Şimdi Ara

Huntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
18.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten taktiri hakediyor bu ürün.Bunun dışında kullanıcı yorumları konulması daha iyi ve güven veren bi hareket olmuş.Açma kapama düğmesi dışında mükemmel bir ürün çünkü 550watt lık güç kaynağı 900 watt a kadar çıkıyor :)
  • kullanıcı incelemesi amacı nedir sizin incelediğiniz ürünlerde söylediğiniz yorumlar bize fazlasıyla yeterli geliyor şahsen benim çok hoşuma gitmedi tamam belki ilk güzel geliyor kulağa fakat yanı onların gördüğünü sen mi göremiyorsun mesut abi gel sen bunu üretenlerle veya bi firma yetkılısıyle test et bi terlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

videoda ilk çıkan kullanıcıda tanıdık geldi bana

çok yakın kan bağı var sanırım

• huntkey bayadır bu piyasada ve işi gerçekten geliştirmişler ama bazı önemli eksikleri var güç açma kapama düğmesi yok aynı zamanda 80 plus ve bronz sertifikası almış ama 700 watt da çalıştırılabiliyor olması güzel.Gelgelelim gigabyte fiyat performansı olarak 30 tl farkla 80 gold plus 550-600 watt psu ları var onların tercih edilmesi daha mantıklı
  • Mesut Çevik teşekkürler..Ayrıntılı bir anlatım olmuş.Kullanıcı ve satıcı yorumlarına yer verilmesi çok iyi olmuş. Ayrıntılı ve fonksiyonel bir araştırma olmuş tebrikler.
  • Enermax Modu+87 ;)
  • böylesi reklam kokmasından mıdır bilinmez ama ben hala Huntkey PSU lara güvenmemekteyim....
  • Huntkey Blance King 600w tı ilk aldığımda biraz pahalı bulmuştum ama eve gidip kasaya takarken işciliğe hayran kaldım şuan kasadaki en güvendiğim donanım diyebilirim

• Vay be ürünü herkes övmüş .
  • huntkey hk700 kullanan var mi? overload incelemesini bulamadim, bir fikriniz var mi nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınması mantıklı olur güç düğmesi yok çünkü tasarlayan kişi ihtiyaç olmaz diye koymuyor değil bu düğmeler bazen çok kolay bozulabiliyor 10A diye hesaplandığında 16A güç çekerse düğme bozuluyor bu denenmiş bişey o yüzden koymuyorlar.

• Herşey iyi güzelde ekran sararması olmasa 3. Defa ekran değişecek lg Türkiye'de kalmamış yine bekliyorum.

• Buradan konuyu hortlatan arkadasa selam olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Buradan konuyu hortlatan arkadasa selam olsun :)

+1
  • Arkadaşlar bu PSU 14 yıl önce DH sayesinde ücretsiz olarak tarafıma gönderilmiştiHuntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme  halen kullanıyorum ne bir bobin sesi ne de fanınında bir ses uğultu artışı var.Huntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme 

Yeni RTX 3070 Tİ kart aldım B450 anakartıma taktım sadece ekran kartının ledleri yanıyor fakat ekrana hiç bir görüntü gelmiyor sanırım 550W yetersiz geldi bu gün 850w sipariş ettim umarım tek sorun psu yetersizliğidir.Huntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 18 Ekim 2024; 23:12:2 >
  • -Batarang- kullanıcısına yanıt

Uzun dönem kullanıcı yorumu pozitifHuntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme 

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

"Ürünü deneme fırsatım olmadı 2 hafta kullanıp editleyeceğim." dedikten sonra ben (14 yıl sonra editledi)Huntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme 

• -Batarang- kullanıcısına yanıt

İnceleme mesajını kapsüle koyup 20 yıl sonra açılsın diyebilidinizHuntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.