Şimdi Ara

Hunter pet hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ban'thalosu dün tesadüfen bulup tame ettim. Öncelikle Silver Dragon addonu açıktı yoksa farkedemezdim.

Kuş çok yüksekten uçuyor bu nedenle nasıl tame edebileceğimi planlamak için bayağı bir turlamak zorunda kaldım. Slow fall itemi yoktu yanımda. Statue of malorne anıtı üzerinde ölmeyeceğim bir yükseklikte kuşun menzile girmesini bekledim. Arcane shot ve anıtın üzerine düşünce de trap açtım. Benim server biraz tenhadır. Kalabalık serverlerde daha zor. Bol şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Target Human -- 26 Nisan 2012; 14:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

talnivarr serverinda hayvanlar icin kamp kuran hunterlar varsa simdiden affetsin beni. loque nahaktan o malorne tepesinde ucan baykusa.kadar.oldurmedigim rare hayvan kalmadi. en son twilight'ta oldurdugum spirit wolfu kesmeden once hunter arkadasima tame etmek istermisin dedim cevap gelmeyince kestim bi ton kufur yedim. rare kesmek ayri bir heycan ve zevk benim icin

Lan sen Loque'de mi kestin. Gözüne dizine dursun o kadar gönderdiğim kumaş. Ayıp ayıp.

O Ban'thalos zibidisini tame edene kadar canım çıkmıştı. Sonra paraşüt + potion of haste + deterrence + tame beast ile terlemeden tame edince denemelerime acıdım :P

• aman ne uğraşcam ya en iyisi mm oynamak :D
  • MM güzel. Koleksiyon amaçlı bu petler. :D Daha birini kullanmış değilim. Hep pokemon yüzünden oldu böyle.

Hayır bizde kullansak şu egzotik petleri. Ama ikinci özelliğini kullanamasak mesela. Çürüyor stable'da o kadar pet. Yazık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

Ban'thalos bunu arıyodum işte allah razı olsun hacılar :D

Taming de iyi şanslar! Umarım oyundan soğumazsın

ben onu tameleytene kadar azmı yüksekten düştüm oldum :)
  • Yükseklik değil de kafaya kafaya moonfire benzeri bir şey spamlıyor ya. O fena
  • Hem heal hem attack yapan pet olarak yanına bi druid alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Hem heal hem attack yapan pet olarak yanına bi druid alabilirsin

I am a druid and i found your post offensive.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Hem heal hem attack yapan pet olarak yanına bi druid alabilirsin

I am a druid and i found your post offensive.

Dont take it personal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

quote:

talnivarr serverinda hayvanlar icin kamp kuran hunterlar varsa simdiden affetsin beni. loque nahaktan o malorne tepesinde ucan baykusa.kadar.oldurmedigim rare hayvan kalmadi. en son twilight'ta oldurdugum spirit wolfu kesmeden once hunter arkadasima tame etmek istermisin dedim cevap gelmeyince kestim bi ton kufur yedim. rare kesmek ayri bir heycan ve zevk benim icin

Lan sen Loque'de mi kestin. Gözüne dizine dursun o kadar gönderdiğim kumaş. Ayıp ayıp.

O Ban'thalos zibidisini tame edene kadar canım çıkmıştı. Sonra paraşüt + potion of haste + deterrence + tame beast ile terlemeden tame edince denemelerime acıdım :P

Bundan sonra rare petleri öldürmemem için 10k ver pet senindir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

quote:

Bundan sonra rare petleri öldürmemem için 10k ver pet senindir

ş3

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.