Şimdi Ara

huqqa vip benzeri mekanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum kusuruma bakmayın kız arkadaşımla romantik bir zaman geçirmek istiyorum ve güzel bir teklif istanbula yeni geldim ve çok fazla mekan bilmiyorum internette biraz baktım huqqa nın vip odasını buldum ama nasıl oluyor bilmiyorum odayı ben mi süsleyeceğim onlar mı yapacak saatlik mi fiyatı nedir bilen varsa gerçekten çok sevinirim birde bildiğiniz böyle baş başa vakit geçirebileceğimiz mekanlar varsa söylerseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim.

• hocam çok kekosunuz

al normal bi kafede otur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romantik bir zaman' la ne yasamak istediginizi anlamadim. Amac sevismekse kendi evinizde romantik bir yemek sonrasi zamaninizi gecirebilirsiniz. Yok bir evlilik teklifi, bir tatil teklifi vs ise amac sik bir restoranda guzel bir yemek yiyebilirsiniz.

Huqqa gibi kekoman bir mekanda kiz arkadasimla onemli bir animin olmasini asla istemezdim.

Romantizm kisiseldir oyle populer mekanlarin vip odalarinda falan romantizim yasanmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam günlük ev kirala git güzel bi yemek hazırla masa hazırla ondan sonrası sana kalmış
  • huqqa vip için en az 800 tl civarı para lazım.Vip bölümünde tv ps4 filan bile var.

• Ceylan otelin kral dairesini kapat. Oranın jakuzisini yan tarafı komple cam. İstanbul ayaklarının altında

• quote:

Orijinalden alıntı: cx7

hocam çok kekosunuz

al normal bi kafede otur

Ulan habsegsgw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marina Aquapark Kod Arıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boş yapmanın lüzumu yok amaç sevişmek felan değil doğru düzgün cevap vericek olan varsa yazsın lütfen amaç sadece başbaşa güzel vakit geçirmek ev rahatlığında ama dışarıda olmalı huqqayı sevmiyomuş zaten onu öğrendim salaş herkesin bilmediği kalabalık olamayan bir yer olsa çok güzel olur canınızdan çok sevdiğiniz insanı jakuzili otel odasına götürüyosanız sevgi anlayışınız çok farklı gerçekten boğaz manzaralı demiş bide başı omzunda olmadıktan sonra san Francisco körfezinin manzarası olsa ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cx7

hocam çok kekosunuz

al normal bi kafede otur

normal kafede her zaman oturuluyor kardeşim sen herhalde evlilik teklifini kokoreççi hayri ustanın yanında çeyrek yerken yapıcan
  • alperen52 A kullanıcısına yanıt

• Bak maddi durumun iyi heralde ama öyle çok para harcamana gerek yok. İbbnin sosyal tesisleri var istinye arnavutköy fethipaşa falan iyidir ha bide çamlıca da olabilir orası da güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.