Şimdi Ara

AKS DEĞİŞMİŞ ARABA ALINMAZ MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alınmaz diyenler hayatında eksper raporu görmeyenler...

Arabayı kaldırıma yavaşça kendiniz çıkarın, kaskodan çekici çağırıp fotoğrafları çekip servise çekin, eksper bu parçaları yine yazacaktır.

Rapora hasarlı olan değil hasarlı olma ihtimali olan parçalar yazılır. Zaten servis şişirmesi ağır hasar kaydı hikayesi buradan gelir...

Araca düzgünce baktırın, içinize siniyorsa alın.
  • Arkadaşlar insanlar ikiye ayrılmış durumda. Yarın arabaya bakmak ve sıkıntı cıkmassa almak için gidiyorum. Haber veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gecen hafta haber vermeyi unutmusum, arabayi almadim. Daha ilk bakista arabada adamin demedigi seyler cikti, haberim yok cekti, eksperin kapisindan donduk.

• Tibberian T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olur inşallah daha iyi bir araba denk gelir diyelim.
    Aynisi 6 ay once araba alirken karsima cikti. Değişenler orjinalleriyle değişmiş yetkili serviste bende acaba bunlar değişmiş sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm ama çok şükür araba kazadan sonra güzel toparlanmış şuan biniyorum herhangi bir sıkıntı yok zaten piyasasının çok altına aldım arkadaşımdan benimde astraydi 2012 model. Değişenleri sıkıntı yapma ama adamın dediğin haricinde işler varmış o yüzden almamakla iyi yapmissin.

• Teşekkür ederim başka bir araba aldım sıkıntı yaşamadım şuanlık, satıcı bir kere o güveni sarstı mı insanın hep içinde bir şüphe oluyor.

• aks değilde taşıyıcının olduğu kısıma iyi baktırırdım. aks normalde de değişebilen kaale alınacak birşey değil. yine aracın tüm jantlarıda kontrol edilmeli. rot balanscıya gidip sorun yoksa alınır. aracı 110 120 130 km hızlarda 2 - 3 dakika kullanmanız size tüm bilgiyi verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.