Şimdi Ara

Hunt: Showdown (2018) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
10.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda performans sorunu yaşayan var mı? En son geç yıl oyunu bıraktığımda yakınlarda bir oyuncu olduğunda veya boss'a yaklaşınca fps yarıya kadar kadar düşüyordu. Görüntüyle beraber seste de takılmalar oluyordu. 1 sene sonra tekrar yükleyip denedim hâlâ aynı. Crytek güncellemelerle oyunun optimizasyonunu bozup benim gibi alt orta seviye kullanıcılara oynanamaz hale getirdi diye düşünüp sildim.

Son günlerde kingdom come deliverance'i yükledim. Oyunda 4-5 saat ilerleyince aynı sorunu bu oyunda da yaşamaya başladım. Bu oyunda cryengine kullanıyor. Bu ikisi arasında başka oyunlarda denedim. God of war, re8 gibi. Sistemimde olması gerektiği perfermansta çalışıyordu. Bugün aklıma geldi, sorun oyunda değil bende galiba. Aynı grafik motorunu kullanan her oyunda aynı sorunu yaşayacak gibiyim. Önerileriniz varsa bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt

İşlemci nedir? Çözünürlük nedir?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

i7 7700hq(dizüstü), gtx1050(4gb vram),16gb ram. 1920x1080 piksel.

İşlemci bottleneck'i gibi gözüküyor.

• Rekabetçi tarzı oyunları sevmem ama bu oyunu beğendim. Oyuncu ararken biraz daha seri olsa tadından yenmez.

PSN İD mr_cengaver_tr

İşlemci ya da gpu çok ısınıyorsa kademeli olarak yavaşlıyorda olabilirler. Genel bir temizlik ve macun çözer işi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün indirdim denemek için,solo oynarken 2 kişilik takımlarda gelebiliyor herhalde bu yüzden ilk başlarda zor yeni başlayan için :D 3 kişi girdiğimde ise 5 el falan attım 1-2 adam gördük sadece o kadar ,bossu öldürüp çıktık birini göremeden,genellikle bu şekildemi hep :D oyun gerçekten hoş duruyor ,sıkıntım sadece hareket edince blurlaşıyor oyun durunce netleşiyor uzak çizimi falan ,bluru falan kapattım ama bi işe yaramadı var mıdır bi çözüm buna?

en son 3 kişilik girdim ondada birisi diğerini öldürdü sonra bana sıktı,onu öldürdüm sonra yerdekini elemanı kaldırdım o da baktım bana molotof atıyor :D şimdilik solo devam edeyim en iyisi

• Beyler oyun duman ekranında bekliyor sorun ne olabilir.

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    sıkıntım sadece hareket edince blurlaşıyor oyun durunce netleşiyor uzak çizimi falan ,bluru falan kapattım ama bi işe yaramadı var mıdır bi çözüm buna?

Hocam 2 ay geçmiş biliyorum ama yine de cevaplamak istedim. Antialiasing ayarında SMAA 1TX ve SMAA 2TX yapıyor hareket halindeki bulanıklığı. 1TX ve 2TX dışında kalan tek ayar ise 1X ne yazik ki, onu seçerseniz geçiyor bulanıklık ama o da iyi bir kenar yumuşatma yapmıyor. Oyunun en büyük problemlerinden biri bu, FXAA gibi düzgün bir antialiasing ayarı yok. Neyseki motor güncellemesi gelicek ve onla beraber de FSR ayarı gelicek diye biliyorum. Oyunu daha yüksek bir çözünürlükte açıp downscaling yaparak antialiasing yapmak bir çözüm olabilir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.