< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚡ Huobi Global Çevir Kazan Etkinliği ⚡ (2. sayfa)
-
-
Hocam gaza gelsem yapabileceğim bir şey kalmadı. En büyük hacim ve yatırma görevlerini de yapıyoruz ama gelmiyor.
-
Favori borsamız ancak şartları karşılaması yeni başlayanlar için biraz zor.
Yüklü girmek gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huobi candir gerisi canan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yildiz diamon hands atana 1 yildiz whale atarim
Hocam aslında o kadar da zor değil. Genellikle bir çok etkinlik hacim istiyor. Yüklü miktar yatırmadan da hacimler sağlanabilir. Sadece biraz uğraştırıcı olur.
3 yıldızlı Whale de verirse o zaman daha da çok can olacak.
Yeni üye olan arkadaşlar Komisyon kartlarını aktif etmeyi unutmasın. Hacim görevlerini masraf yapmadan tamamlarsınız bu sayede.
-
Bugun belki sans yaver gider de 3yildiz whale cikar
Hacim mevzusunu siz nasıl yapıyorsunuz ?
Komisyonlar için mi sordunuz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hacim oluşturma konusunda.
BTC al-sat yapıyorum hızlı hızlı hocam. BTC tahtası en az zarar edilecek tahta. Komisyonları da kart ile ödeyince güzel oluyor.
Miktar ise boştaki USDT miktarıma göre değişiyor. Bazen ufak miktarlar, bazen de daha yüksek yatırıp tek seferde yapıyorum.
Ek bir not: İşim bittikten sonra USDT’leri ücretsiz olarak FTX’e gönderiyorum. Her gün etkinlikler sıfırlandığı zaman tekrar yatıyorum. Hem Sihirli Madenci hem de Çevir Kazan yatırım yaptığım için çevirme hakkı veriyor.
Siz hayatta aç kalmazsınız :)
Hocam önemli olan daha fazla çevirme hakkı elde edebilmek. Güzel etkinlikler yokken pek uğraşmıyorum. Her çevirme hakkı Primebox için kart şansı çünkü.
Huobi’de bazı varlıklarım zaten boşta duruyor, yatırıma hak verdiği için o yolu izliyorum.
Futures görevleri için de taktik(biraz masraflıdır);
5000$ futures hacmi istiyorsa, 15$ ile 200x kaldıraçlı işlem açabilirsiniz. Anında kapatırsınız. Toplam hacim 5000$ üzerinde olacaktır, 4$ civarı masraf ödenir ama.
3 Yıldızlı kutu açabildim sonunda. $320 değerinde coin verdi. Kalanı da kupon, futures bonusu vs.
-
Beyler 1 yıldızlı yield farmer ve bounty hunter lazım. Yerine 2 yıldızlı diamonds hands 3 yıldızlı miner ve bounty hunter verebilirim
M4shroom arkadaşımıza çok teşekkür ederim kendisi karşılıksız olarak bounty hunter kartını verdi. Tek yıldızda sadece yield farmer kaldı yardımcı olabilecek var mı
3 yıldızlı whale ve diamond hands lazım arkadaşlar 2 yıldızlı kart verebilirim yada 1 yıldızlı
Hocam 3 yıldızlı Whale bulursanız kutu açınca minimum 250$ değerinde coin geliyor.
3 yıldız Whale için 20’şer tane tüm 3 yıldızlı kartlardan veririm.
-
Diamond hands varsa alayım hocam belki whale buluruz
Arkadaş yolladı sadece 2 yıldızlı whale ve 3 yıldızlı whale kaldı 😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X