Şimdi Ara

HUNGA WARİOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hunga wairor oldurmeliyim diesteyim yardım edebilecek warmı ?
    ,

• up

• açtığın konunun içerdiği bilgilerden ve gerekliğilini düşünerek açtığın için teşekkürler
  • tabi hemen forumca gelıyoruz zaten bu forum bole görev yapmadan önce arkadaslar gelsın hemen party ayarlasın server secılsın serverın 1 - 2 - 3 kac olucagına karar verılsın hemen yapılsın nebılıyım işte bu gece bız sahabahlıcaz charı olan sabahlıyamıcaksa charı partyme bırakksın biz kasarız hastasonları etkınlık olarak eslantta mangal partysi yaparız bunun gıbı seyler için acıldı bu platformun amacı bu gayet güzel bi topic olmus tesekkurler emege saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge54

tabi hemen forumca gelıyoruz zaten bu forum bole görev yapmadan önce arkadaslar gelsın hemen party ayarlasın server secılsın serverın 1 - 2 - 3 kac olucagına karar verılsın hemen yapılsın nebılıyım işte bu gece bız sahabahlıcaz charı olan sabahlıyamıcaksa charı partyme bırakksın biz kasarız hastasonları etkınlık olarak eslantta mangal partysi yaparız bunun gıbı seyler için acıldı bu platformun amacı bu gayet güzel bi topic olmus tesekkurler emege saygı

kısa ve öz bir cevap teşekkürler cvp için

msj alınmıştır umarım Sky
  • orc sizen nickini süyle yardım edem sana
  • Hunga
  • hunga dedi daldım içeri ama klasik bi yalvarma topiği
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge54

tabi hemen forumca gelıyoruz zaten bu forum bole görev yapmadan önce arkadaslar gelsın hemen party ayarlasın server secılsın serverın 1 - 2 - 3 kac olucagına karar verılsın hemen yapılsın nebılıyım işte bu gece bız sahabahlıcaz charı olan sabahlıyamıcaksa charı partyme bırakksın biz kasarız hastasonları etkınlık olarak eslantta mangal partysi yaparız bunun gıbı seyler için acıldı bu platformun amacı bu gayet güzel bi topic olmus tesekkurler emege saygı

heLaL olsun
  • ares de kuzenin de ayni gorev vardi..yapana kadar canim cikti..:S
    10 dk oldu bitireli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 12 Mart 2007; 1:10:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.