Şimdi Ara

hurcoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kötü bir zamanımda bir video cekmişşin laga girdigim ve hp potum olmayan bir zamanda 30 damage vurarak yatırmıssın beni ben compact,diyorumki istediğin bir zaman rovanşı bir yapsak ?yanlışlığı düzeltmek lazım sanırım..

YANLISLIK DUZELTILDI!

http://img367.imageshack.us/img367/4005/hurco10kd.jpg

http://img352.imageshack.us/img352/428/hurco22le.jpg

http://img388.imageshack.us/img388/8202/final5dz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asasianss -- 26 Haziran 2006; 0:12:43 >

• Gereksiz topic. Kardeş başka topice cevap yazmak istiyorsan öğretem sana. Bak sol üste yakın yerde cevap ve yeni mesaj var. sen cevap a basacaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

Kötü bir zamanımda bir video cekmişşin laga girdigim ve hp potum olmayan bir zamanda 30 damage vurarak yatırmıssın beni ben compact,diyorumki istediğin bir zaman rovanşı bir yapsak ?yanlışlığı düzeltmek lazım sanırım..
  • kardeşim bende katılıyorum hurcoo ile bi daha kapış direk makara çünkü fideodaki müzik filan alay eder gibiydibence rövanş videosuda çeksin ve buraya koysun bakiim ama sonuç aynı olursa boşa zamn kaybetmişsiniz demekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

Kötü bir zamanımda bir video cekmişşin laga girdigim ve hp potum olmayan bir zamanda 30 damage vurarak yatırmıssın beni ben compact,diyorumki istediğin bir zaman rovanşı bir yapsak ?yanlışlığı düzeltmek lazım sanırım..

compact ben fasttesrdagger beni hatırlarsın arenada kapısmıstık haata bana sc wermistin bencede tekara kapıs
  • sonuc aynı olsun bu oyunu bir daha oynarsam adam değilim diyorum o sadece bir yanlıslıktı baska birşey değil önemsemedim ama bunun icin bana pm atıp kafa yapanlar var buda pek hoşuma gitmemeye başladı beni kesicek adam çok yok değil ama bu adam hurco değil acilles var orc kac lvldir nedir bilmiyorum adam beni teketekte 5 sefer aldı helal olsun derim ama bu horco birde cıkıp o 62 ben 61 demiş bende 61 im 62 olalı 3 gün oldu bunuda alem biliyo süperim demiyorum ama bu adam benı kessin adam değilim diye bagırıcam burda..
  • aa kardes naber ? aksama gelırmısın arenaya senınle bir kac deneme yapalım sen benı havada yıyosun ama o kesin hurcoda gelırse super olur su vıdeo ısını kafam basmıyo abisi cekebılırsen sen cekersin..
  • bu eziq fastest seni kesiomu lol
  • bu oyunda kazanmakta kaybetmekte war her oyunda böyledir böyle olmasa oyunun ne anlamı kalır. takmayın kafanıza
  • kesti valla yalan yok arenada bir kaç sefer ama yine deneriz hurco beni kestiyse fastes in kesmesi oldukca normal değilmiyalnız bir allahın kulu cıkıpda adam sana 30 saniye vurmus tek damage vermemiş com diyen yok en son adamın peşine koşuyodum sonra hp yarıydı adam 10 metre önümdeydi bir baktım kızarmışım ya allah bismillah neyse eleman 50 np yi aldı onu geri alıyım dicemde czde bulamıyorum pm atıyorum zırt pırt yokda yok taa buralara kadar geldim forumcu oldum tek forumda değil he bu arada bir kac yerde videolarım var madara durumundayım name change yapıcam su olayı cözelimde adımız böyle anılmasın dimiha yine keserse beni bu eleman o zaman kıcınızla gülün valla ne diyim..bu arada hurco czde bana çok yattı sanırım o yuzden heyecan yapmıs comu kestim diye bulalım soralım ama benim videom filan yok kanıtlayamam çeksemde bunu çekip göstermeye adam utanır yahu arada kuntu filan alıyorum ksden onu çekiyim koyayım

• tabiki kaybetmekde var lafım yok kesene kesti derim ama buna demem kusura bakmayın kesenleri sayarım gerekiyosa hergün czde 10 sefer yatıyorum hangi birisini sayayım gerci oda varama bu hurco beni kestiginde en yakın arkadaşıma oha lan kese kese bu kesti dedim aklımda kalmıstı adam birde video yapmıs şöhret etmiş beni film teklifleri alıyorum
  • compact koptum dostum sana fastest için şaka yaptım zaten kankam kendisi ondan öle dedim ve hurcoo topicinde ben adam vurmuyo demiştim vurduğunda 1k ya yakın damage yiyo yanı hiç combo bilmesen z-r ile yatar
  • aynen bende onu dicektim sanırsamki z ve r yetmeli elemana ki benim r 250 vurucaktır ona seri halde 250 ile yerim onu ben :) de adam yoki aha yine girdim server geziyorum yine yok ne iştir yahu.
  • compath biliyom seni sağlam itemlerin bu konu ile konusduk senle bn :kimsinsen:

• quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

bu ne şimdi s.lak herif asıl sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.