Şimdi Ara

hunter oldum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a beyler hunter oldum bi skill açıldı ne işe yarıyor ve nasıl pet sahibi olacam bigilendirirseniz sevinirim

• Açtığın skill tame skili yani hayvanı onla yakalıyorsun hayvan yakalamaya gelince hayvanı ilk önce canını 5-10 arası bişi yapıyorsun azaltıyorsun işte sonra o skile basıyorsun yakalanırsa hayvan ölüyor ve çantada yakalanmas ise canı dolu şekilde sana saldıracak
    Oyundaki adım PisAdam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KvM -- 17 Aralık 2006; 21:13:41 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10983117/tm.htm
    1 saatde yaptım canavarın canını yarıya indir he bi de ne tamelersin
    black wolf,grey bear,red hawk jobların binek hayvanları;
    reinder(hunter),flying lion(wariror),snow tiger(pyhisician),great wolf(assasin)
    job bineklerini tamelemeyi düşünme
    dedigim gibi canını yarıya indir at skilli bazen canı dolar o egitimdir
    skill atınca canavar ölür invetorye gelir
    yardım istiyosan burak_mdk_1@hotmail.com

• nasıl canlandırcam peti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: STaTIC10000

nasıl canlandırcam peti?

canavar ölür senin olur invetorye gelir t ye basarsın atıl kurt dersin
  • type: combat type

bu pet nasıl ex alır kendisi kesio almıo ben kesiom almıo bi şekilde aldı ama çözemedim
  • attack pet ler kendi vuruş sayılarına göre alır atıyorum 1000 vuruş da %1 gbi .. ama öle her aldığı %0.01 fln görünmez.. binek petlerede lvl kasmak için senin vuruş sayın lazmdır.. aynı mantık sayılır.. attack petlerde senin vuruşun yada yaratığın verdiği exp önemli deildir.. sadece vuruş sayısı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 3 60lvl oldum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

attack pet ler kendi vuruş sayılarına göre alır atıyorum 1000 vuruş da %1 gbi .. ama öle her aldığı %0.01 fln görünmez.. binek petlerede lvl kasmak için senin vuruş sayın lazmdır.. aynı mantık sayılır.. attack petlerde senin vuruşun yada yaratığın verdiği exp önemli deildir.. sadece vuruş sayısı..

binek pet nasıl bulabilirim bide petimi nasıl doyuracam yardım pls
  • ha unutmadan ben canavarın canını gıdım bırakıyorum ve tame skillini çakıyorum ama canı fullenio neden evcilleşmio 1 tane evcilleştirdim ama devamı neden gelmiyor bilgi plss
  • http://www.hero.netgame.com/guide/system_01.php

tekde tame lemek zor zaten çok denemen lazm.. ve tame skill ine de bağlı ben tame i 8 yaptım yinede bineklerde tekde alamıyorum...
    dragon castle da ön kapıdan çıkınca solda stable bilmemne var ordan at alabilirsin.. dier bineklerden almanı şimdilik yavsiye etmem.. lvl 53 olunca 2. tipini alırsın..
    tavernde pot alırken görmüşsündür zaten ot et fln var pet ler için mouse u üstüne tut ne kadar hp veya chi verdiği yazar.. pet ler chi kullanmıyo sadece hp al çok ağırlar..
    at aldığın yer de bi de spirit bilmemne var oda hayvanın ölürse canlandırıyo..
    ii oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

attack pet ler kendi vuruş sayılarına göre alır atıyorum 1000 vuruş da %1 gbi .. ama öle her aldığı %0.01 fln görünmez.. binek petlerede lvl kasmak için senin vuruş sayın lazmdır.. aynı mantık sayılır.. attack petlerde senin vuruşun yada yaratığın verdiği exp önemli deildir.. sadece vuruş sayısı..

Yaratıgın verdiği exp önemli değil demişsin ama hawkımı eğitirken denedim 24 lvl yaratıkla 31 lvl yaratık keserken hawkım aynı expi almıyor. Birinde %0.04 diğerinde %0.11 exp alıyor.Yanlışım varsa kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostman1 -- 18 Aralık 2006; 11:16:51 >
  • lvl 55 im ve great tiger ım var great mine a gidip spider ın önüne bırakıyorum kaplanı exp alıyo ama bişey kesmiyo.. yani kestiği yaratıkla deil vuruş sayısıyla alakalı..
  • ölmüyo mu
  • valla sana tek ble çeker o spider =)) 12k hp si var vur vur ölmüyo.. +60 adamlar gelip kesiyo arada... ama benim craft işinde gözüm olmadığı için pek takılmadım madende.. ama 2 lvl ini orda aldı benim tiger
  • siz iyi kasmışsınız yaw ben 23 üm daa bi great wolfum bide black wolfum var onlarla takılıos dertleşios eglenios fln bazen de yeri öpüos hep beraber
  • ben geyikle kaplanı neden kesemiom yaw 23 luk onlar ama 31 liği kestim onlar damage yiyio canları gitmio ve bana vuruolar

not:boyumdan buyuk yerlerde takılmayı severimde ondan gittim oraya yoksa işim ne
  • reindeer - great wolf - flying lion - snow tiger(isimleri yanlışsa özür dilerim anca bu kadar hatırlayabildim).. bunların 12000 hp si var ve skill pek işlemiyo zaten 4000 hp si kalınca eer yeterince hızlı kesemiyosanız kendisi hp doldurur sanki pot içiyo gibi.. sadece kendisi deil yanındakilerininde hp si dolar.. öle cins hayvanlar +55 fln olmak lazm ben 55 im ama pek başarılı deilim onları kesme konusunda 2k hp kalınca full çekiyo şerefsizler =P
  • bi süre sonra hp basmayı bi süreliğine kesiyor ben 48 ken 2 defa great wolf yakalamıştım. Yaklaşık 15 dakika sanırım tek başıma durmadan kestim. Onuda atı kasarken öldürdüm ordan öğrendim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostman1 -- 19 Aralık 2006; 9:56:47 >
  • =) abi benim char sorunlu zaten.. 5k hite item düşmez.. kaplan keserim 10 kaplanın 3 ünden anca gold düşer dierleri boş... nasıl yiyosam hack yiyip soyulurum... tame 8. seviye olur bi lion yakalayamam sürekli hp doldurur... saymakla bitmiyo bahtsız char işte =) ama denk gelirse ölüyo haklısın =)

edit: tecrübeli ark ların sölediğine göre wolf daha kolay yakalanıyomuş daha önce yazılmıştı ama çok oldu bulamadım link...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 19 Aralık 2006; 11:27:37 >
  • evet o konuyu bende okumuştum. Bu arada geçmiş olsun carın haclendiği icin. Bide nacizane tavsiyede bulunayım. Sanırım daha önce bi konuda okuduğuma göre ara sıra internet cafeden giriyorsun galiba eğer bilgisayar konusunda bilgin varsa keylogger olayına dikkat et cafelerde çok oluyor o olay gerçi artık depfreeze yüklüyorlar ama yinede o konuya dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostman1 -- 19 Aralık 2006; 12:23:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.