Şimdi Ara

Hurdacılar yüzünden araba çiziliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artık ya. İş iyice çığırından çıktı.Yolun ortasından gidiyorlar. Araba korna çalınca, yanaşıyorlar da yanaşıyorlar kenara. Arabaları hiç takmıyorlar. Çiziliyor. Bugün yine şahit oldum fakat bir başkasının arabasına. Bende diyorum araba neden çiziliyor. İllallah geldi bunlardan ya. Ya adam akıllı arabayla gezsinler. Ya da belediyeler yasak getirsin. Böyle meslek mi olur allahsen? Bir çarşı pazar bir şey yapılsın insanlar oraya götürsün eskisini hurdasını. Arabalarımız çizilmek zorunda mı?
    İlk fırsatta çiziklerin fotoğraflarını çekip atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Bektaş -- 4 Kasım 2013; 18:27:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Bektaş

Yeter artık ya. İş iyice çığırından çıktı.Yolun ortasından gidiyorlar. Araba korna çalınca, yanaşıyorlar da yanaşıyorlar kenara. Arabaları hiç takmıyorlar. Çiziliyor. Bugün yine şahit oldum fakat bir başkasının arabasına. Bende diyorum araba neden çiziliyor. İllallah geldi bunlardan ya. Ya adam akıllı arabayla gezsinler. Ya da belediyeler yasak getirsin. Böyle meslek mi olur allahsen? Bir çarşı pazar bir şey yapılsın insanlar oraya götürsün eskisini hurdasını. Arabalarımız çizilmek zorunda mı?

%100 katılıyorum. Beşiktaş da hurdacı, kağıtçı, plastikçi vs. el arabacıları o kadar çokki. bırak arabayla geçerken sıkışmayı, yaya zor yürüyor. Bu nası asayiş nasıl zabıta hizmetleri anlamak mümükün değil. El arabasıyla gezmek nedir? park etmiş iki araç arasına zorla sokmaya çalışıyolar vs. Onlar ekmek derdinde de biz malımızı ekmek parasıyla almadık mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Yeter artık ya. İş iyice çığırından çıktı.Yolun ortasından gidiyorlar. Araba korna çalınca, yanaşıyorlar da yanaşıyorlar kenara. Arabaları hiç takmıyorlar. Çiziliyor. Bugün yine şahit oldum fakat bir başkasının arabasına. Bende diyorum araba neden çiziliyor. İllallah geldi bunlardan ya. Ya adam akıllı arabayla gezsinler. Ya da belediyeler yasak getirsin. Böyle meslek mi olur allahsen? Bir çarşı pazar bir şey yapılsın insanlar oraya götürsün eskisini hurdasını. Arabalarımız çizilmek zorunda mı?

%100 katılıyorum. Beşiktaş da hurdacı, kağıtçı, plastikçi vs. el arabacıları o kadar çokki. bırak arabayla geçerken sıkışmayı, yaya zor yürüyor. Bu nası asayiş nasıl zabıta hizmetleri anlamak mümükün değil. El arabasıyla gezmek nedir? park etmiş iki araç arasına zorla sokmaya çalışıyolar vs. Onlar ekmek derdinde de biz malımızı ekmek parasıyla almadık mı?
    iddaa mesajlarını görmesem hurdacılar yüzünden üye olmuş diyecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Ne alaka? Üyeleri mesaj sayılarına göre mi değerlendiriyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Ne alaka? Üyeleri mesaj sayılarına göre mi değerlendiriyorsunuz?

Alıntıları Göster
    yok dostum bişey demedim, sayı az olunca dikkatimi çekiyor sadece
  • çamaşır makineniz veya buz dolabınız bozulduğunda 5. kattan aşağıya hurdacı indirir.. eş dost indirmez..
    ayrıca merkezi bir yer yapılırsa dolabı sırtlanıp götürürsünüz artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

çamaşır makineniz veya buz dolabınız bozulduğunda 5. kattan aşağıya hurdacı indirir.. eş dost indirmez..

+1905

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

quote:

çamaşır makineniz veya buz dolabınız bozulduğunda 5. kattan aşağıya hurdacı indirir.. eş dost indirmez..

+1905

Alıntıları Göster
    Burada takılan çoğu insandan daha fazla faydaları dokunuyordur o kişilerin doğaya ve insanlığa.

2 3 çizik te bence önemli değil. Sonuçta kullanmak için aldım arabamı. Eskiyecek, çizilecek, bozulacak ve bir gün preslenecek.

• Hurdacıların doğaya veya insanlığa bir yararı yoktur, çünkü doğa açısından çöpün veya hurdanın çöp kutusunda veya yerde durması arasında bir fark yoktur sadece görüntü kirliliğini engellerler. Önemli olan o çöpü veya hurdayı çıkarmamaktır ya da en az seviyede çıkarmaktır. Tüketim toplumu falan filan işte... Konuya dönersek kesinlikle at arabalarının kaldırılması gibi bir düzenleme gerektiriyor bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Burada takılan çoğu insandan daha fazla faydaları dokunuyordur o kişilerin doğaya ve insanlığa.

2 3 çizik te bence önemli değil. Sonuçta kullanmak için aldım arabamı. Eskiyecek, çizilecek, bozulacak ve bir gün preslenecek.

bende düzenli olarak duvarlara filan sürterim nasıl olsa atcaz satcaz
  • quote:

Evden aşağı indirmek için para istiyorlar
  • quote:

Yeni ürün aldığınız da da eskiyi indiriyolar...

• O hurdacıların hurdaları topladığı yerlere hiç dikkat ettiniz mi? Hurdacıların sahiplerinde ya Bmw yada Mercedes vardır üst model. 50 tane gördüysem 40'ında bu iki marka vardır. Çok karlı bir iş.

• Son 2-3 ayda araçlarıma 6 kez çarptılar.. Çarpanların hepsi de 0-5 yaş arası gıcır gıcır (bazısı preminyum) araçlardı..
    İnsanlar dikkatsizse, sürdükleri şey el arabası olmuş, otomobil olmuş, farketmiyor..

• quote:

Son 2-3 ayda araçlarıma 6 kez çarptılar.. Çarpanların hepsi de 0-5 yaş arası gıcır gıcır (bazısı preminyum) araçlardı..
    İnsanlar dikkatsizse, sürdükleri şey el arabası olmuş, otomobil olmuş, farketmiyor..
    Hurdacılar değil ama hani trafik ışıklarında beklerken arabanıza gelir ya çocuklar (dilenci demek istemiyorum) ben de onlardan bıktım arkadaş. Geçenlerde max 12 yaşında bir kız çocuğu geldi. Para versene, donayım mı dışarıda diyor. Hava sıcak ben t-shirtle dışarıda dolaşıyorum nereye donuyon diyecektim demedim : ) Sonra para vermeyince benim dikiz aynasına asıldı "kırım mı he kırım mı aynanı" dedi. Bir de tehdit ediyor : ) Düşmanıma gelmesin bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Hurdacılar değil ama hani trafik ışıklarında beklerken arabanıza gelir ya çocuklar (dilenci demek istemiyorum) ben de onlardan bıktım arkadaş. Geçenlerde max 12 yaşında bir kız çocuğu geldi. Para versene, donayım mı dışarıda diyor. Hava sıcak ben t-shirtle dışarıda dolaşıyorum nereye donuyon diyecektim demedim : ) Sonra para vermeyince benim dikiz aynasına asıldı "kırım mı he kırım mı aynanı" dedi. Bir de tehdit ediyor : ) Düşmanıma gelmesin bunlardan.

Ümraniye de 12 yaşındaki bir kız bu şekilde musallat olunca sinir kızı kovaladım, yakalasam gırtlağına sarılacaktım. Vermeyince bir de laf ediyor.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Aman hocam. Kız-erkek olması değil, 12-17 yaşında olması değil; bunlara bir dokunursan suçlu sen çıkarsın. Yasalar bizden yana değil onlardan yana. He 18 yaşını geçmişse belki yırtarız. Şimdi 15 yaşında fazlasıyla gelişmiş böyle bir kardeşimiz gelse ışıklarda beklerken dese ki ya para verecen ya da çizecem arabanı. Ne yaparsınız? Kalkıp hırpalasanız, dövseniz ve polis gelse siz suçlu olacaksınız. Karşınızdaki de "hayır ben abimden para istedim sonra durup dururken çıktı hıncını benden aldı. Eşinden azar işitmiş benden çıkardı polisss abeyyyy" sonra siz işinizden gücünüzden olup bir de merkeze gidersiniz. Arkadaş toplu taşıma da dert özel araca sahip olmak da dert İst'da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanninja

Aman hocam. Kız-erkek olması değil, 12-17 yaşında olması değil; bunlara bir dokunursan suçlu sen çıkarsın. Yasalar bizden yana değil onlardan yana. He 18 yaşını geçmişse belki yırtarız. Şimdi 15 yaşında fazlasıyla gelişmiş böyle bir kardeşimiz gelse ışıklarda beklerken dese ki ya para verecen ya da çizecem arabanı. Ne yaparsınız? Kalkıp hırpalasanız, dövseniz ve polis gelse siz suçlu olacaksınız. Karşınızdaki de "hayır ben abimden para istedim sonra durup dururken çıktı hıncını benden aldı. Eşinden azar işitmiş benden çıkardı polisss abeyyyy" sonra siz işinizden gücünüzden olup bir de merkeze gidersiniz. Arkadaş toplu taşıma da dert özel araca sahip olmak da dert İst'da..

18 yaşını geçmiş biriyse de eğer, boş gezmez o. Üzerinde her türlü yaralayıcı alet bulunur. Aman dikkat hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

+1

Siz arabayı statü sembolu ve yatırım olarak gördüğünüz için böyle düşünmeniz normal.

Araba bana değil ben arabaya sahibim.

Eskiyecek diye binmeyen tiplerden olacağıma kullanır atarım bu da bana dokunmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.