Şimdi Ara

AKS DEĞİŞMİŞ ARABA ALINMAZ MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir araçta karar kılmıştım, birkaç arkadaşımın aracı kesinlikle almamam gerektiği üzerine uyarılarıyla kararsız kaldım. Aracın 5000 trameri var 2006 model astra, fakat 4000 liralık bir tramerinib detaylarını sorguladığımda karşıma şunlar çıkıyor:

eksper rapor bilgileri: KM: 14???, Iscilik Toplam Tutar: 1650TL, Parca Toplam Tutar: 2435.52TL, Degisen Parca Bilgileri: AKS ON SOL(1 adet, Orijinal), TASIYICI ON SOL(1 adet, Orijinal), SALINCAK ON SOL(1 adet, Orijinal), ON CAMURLUK SOL(1 adet, Orijinal), ON AMORTISOR SOL(1 adet, Orijinal), PORYA ON SOL(1 adet, Orijinal), ON KAPI CITASI SOL(1 adet, Orijinal), ROT BASI SOL(1 adet, Orijinal), CAMURLUK B001

Satıcı bu değişimle ilgili bilgi vermişti, karşı tarafın haksız olduğu için sigorta orijinaliyle değiştirdiğini söylemişti. Bu araba alınmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tibberian -- 8 Haziran 2020; 2:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• refüje çıkmış
    alınmaz

• Sol önden sağlam hasar almış muhtemelen rot ayarı tutmama sağa sola çekme orijinali gibi iyi viraj dönememe gibi problemler yaratır söyleyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzgün bir yere baktırdığınız sürece alınır. Takla atmamış bir şey olmamış.

• Yetkili serviste orijinal parçalar ile tamir yapılmış ve fiyat size uygunsa alınır tabi

• yarım milimetre hata olsa yürüyeninde dikişi tutmaz. sağlam cıkmıs kaldırıma uzak dur
  • Ben olsam almazdım. Kapı değişir, çamurluk değişir eyvallah. Ama şase veya yürüyen parçalarda tamirat oldu mu aracın gidişi bozulur. Arkadaşların da dediği gibi dikiş tutmazsa, sağa sola çekerse yolculuklar çekilmez olur. Arabayı yolda tutmak için Direksiyon ile güreşirsiniz ve bu sizi çoook ama çoook daha fazla yorar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetkili serviste yapılmışsa alırım ben. A3 aracımla viraj kasarken su birikintisini görmeyip bir refüjde patlamış, yetkili servise çektirip yaptırmıştım. 40000 civarı masraf, şasede hasar çıkmadı. Hala daha tam limitlerde kullanıyorum, herhangi bir çekme-sapma-limitlerde düşüş yaşamadım. Üzerine 45000 km yaptım sorunsuzca, bol virajlı bir 45000 daha planlıyorum nasipse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 26 Mayıs 2020; 2:9:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız aracın bundan daha iyi olacagının garantisi var mı?

İçinize sinmiyorsa önce rot ayarına baktırılır, sonra expertiz yaptırılır olur biter.

Ön aksam kaza vs olmasa da bozulur. İmzamdaki aracın sol ön lastiği 1 cm gerideymiş. Rotçu normal olduğunu cukurlara düşmekten zamanla kayar dedi. Senede 40bin km yol yapıyorum, şikayetim yok

• Dediğim değişiklikler yapıldıktan sonra 70 bin km yapılmış. Aracım alternatifi fusion. Fusionu mu secerdiniz?

• Bozuk yollar birçok arabanın şasisine zarar vermiştir ama bilmeyiz. Uzun süreli kullanıp gözlemeden işlemin doğru yapılıp yapılmadığını söylemek zor. Motor ve şanzıman kulakları sık sık koparsa, aks körükleri sık sık yırtılırsa veya aks başlarını kısa sürede yerse şasi ayarını yaptırabilirsiniz.
    Kazadan sonra yapılan 70 binde yağ ile filtre dışında yapılan masrafları sormanızı tavsiye ederim. Bence dizel Fusion da alınabilir otomobildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 26 Mayıs 2020; 7:10:48 >
  • 2007 astra ile 2008 başında buzda kayıp orta refüje ön sol lastiğin yanı ile vurdum (lastikle kaldırım taşı paralel şekilde). Araç rot tutmadığı için yetkili servise götürdük, kaskoyu devreye soktuk ve benzer parçalar değişti (aradan 12 sene geçmiş, net değişen listesi yok elimde). Bu aracı 2017 nisana kadar kullandık, onarım sonrası herhangi bir sorun yaşamadık. Aracı ekspertiz haricinde iyi bir rot balanscıya gösterip sorun var mı baktırabilirsiniz, bu sayede içiniz rahat olur.
  • Değişen parçalar orijinal daha ne olsun. Başka bir sorunu yoksa ben olsam alırdım.
  • Usta usta gezip araca düzen tutturamamanız muhtemel ben olsam tercih etmezdim

• eko33 E kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok, kazasız araçların bile teker araları farklı ölçüde çıkabilir, bu malzemeler uzay teknolojisi ile üretilmiyor zamanla esniyorlar. Alt takım kaynaklı ölçü farkları kolayca giderilebiliyor, şasi kaynaklı hasarların aksine.

• Alınır ya kaldırıma vurup aks hasar alıp değişti illa abartılcak bişey yok hala da kullanıyoruz mis gibi yetkili servis de değişti biseyi yok

• Piyasada hasar kayıtsız, yansanayi parçalar ile tamir edilmiş porya vs dahi değişmemiş alelacele toplanmış böyle araçlar var zaten. Ama sizin ruhunuz bile duymaz.
    Kayıtlı olması bir yandan avantaj. Gizli kapaklı sanayi köşelerinde toplansa, hasar kaydı olmasa daha mı iyi.

Şanzımanı iyice dinleyin, alırsanız şanzıman yağını değiştirin direk m
    İyi bir ustaya kule podye vs baktırın. Fiyat ederinde ise alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostantin -- 26 Mayıs 2020; 15:12:0 >
  • Ön önemli yerler şase ön panel yürüyen aksam en ufak sapma bile sorun çıkarır

• Alan alsın, ben almam
  • alınır niye alınmasın. 14 yaşında arabada bir parça değişen var eğer şase podye temizse alınır. arabanın şasisinin bozuk olduğunu o mesajın neresinden çıkartmış bu kadar insan onu da ben anlamadım. benim arabanın da sol iki kapısı değişik, motor çarptı servise götürdük değişti. ne yapalım benzin döküp yakalım mı arabayı. mal mal işler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.