Sahsen ben cok istiyorum dusunsenize Sneijder ve podolski ile paslasiyor. Birde maxi ile iyi bir ortasaha alinirsa tam avrupa ayarinda bir takim oluruz.
bende çok istiyorum gelmesini.. ayrıca gelmesine gelir fakat Schalkede hiç santrafor transferi gndemde yok gibi. yani Schalke santrafor transfer etmeden Huntelaarı satma riskine gireceğini hiç zannetmiyorum.. Ama öncesinden anlaştığı birileri varsa bilemem..
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
bende çok istiyorum gelmesini.. ayrıca gelmesine gelir fakat Schalkede hiç santrafor transferi gndemde yok gibi. yani Schalke santrafor transfer etmeden Huntelaarı satma riskine gireceğini hiç zannetmiyorum.. Ama öncesinden anlaştığı birileri varsa bilemem..
fener van persie alırsa bence alınma ihtimali artar
quote:
Orijinalden alıntı: Paradaisu.
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
fener van persie alırsa bence alınma ihtimali artar
hocam Galatasaray istemez felan demiyorum, bizimkiler gündemimizde demişlerdi zaten ama demek istediğim Schalke santrafor transferi yapmazsa Huntelaarı salmazlar bence..Gerçi huntelaarın sözleşmesi bittimi bilmiyorum tam trollemiyim
Huntelaar ile anlaştığımızı fakat yıllık 4.5m€ istediğini okudum bi yerde Bilmiyorum ne kadar doğrudur
quote:
Orijinalden alıntı: Barlashan
Huntelaar ile anlaştığımızı fakat yıllık 4.5m€ istediğini okudum bi yerde Bilmiyorum ne kadar doğrudur
transferin önündeki tek engel burak yılmaz. şu adamdan bi kurtulamadık gitti, hoca burak'ı kesmez. çift forvet oynatacağını da sanmıyorum.
keşke şöyle bir kadro yapabilsek
Maxi Portoda gelmeyecek size
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
Maxi Portoda gelmeyecek size
burak ve umuttan sonra 5 metreye pas atabilen bir forvet görmek beni heyecanlandırır açıkçası. tam ihtiyacımız olan forvet. pivot oynar, poacher oynar. çift forvet oynar, tek forvet oynar. her türlü hücum varyasyonunda, her türlü dizilimde kullanılabilecek bir golcü. bitiriciliği 10, hafa hakimiyeti 8, top kontrolü 20 burak gücünde.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Norris
transferin önündeki tek engel burak yılmaz. şu adamdan bi kurtulamadık gitti, hoca burak'ı kesmez. çift forvet oynatacağını da sanmıyorum.
Song iki kişilik mi oynayacak?
Sanki Bana Pele
kullanıcısına yanıt
yanına selçuk yada bilal'i yazmaya gönlüm razı olmadı. 10 kişi oynayalım daha iyi
podooolllssskiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: zeuspwnz
podooolllssskiiiii
Gelmez. (nokta)
quote:
Orijinalden alıntı: Ultimate Trader
Gelmez. (nokta)
tamam.
4 -4-1 ?
kardeş bi oyuncu eksik yazmışsın sakatlandı mı
quote:
Orijinalden alıntı: John Denver
4 -4-1 ?
kardeş bi oyuncu eksik yazmışsın sakatlandı mı
Huntelaar için fazla ücret istendiğini ve Hamzaoğlu'nun bu yaşta bir oyuncuya bu kadar para verilmesinin anlamsız olduğunu söyleyerek reddettiğini okumuştum bir yerde.
quote:
Takimda 1 turk kalmış bu nasil kadro
quote:
Orijinalden alıntı: St.Francisco
quote:
türkler sonradan girer oyuna hocam sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-23066F9EA
quote:
Orijinalden alıntı: St.Francisco
quote:
türkler sonradan girer oyuna hocam sıkıntı yok
Alıntıları Göster
Burak varken Huntelar'ı alamazsın
Bence illa Huntelaar'a bağlı kalmayalım, belki Podolski forvet oynar ve sol kanada bir transfer yapılır ama bence forvet transferi Burak gitmediği sürece Niasse gibi rotasyon için bir oyuncu olacak gibi.Dua edin Burak'a güzel bir teklif gelsin ve gitsin.Huntelaar'ı alıp çift forvete dönelim desek Sneijder'den 4-4-2'de verim alamamıştık.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F2F240332
Bence illa Huntelaar'a bağlı kalmayalım, belki Podolski forvet oynar ve sol kanada bir transfer yapılır ama bence forvet transferi Burak gitmediği sürece Niasse gibi rotasyon için bir oyuncu olacak gibi.Dua edin Burak'a güzel bir teklif gelsin ve gitsin.Huntelaar'ı alıp çift forvete dönelim desek Sneijder'den 4-4-2'de verim alamamıştık.
Bence Huntelaar sizi siteminize çok uygun ancak H.H. nin alacağını hiç düşünmüyorum Burak varken almazsınız. Niasse gibi tatlı rekabet seven hamle oyuncusu alır sizin yönetim