk olayı reeldede mi yapılıyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hico63

http://www.happinessconsultants.com/ şunada bi bakın arkadaşlar ben pek anlamadım ama bu mutluluk olayı reeldede mi yapılıyor ki ?

Gerçek site açmışlar birde ya. Yok tabi gerçekten arayınca evine gelmez adamda öyle eğlence olsun diye açmışlar siteyi.
  • 5.bölüm alt yazısı yayınlandı. İyi seyirler herkese.
  • Hung severler nereye kayboldunuz?
  • 6. bölüm altyazısını beklemedeyiz.Daha çevrilmeye başlanmamış bile sanırım.
  • ingilizce altyazı geç çıktığı için böyle oluyor arkadaşlar yoksa çoktan çıkmıştı altyazı.
  • Altyazı dün gece çıktı ve izledim.

Düşündüğüm gibi Jemma iyice girdi işin içine.
  • Aşık oldum ben bu jemmaya.Böyle bir hatun olamaz.Arıza ama kendini sevdiriyor.

Diziyide Çok beğeniyorum.umarım uzun soluklu olur.

Konu derin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Aşık oldum ben bu jemmaya.Böyle bir hatun olamaz.Arıza ama kendini sevdiriyor.

Diziyide Çok beğeniyorum.umarım uzun soluklu olur.

Konu derin bence

Hatun tehlikeli ya. İşleri karıştıracak gibi. Bir iki tık sonra atık.
  • Nurse Jackie ile birlikte yazın en iyi dizisi
  • bu dizi çoook kısa yaaa
  • İndirdim ilk 6 bölümü enteresan bir konusu var.Ama izlettiriyor kendisini bakalım ilerleye bölümlerde ne olucak.(Çok kısa...)
  • bende jemma ya hayran kaldım,ama olayları akışına ve dizinin henüz 6.bölümünde olduğuna bakacak olursak,yukarıdaki arkadaşımın da dediği gibi,jemma bela olacak bence...
    -Nerede çalıştığını, ne iş yaptığını,kim olduğunu ona söyledinihayatına girmesine izin verdin.. .....Sen kafayı mı yedin?...İkimiz de bu yüzden hapse girebiliriz.
    -Rahat ol,Ona güveniyorum....... <--------burası canalıcı nokta,bence....
  • Evet Bela olcak ama sanırım 1-2 bölüm bu şekilde takılacaklar.

İnş Devamlı kadroda kalır ve dizi çok uzar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

bende jemma ya hayran kaldım,ama olayları akışına ve dizinin henüz 6.bölümünde olduğuna bakacak olursak,yukarıdaki arkadaşımın da dediği gibi,jemma bela olacak bence...
    -Nerede çalıştığını, ne iş yaptığını,kim olduğunu ona söyledinihayatına girmesine izin verdin.. .....Sen kafayı mı yedin?...İkimiz de bu yüzden hapse girebiliriz.
    -Rahat ol,Ona güveniyorum....... <--------burası canalıcı nokta,bence....

7. bolumu sabırsızlıla beklıyorum
  • Season 1, Episode 7: The Rita Flower or the Indelible Stench
    Original Air Date—16 August 2009

amerika'da yarın akşam yayınlanacak herhalde.1-2 gün içinde torrent e düşer.tabi biz her zamanki gibi en erken çarşamba göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

Season 1, Episode 7: The Rita Flower or the Indelible Stench
    Original Air Date—16 August 2009

amerika'da yarın akşam yayınlanacak herhalde.1-2 gün içinde torrent e düşer.tabi biz her zamanki gibi en erken çarşamba göreceğiz...

hung S01 bölüm 7,torrent' e düştü.kısaca bir göz attım. jemma pek yok gibi idi,bu bölümde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.