|
Bildirim
|
Benim 2001 model Clio'nun da fitilleri 100 km süratten sonra içeri rüzgar sesi alıyor. Servise fiyatını sorduğumda 300 ytl olduğunu söylediler. Bu haberden sonra kapılardan gelen sesi duymaz oldum.
|
yüzleri kızaran esnaftan sonrasını okumadım
|
Bir kaç aydır foruma girmiyordum , bildirim de gelmediği için göremedim üzgünüm.
Şuraya yazayım ben , en azından birileri görüp faydalanabilir. Araçların CAM / KAPI fitilleri , silikonları , kenar köşe zımbırtıları , cam su tutucuları vesaire tamamen oto camcılarda mevcuttur. Servislerde 500-600 TL ye fiyat biçilen fitilleri 80-100 TL ye OTO CAMCILARDAN temin edebilirsiniz. Hangi şehirdeyseniz o şehirdeki camcıya gidin. periyodik rutlarla fitil dağıtan firmalar ürün tedariği yapıyorlar. O an ellerinde yoksa bile kısa zamanda mutlaka temin ederler. Yan sanayi muhabbetini de anlatayım. Türkiye'de fitilleri üreten 10 civarı fabrika var. Bunlardan bir tanesi oldukça büyük(BMV/Mercedes) gibi devlere orjinal tedarik sağlıyor. Kalite bakımından hemen hemen hepsi belli bir çizginin üstündeler. Çok alt kalite ürünleri de ustalar almazlar. Esnaf adamlar sonuçta , yarın yüzleri kızarsın istemezler.Ayrıca Türkiye otomotiv yan sanayide dünyada ilk 3 e rahat girer , kaliteli işler yapıyorlar.O yüzden Türkiye'de yan sanayi ürünlere kesinlikle güvenin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 11 Kasım 2008; 21:03:37 > |
|