Şimdi Ara

Hunted: The Demon's Forge PC Bölümü Ana Konusu - ÇIKTI!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu sildim,unreal 3 grafik motoru kullanıyormuş oyun ama hiç belli olmuyor,sıkıcı,sıradan,2011 yılı çıkan bir oyuna yakışır değil.
  • dungeons and dragons tan sonra buda mı fos çıktı şimdi..elimiz mahkum yani seve seve diablo3 beklemeye...ulan uğraşın didinin yardırında şu diabloya falan bir iki alternatif, rakip çıkarın be.. yazın sıcağında oynamaya oyun çıkmayacak bu gidişle
  • Dungeon Siege 3'te fos çıkacak gibi hissediyorum.Lotr:War In North ağustos'a ertelenmiş çıkışı ondan birşeyler ümit ediyorum.
  • Gears of War' a rpg koklatmışlar o kadar.
  • DS3 bari fos çıkmasa yaw
  • Oyun tırt arkadaşlar bilmiyorum beğenen çıkarmı ama çok uğraştım oynamak için yok gitmiyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Oyun tırt arkadaşlar bilmiyorum beğenen çıkarmı ama çok uğraştım oynamak için yok gitmiyor arkadaş

Lan bu konuda yazdım sanıyodum da dungeons and dragons daggerfall'a giydirmişim yazıyı.

Aynısı bunun içinde geçerli çöp,hiç ellemeyin,zamanınıza yazık.
  • Lan şansa bak en sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biriydi.
  • Yorumlardan sonra bir umut başladım ama daha oyunun başında bug oluştu adam takılı kaldı. Kısaca
  • İyi oyunu tek ben bitiricem Benim gibi vakti olmayıp artık oyunalra vakit ayıramayan biri için gayet eğlenceli bir oyun.Kontoller kolay git öldür devam et düşünme ilerle türünde.

Ben sevdim valla game for dummies olmuş:)Biz de paslandık artık 30 yaşına gelince böyle oyunlar lazım vakit geçsin diye
  • witcher 2 nin ardından bunu oynayınca attan inip katıra binmiş gibi oldum...lucy lawlessın (zeyna) seslendirmesi bile kurtaramaz bu oyunu..Harddiske 9 gb lık bi delik açmaktan başka bi işe yaramadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Haziran 2011; 13:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

İyi oyunu tek ben bitiricem Benim gibi vakti olmayıp artık oyunalra vakit ayıramayan biri için gayet eğlenceli bir oyun.Kontoller kolay git öldür devam et düşünme ilerle türünde.

Ben sevdim valla game for dummies olmuş:)Biz de paslandık artık 30 yaşına gelince böyle oyunlar lazım vakit geçsin diye

Ben de bitireceğim inşallah. Eğlenceli bir oyun,sıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

İyi oyunu tek ben bitiricem Benim gibi vakti olmayıp artık oyunalra vakit ayıramayan biri için gayet eğlenceli bir oyun.Kontoller kolay git öldür devam et düşünme ilerle türünde.

yaşlarımız birbirine yakın bende oynayayım bari..madem paslandık dragon age orijini bitirdim tekrar başladım büyücü olarak bitince uğrarım bu oyuna

• Bethesda bu aralar atakta oyunu edinmeyi düşünüyorum ama metacritic ortalamasını bekliyorum almak için.
  • Boş çıktı oyun elleşmeyin derim.
  • bir tane olumlu bişey yok mu !

Oyuna bakanlar arkadaşlara bir soru izometrik kamera açısı var mı? Var ise denenmeyi hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

bir tane olumlu bişey yok mu !

Oyuna bakanlar arkadaşlara bir soru izometrik kamera açısı var mı? Var ise denenmeyi hak ediyor.

Şey güzeldi mesela, space tuşuna basıp takla attıktan sonra bir sarsıntı oluyordu o iyiydi.
  • quote:

Sabit tps kamerası var.

Hatunla ok çekince biraz daha yakınlaşıyor hatunun sırtına.

Özetle izometrik falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Şey güzeldi mesela, space tuşuna basıp takla attıktan sonra bir sarsıntı oluyordu o iyiydi.

• Aşırı rezalet az daha hayattan soğuyordum :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.