Şimdi Ara

Huntelaar gelir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Bence Huntelaar sizi siteminize çok uygun ancak H.H. nin alacağını hiç düşünmüyorum Burak varken almazsınız. Niasse gibi tatlı rekabet seven hamle oyuncusu alır sizin yönetim

hocam transferde bence iki takımda birbirine bağlı. Hatırlayın Sneijder'i transfer ettik aradan 2 gün geçmedi Meireles 10 milyon Euro'ya size geldi. Bu sene yine ayni şekilde sürekli az harcama yapacağız diyen yönetim Nani transferine karşın mecburen Podoski transferine yöneldi. Podolski çok uygun fiyata geldi orası ayrı ama Herşeyden önce iki Takım'ında kendini mutlaka ayni çizgide tutması gerekiyor. Bunda taraftar,yönetim içindeki görüşler, hatta teknik heyet ve yönetimde yok Dediğimiz 'Mantık' ön plana geçiyor. Mantıken mutlaka Karşıdan gelen bir hamleye karsı buradanda bir hamle gelecek. Yani kesin bilgi bu. Geçmişte neler yaşandığını, nelerin olup bittiğini Hatırlayın. öyle teoride kalan birsey degil bol bol pratiğe gecmiş bir durum bu. kıssadan hisse RVP gelirse, kesinlikle Huntellar'ın geleceğine inanıyorum. Umarım ikiside gelir, iki takımımızda gruplarda mücadele eder, mükemmel kalitede bir sezon geçiririz, hem CL'de hem ligde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak'ın varlığı en büyük engel. Burak2ın varlığı üst düzey bir takım olmamız için de en büyük engel..
  • Burak var diye almıyor Hamza bey
  • Yillik ucrette huntelar in istaegi ile gs nin teklif ettigi ucret arasinda 1 milyon euro varmis en buyuk engel bu diyordu bu gun radyo sporda.

• Sir Hamza, bizim yıldızlarımız bize yeter diyordu. Burak qraLımızın hatrı kırılmasın diye ilk 11 e önce onu yazar. Malum paşamızın oyundan çıkarken attığı tripleri biliyoruz.
  • kimse kusura bakmasin ama burak huntelaar ile forma savasina bile girebilecrk oyuncu degil.Burak sag kanata gecdr yada yedek oturur.Huntelaar bu,tripci trabzon cetesindekileri kuma sokar..

• Hamza hocanın Burak ı keseceğini sanmıyorum. Forvet hattından çok artık defansa kaliteli transfer bekliyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

transferin önündeki tek engel burak yılmaz. şu adamdan bi kurtulamadık gitti, hoca burak'ı kesmez. çift forvet oynatacağını da sanmıyorum.

keşke şöyle bir kadro yapabilsek

Huntelaar gelir mi ?

Song iki kişilik mi oynayacak?

Gormuyormusun adam 2 kisi yazmis oraya Alex ve Song sadece forma eklemeyi unutmus. :)

• Burak varken Drogba da alınmıştı ve gayette oynamışlardı. Umut çöpünü yollayıp niasse falan demeden hunteları alabilirsek çok iyi olur bana göre. Ancak bildiğim kadarıyla belli bir yere kadar gelinmiş fakat menajeri ile tam olarak anlaşılamamış bekleme kararı alınmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.