Şimdi Ara

Hurdacılar yüzünden araba çiziliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: djoz

Son 2-3 ayda araçlarıma 6 kez çarptılar.. Çarpanların hepsi de 0-5 yaş arası gıcır gıcır (bazısı preminyum) araçlardı..
    İnsanlar dikkatsizse, sürdükleri şey el arabası olmuş, otomobil olmuş, farketmiyor..

Ama olsun fakirler çarpınca arabanın değeri daha çok düşüyormuş hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

Burada takılan çoğu insandan daha fazla faydaları dokunuyordur o kişilerin doğaya ve insanlığa.

2 3 çizik te bence önemli değil. Sonuçta kullanmak için aldım arabamı. Eskiyecek, çizilecek, bozulacak ve bir gün preslenecek.

bende düzenli olarak duvarlara filan sürterim nasıl olsa atcaz satcaz

+1

Siz arabayı statü sembolu ve yatırım olarak gördüğünüz için böyle düşünmeniz normal.

Araba bana değil ben arabaya sahibim.

Eskiyecek diye binmeyen tiplerden olacağıma kullanır atarım bu da bana dokunmaz.

Arka odada para bassaydım dediğiniz gibi davranırdım ama o arabayı, evi vs vs almak için bir emek harcıyorsunuz ona değer vermek statü sembolü olarak mı algılanmalı?

• quote:

Arka odada para bassaydım dediğiniz gibi davranırdım ama o arabayı, evi vs vs almak için bir emek harcıyorsunuz ona değer vermek statü sembolü olarak mı algılanmalı?

Bindiğin araç senin ömrünün 3 4 senesi ediyorsa orada bambaşka bir sıkıntı vardır.

Clioya biniyorum 2 aylık gelirim ederinde. Gereksiz yere tabi ki alıp elime çekici cama vurmuyorum ama araç çalışıp gittiği sürece sorun yok benim için.

Ben ucuza işimi gören şeyleri severim başkası ise zor ulaştığı şeyleri bu bakış açısı farkıdır. Ama eğer sizin gibi gerçekten gidip 0 audi a6 alsaydım o parayı verseydim ya otoparklı bir eve taşınırdım yada paralı otoparka koyardım. Böylece kendimce değerli olan aracım zarar görmezdi.

• quote:

quote:

Bindiğin araç senin ömrünün 3 4 senesi ediyorsa orada bambaşka bir sıkıntı vardır.

Clioya biniyorum 2 aylık gelirim ederinde. Gereksiz yere tabi ki alıp elime çekici cama vurmuyorum ama araç çalışıp gittiği sürece sorun yok benim için.

Ben ucuza işimi gören şeyleri severim başkası ise zor ulaştığı şeyleri bu bakış açısı farkıdır. Ama eğer sizin gibi gerçekten gidip 0 audi a6 alsaydım o parayı verseydim ya otoparklı bir eve taşınırdım yada paralı otoparka koyardım. Böylece kendimce değerli olan aracım zarar görmezdi.

Bende sizin gibi düşünüyorum gereksiz yere araca 1yılda kazanılacak parayı vermek doğru değil nede olsa her araç sizi istediğiniz yere götürüyor..
    sadece benim demek istediğim sabah uyanınca aracını çizik görmek insana koyar boşuna iş çıkartır gidip yaptırmak filan onun için konuya yazmıştım yoksa benim bi problemim yok evin kapalı otoparkı var mutlu mesut geçiniyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.