Şimdi Ara

Hunter pet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler forum aradım ama bulamadım bitane hunter peti varmış hem saldırı yapıp hem sana heal veriyomuş O.o doğrumudur eğer doğruysa petin ismi lütfen cok acil

• http://www.wow-petopia.com/browse/collector.html

Aradığın Gondria olması lazım
  • hocam 2 tane var su an bildigim biri skoll biri de Loque'nahak bunlar ii de heal veriyo
  • Onlar spirit beasts pek çok var. Ap scale göre heal oranı artıyor. 5-6 tane var
  • şeffaf petler varya ayı-kedi-yengec, onlar heal verebiliyor.
  • beyler varya inanılmaz ihtiyacım vardı hepinize ne kadar teşekkür etsem az sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fellow Pet Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ban'thalos bunu arıyodum işte allah razı olsun hacılar :D
  • Bence sholar basine kamp kurup loque nahakı yakala.. aralarında hala en güzeli o.. birde skoll..

bu arada healden çok bir şey bekleme.. toplamda 20-25k kadar healliyordu en son.. 20 sn kadarda cdsi vardı.. roguetan yine kurtarmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

Ban'thalos bunu arıyodum işte allah razı olsun hacılar :D

Taming de iyi şanslar! Umarım oyundan soğumazsın
  • bu ne la yarım saattir hyjalın orda kamp kurdum gelmiyo :S
  • ban'thalos çok işe yarar bir pet ama yakalanması haliyle epey zaman alıyor şimdiden başarılar,allah gani gani sabır versin

edit: yarım saat ne be 15-17 saat arası spawn oluyor.sanctuary of malorne civarında arıyorsun umarım çünkü orada çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 17 Nisan 2012; 18:08:09 >
  • Yarım saat mi hahaha abi o rare petler 16 saatte bir doğuyor olması lazım Bende var mıydı onu da hatırlamıyorum ama tame etmesi de zor yani,ağacın üstünde falan durmak Video izleyerek anlayabilirsin dediğimi
  • o kadar kolay olsaydı adı rare denilmezdi.. o kuşu ben gördüm ama hem tipi hemde havada bekledigi için almamıstım

spawn muhabbetini görünce günlerce beklediğim geldi, skarr denen lanet kedi 7 saat spawn time'ı kareli desene sahip iğrenç bir yengeçle paylaşıyor.. yengecin cıkma şansı daha fazla.. gidiyorum sürekli yengeç cıkmıs.. kes 7 saat bekle login yine yengeç 5-6 yengec katliamından sonra almayı başarmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 17 Nisan 2012; 18:11:14 >
  • Agacin ustunde durmak 1 yilimi alir desek peti yakalamakda bi 6 ay aldi desek tamamdir :D :D :D beyler cok zor ama alcam alcam alcam !
  • Bu arada ban'thalos 16 saatte birmi cikiyo cidden yoksa dalgasinami diyosunuz ? :D

Edit: beyler bu pet mount hyjaldami yahu arastirdim hem hyjalda gosteriyo videoda bi geyik var benim gittigim yer yikilmis anlamadim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinyth -- 17 Nisan 2012; 22:23:10 >
  • Daha uzun da olabilir, değişiyor ne kadar rare olduğuna göre.7-8 saatte de çıkanı var,2 günde çıkanı da olması lazım eğer hafızam beni yanıltmıyorsa.
  • beyler gondriayı düşürdüm ama ban'thalosu hala dusuremedim :(
  • talnivarr serverinda hayvanlar icin kamp kuran hunterlar varsa simdiden affetsin beni. loque nahaktan o malorne tepesinde ucan baykusa.kadar.oldurmedigim rare hayvan kalmadi. en son twilight'ta oldurdugum spirit wolfu kesmeden once hunter arkadasima tame etmek istermisin dedim cevap gelmeyince kestim bi ton kufur yedim. rare kesmek ayri bir heycan ve zevk benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını benim serverda yapsan var ya... Ama harbi kaç aydır loque'nahak ı bekliyordum ve bir cani gitti kesti onu ben tame edemeden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.