Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesin bir finalden çok yarıda kalmış bir izlenim verdi son bölümüyle. Yan karakterlerin hikayesi de yarıda kaldı üstelik. Gon'un babasıyla konuşmasından devam edecek gibi görünüyor da artık bir sene sonra mı beş sene sonra mı devam eder bilmiyorum. Açıkçası iyi bir anime olsa da yokluğunu bir Bleach, Akame kadar da aramam.

Bu animenin diğer shounenlara göre en büyük artısı bana göre yan karakter detayları oldu. Iki dakika sonra ölecek birini bile sanki tüm anime boyunca izleyecekmişizcesine ayrıntılı çizmeleri cidden de çok iyi olmuş. Böylelikle animedeki herkes gözümüzde aynı değere sahip olabiliyor. Herkesin ölme ihtimali olması da başka bir iyi nokta olmuş. Chimera arcındaki vahşeti daha önce diğerlerinde görmedim zaten. Bana göre bu da bir artı sayılır.
    Bu animeye yakın olarak görebildiğim sadece Naruto var, onda da zaten dediğim bu artılar yok. Kendisine göre pozitif yanları var onun da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala yeni mangası çıkmadı mı acaba? Adam neyle geçiniyor çok merak ediyorum valla.
  • Şu serinin 150 bölümü daha olsaydı ne bleach ne one piece ne naruto tanırdı açık net. 148 bölüm ne kadar doluydu. En sevdiğim özelliğide çocuklara değil büyüklere hitap ediyor oluşu. Karakterler çerez niyetine öldürülebiliyor.
  • Seri bitmiş değil fakat sağlık sorunları yüzünden mangaka yeni sayıları çıkartamıyor. Pek umudum kalmadı benim açıkçası. Muhteşem bir seriydi devam etse efsane olurdu. Çok küçük bir ihtimal de olsa umarım devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok beğendim bu animeyi..ama malesef hem bizde hem diğer ülkelerde "underrated" durumda...artıları sayacak olursak

- çizimler genel olarak uğraşılmış ve detaylıydı. göze hoş geliyor, çocuksu durmuyor.
    - kan ve ölüm bol miktarda var..yetişkinlere hitap ediyor
    - seslendirmeler kesinlikle mükemmel, şapşal bir konuşmadan birden ciddi ve kalın ses tonuyla öğüt veren bir konuşma tarzına geçmelerine hastayım bu japon diline özgü olsa da, seslendirme sanatçılarının seslerini kalından inceye bu kadar iyi kullandığı başka anime görmedim

sizinde dediğiniz gibi karınca arkını fazla uzatmadan yeni bölümlerle devam etseydi büyük efsane olurdu. yan karakterler o kadar güçlüki aranızda kuvetli bir bağ oluşuyor..

hisoka nun zevkten kendinden geçme sahenelerini, leorio nun şapşallığını, knuckle nın atarlarını çok özleyeceğim

ama en sevdiğim karakter kesinlikle morel reyiz..adamın tipi karizması sesi tavırları 10 numaraydı

• Seri tamam güzelde abarttığınız kadar da OP , Naruto , gömecek cinsten de değildi şimdi . Fakat iş bleache gelirse her türlü gömer Bleach izlemeyen açmasın
    366 bölümlük anime serisinde Ichigo nun yani çileğimizin attığı tek şey getsuga tenshou olursa ( ay pençesi ) hollow halinde attığıda sanırım ( siyah ay pençesi ) desek yanlış olmaz . Ha birde bilinçsizken yaptığı cero var hakkını yemeyelim

Böyle bir karakter olabilir mi ? Tamam ilk başlarda animesini izlerken çok hoşumuza gidiyordu çünkü ara gaz vermesi için seçilen müzikler çok çok başarılıydı . Ya değilse dümdüz giden ekranı kaplayan ışık patlamalarının insanları cezbettiğini söyleyemem .

Diğer yandan çok karizma karakterlere sahipti seri Grimmjow , Ulquiorra bana göre anime tarihinin en karizma karakterlerinden birisi , aizen , unutmadan kız modellemeri çok hoş oluyordu

hXh de çok büyük bir potansiyel var fakat ne derecede değerlendirebilecekler orası muamma .

Son senelerde animeler bana göre çok büyük yol kat ettiler yeni seri olarak başlamış ve devamı gelecek çok güzel animeler geldi ve geliyor .

Mesela bilmeyeniniz yoktur ama Shingeki no Kyojin ( Attack on Titan ) , ve aşçılık animesi olan Shokugeki no Soma var çok az ecchi diyebileceğimiz bir sekansı var başlarında , sonra git gide azalıyor . Animede görüpte yaptığım yemekler dahi var 12. bölüm oldu şuan ve mangası da epey ileride gelecek vaat eden animelerden birisi bana göre

Varsa önerileriniz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 25 Haziran 2015; 12:24:28 >

• Hocam Bleach ile karşılaştırırken spoiler vermişsiniz bol bol.Bleach izlemeyen bir hxh izleyicisi yorumunuzdan spoiler yiyecek.Spoiler içine alsanız iyi olur.
  • Kalite bakımından 3 büyükleri tek parmağıyla döven anime.. Müzikleri ve çizimleri harika. Karınca arcı dışında pek olumsuz tarafı yok
  • Anime iyi de fazla abartmayın. One Piece'i bilmem de diğer ikisine rakip olamaz. En başından olayları diğerlerinin aksine çok kısa sürede oldu bittiye getiriyor. Sırf bu yüzden bazı bölümler arasında kopukluklar var. Müzikleri yeterli olsa da diğerleri kadar iyi değildi. Yine başlarda detaylı bir evreni var gibi görünse de bunu fazla gösteremiyor. Netero dışında uzun, detaylı bir vs de pek göremedik. En fazla 5 dk. falan sürdü. Öyle sırf bir bölümün bunun için ayrıldığını fazla hatırlamıyorum. Beklediğim dövüşleri neredeyse hiç göremedim. Ayrıca çoğu zaman da vermek istediği duygusallığı pek yakalayamadım. Bir iki karakter dışında zaten doğru düzgün gördüğümüz kimse de yoktu anime boyunca. Iyi taraflarını yukarıda saydım zaten. Diğer birçok yönden diğer ikisi belki de üçü fazlasıyla önde bana göre.

• Hocam ben OP izlemedim ama Narutoyu izledim son 20bolum haric. O yuzden naruto uzerinden hxh karsilastirmasi yapacagim. Narutonun savas sahneleri cok uzatildi. Bi savas icin haftalarca bekledigimiz oldu ve bu benim gibi cogu izlerin hosuna gitmiyor. O yuzden sizin icin oldu bittiye getirildi dediginiz hxh benim gibi dusunenler icin aslinda muthis. Bu tamamiyle kisisel isteklerle alakali birsey. Elbette hxh 500-600 bolum olsun izledikce izleyelim ben de isterim ama bu haliyle olsun, savaslari uzatarak gostermesinler. Naruto gibi lastik yapmasinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: metalist_helin

Hocam ben OP izlemedim ama Narutoyu izledim son 20bolum haric. O yuzden naruto uzerinden hxh karsilastirmasi yapacagim. Narutonun savas sahneleri cok uzatildi. Bi savas icin haftalarca bekledigimiz oldu ve bu benim gibi cogu izlerin hosuna gitmiyor. O yuzden sizin icin oldu bittiye getirildi dediginiz hxh benim gibi dusunenler icin aslinda muthis. Bu tamamiyle kisisel isteklerle alakali birsey. Elbette hxh 500-600 bolum olsun izledikce izleyelim ben de isterim ama bu haliyle olsun, savaslari uzatarak gostermesinler. Naruto gibi lastik yapmasinlar

One Piece gereksiz yere uzatıyor desen neyse de Naruto pek öyle değil. Dövüşün ortasındaki konuşmalardan ara sıra ben de rahatsız oluyorum ama bu konuşmaların içi boş değil; karakterlerin genel psikolojilerini, iç yapılarını, misyonlarını çok iyi bir şekilde özetliyor. Zaman zaman Naruto kendi fikirlerini sorguluyor, felsefik, duygusal anlamda olgunlaşıyor. Bana göre vermek istediği duyguları en iyi şekilde yansıtan animedir. Öyle diğerleri gibi de 200-300 bölümde bir yan karakter de ölmez. Yeri gelince her karakter ölümle burun buruna gelir. Şiddet, kan olarak da yeterli seviyede. Hunter gibi fazla abartmamışlar. Beklediğim tüm dövüşleri de beklentilerimi tamamıyla karşılayacak şekilde de gördüm.
    Çizimleri de yine daha iyi. Özellikle her karakterin, nesnenin gölgesini ayrı ayrı detaylandırmaları göze çarpan güzel bir ayrıntı. Openingleri, müzikleri zaten fazlasıyla iyi.

• Bleachi ezer geçer Bleachin bu seriden tek iyi yanı müzikleri, Naruto hakkında yorum yapamayacağım 90 bolum izledim zırt pırt eğitim yapıyo baydı oda,One piece ile basabaş gelir

• Bu seriye başlayayım mı sizce? İzlediğim animeleri imzamdan bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu seriye başlayayım mı sizce? İzlediğim animeleri imzamdan bulabilirsiniz.

Evet.
  • captain türkiye sorman hata.. harika bir seridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu seriye başlayayım mı sizce? İzlediğim animeleri imzamdan bulabilirsiniz.

Evet.

Sonu bitmiyor diyorlar. Açıkçası sonu açıkta kalan/yarım kalan serileri pek sevmem. Hatta bir serinin sezonu komple bitsin, sonra oturup hepsini birden seyredeyim derim.

Uzun seriler genelde hep aynı seviyede gitmez, çoğu bir süre sonra sıkar ama Gintama'yı seyrettikten sonra onun bitmesiyle(yeni sezon geldi gerçi ama kesmez) boşluğa düştüm. Onun yerine bir anime arıyorum.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    sende benim gibi uzun seri seviyorsun madem,

eğer izlemedi isen bunlar var.

1-Katekyo Hitman Reborn
    2- Hajime No Ippo
    3- Kuroko no Basket
    4-One piece
    5-Rurouni Kenshin
    6-Soul Eater
    7-Full Metal Alchemist Brotherhood
    8-Fairy Tail
    9-Great Teacher OniZuka
    10- Avatar
    Galiba sana en sevdiğim Animeleri yazmış oldum :)

p.s. izlemediysen Bleach tavsiyemdir. Naruto zaten izlemişsindir.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hemen başlamalısınız hocam

• Ya benim favori karakterim Kurapika Yorknew City arc'dan sonra görünmedi daha nerde bu çocuk? :(
    Edit:
    Ayrıca Chrollo'nun neyi var neyi yok bi göremedik adamı harcayıp bıraktılar sonra başka bir arc geldi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 9 Temmuz 2015; 6:27:29 >
  • Bu seriyi indireceğim ama 1080p mi indireyim yoksa 720p mi bilemedim. 1080p indirmeye değer mi, boyut olarak çok büyük fark var. Boşuna indirmeyeyim o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.