< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hunt: Showdown (2018) [ANA KONU] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşlemci nedir? Çözünürlük nedir?
-
i7 7700hq(dizüstü), gtx1050(4gb vram),16gb ram. 1920x1080 piksel.
-
İşlemci bottleneck'i gibi gözüküyor.
-
Rekabetçi tarzı oyunları sevmem ama bu oyunu beğendim. Oyuncu ararken biraz daha seri olsa tadından yenmez.
PSN İD mr_cengaver_tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci ya da gpu çok ısınıyorsa kademeli olarak yavaşlıyorda olabilirler. Genel bir temizlik ve macun çözer işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün indirdim denemek için,solo oynarken 2 kişilik takımlarda gelebiliyor herhalde bu yüzden ilk başlarda zor yeni başlayan için :D 3 kişi girdiğimde ise 5 el falan attım 1-2 adam gördük sadece o kadar ,bossu öldürüp çıktık birini göremeden,genellikle bu şekildemi hep :D oyun gerçekten hoş duruyor ,sıkıntım sadece hareket edince blurlaşıyor oyun durunce netleşiyor uzak çizimi falan ,bluru falan kapattım ama bi işe yaramadı var mıdır bi çözüm buna?
en son 3 kişilik girdim ondada birisi diğerini öldürdü sonra bana sıktı,onu öldürdüm sonra yerdekini elemanı kaldırdım o da baktım bana molotof atıyor :D şimdilik solo devam edeyim en iyisi
-
Beyler oyun duman ekranında bekliyor sorun ne olabilir.
-
Alıntı
metni:sıkıntım sadece hareket edince blurlaşıyor oyun durunce netleşiyor uzak çizimi falan ,bluru falan kapattım ama bi işe yaramadı var mıdır bi çözüm buna? Hocam 2 ay geçmiş biliyorum ama yine de cevaplamak istedim. Antialiasing ayarında SMAA 1TX ve SMAA 2TX yapıyor hareket halindeki bulanıklığı. 1TX ve 2TX dışında kalan tek ayar ise 1X ne yazik ki, onu seçerseniz geçiyor bulanıklık ama o da iyi bir kenar yumuşatma yapmıyor. Oyunun en büyük problemlerinden biri bu, FXAA gibi düzgün bir antialiasing ayarı yok. Neyseki motor güncellemesi gelicek ve onla beraber de FSR ayarı gelicek diye biliyorum. Oyunu daha yüksek bir çözünürlükte açıp downscaling yaparak antialiasing yapmak bir çözüm olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X