Şimdi Ara

Hunter Macro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MM hunterim war movielerde görüyorum tek tuşla sırayla tüm skilleri sırayla atiyor bu macroyu kullanan veya konu hakkında yardimcı olabilecek war mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahnii -- 27 Eylül 2009; 21:58:09 >

• Öyle bir macro olduğunu sanmıyorum.Varsa bile illegaldir..Tek tuşla dediğin rotasyonu macroya bağlamıştır.1 2 3 4 yapana kadar tek tuşa basıyordur.
  • yok, ama bunu yapabilen klavye var G15 vs bu türleri.
  • tavsiye etmiyorum oynamanın bi anlamı kalmıyor
  • ben öyle düşünmüyorum açıkcası, dps'e konsantre olmak yerine, oyuna konsantre olup daha iyi iş çıkartıyorsun, hata yapma şansını oldukça düşürüyor.

özellikle de hareketli karşılaşmalarda çok işe yarıyor. (Mimiron, Yogg, Lord Jaraxxus vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Eylül 2009; 10:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yahnii

MM hunterim war movielerde görüyorum tek tuşla sırayla tüm skilleri sırayla atiyor bu macroyu kullanan veya konu hakkında yardimcı olabilecek war mi ??

hangi videoymus o merak ettim, paylaşırsan sevinirim eger ismini hatırlıyorsan.
  • muhtemelen endisia'nın videoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

yok, ama bunu yapabilen klavye var G15 vs bu türleri.

tmm da kalvyeden bile olsa arkadaş movie izliyor orada gene tek tuşa basıldığını görüyor klavyenin olayı olsa gene orada 3-4 tuşa basıldığını görmezmisin? ( yani movide kalvye gözüküyormuki tek tuş spam)?
  • Macronun dozunu kaçırıp tek tuşla hunter oynamaya gerek yok bence. Hunter's mark-pet attack bir macroda, Kill command ve Silencing Shotı Chimera ve Aimeda bağlamak, Aspectler arasında tek tuş geçiş, Focus MD gibi macrolar yeterli olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Effect

Macronun dozunu kaçırıp tek tuşla hunter oynamaya gerek yok bence. Hunter's mark-pet attack bir macroda, Kill command ve Silencing Shotı Chimera ve Aimeda bağlamak, Aspectler arasında tek tuş geçiş, Focus MD gibi macrolar yeterli olur sanırım.

kisaca bi macronun içine ne yazmak gerekiyor bunları yaptırmak için yazabilirmisin? ben komut olarak ne yazılması gerektiğini pek bilmiyorum gösterirsen kullanıcam galiba.
  • #showtooptip Misdirection
    /cast [target=focus] Misdirection

Mesela bu makroya icon seçmezsen skill bara koyduğunda üstüne geldiğinde MD tooltip çıkar ve eğer focus varsa ona MD atar. #showtooptip bölümünü kaparsan macro boş olur.

http://www.wowwiki.com/Useful_macros

Bir oku istersen, daha detaylı bilgi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.