Şimdi Ara

LASTİK SİBOP KAPAĞI MİLLETE BATIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
11.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayv*nlar yeni aldığımız aracın da sibop kapağını çalmış önceki arabada da 2 takımı çaldı allah belalarını versin,o sibobu alıp münasip bi yerlerine.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Ağustos 2011; 0:40:13 >

• geçmiş olsun oluyo böyle şeyler sebepsiz yere arabayı çizenler oldugunu falan düşününce yine de şükretmek daha iyi gibi
  • Bence o bir saplantı ..
  • Bende bu sebepten netten aldığım Honda logolu metal sibop kapaklarını takmaya çekindim, evde duruyor öylece
  • hepsiburada.comdan 4 kutu sibop kapağı aldım 2 gün taktım yok oldu şimdi siyah plastik olanlardan takıyom..millet nelere düşmüş ya bu kadar olmaz gelip istesinler alıyım taksınlar nereye takcaklarsa. olsa nolur olmasa nolur sanki.. hırsızlığa değer bişey değil ki
  • sallayın arkadaşlar valla siyahları en iyi gider bizim ülkeye
    geri kalanını çalarlar valla....Bende en son lastikcide lastik değilştirtirken adamdan 4 tane almştm 2 tanesinide bisiklete taktım
  • Bu kadar kendini düşüren insanın namusundan ve şerefinden eser kalmamıştır. Normal insanların tenezzül edip bakmayacaklari şeyi calabiliyolarsa yazıklar olsun ne diyim !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç Lastiğe Ne Diyorsunuz?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakız tıkayın
  • Benimde gitmiş geçen gün, yıllardır kaçıncı takım sayamadım :) Büyük ihtimal bisikletli veletler çalıyor krom kapakları ...
  • siyahtı zaten eski arabada siyahlar çalınınca gri takmıştık ertesi güne onlarrdan yoktu
  • Ufakken ben de alir bisiklete takardim :D
  • Metal olanlardan iki takimda biz caldirdik maalesef nedense hep kuzenlerimin o tarafa gittigimizde oluyor.. icimden kufrediyorum ama calanlarin bisikletli veletler oldugunude dusunup o tarafa gittigimde bisikletlerin tekerlerine bakiyorum, bulsam dövecem sipalari
  • Benimkiler de batmış.. Arka iki lastiktekiler uçmuş, yakalasam ben de çekecem kulaklarını
  • benimde siyahlar gitti şimdi yeni lastik aldım yeşil var bi kaç güne gider diye tahmin ediyorum...
  • Arabayla gelen orijinal Mercedes kapaklarini caldilar. Metaldi ve cok hos deseni vardi. Mecbur siyah kapak taktim dokunan yok.
  • Benimde öndekileri iki defa aşırmışlar, umursamıyorum artık lastiklere hava basarken söküp takma olayına gıcık oluyordum iyi oldu
  • Babadan oğla nesil bunlar.
     LASTİK SİBOP KAPAĞI MİLLETE BATIYOR MU?
  • nitrojen bastırıp çelik sibop kullanıyorum.lastikçi eldivenle iyice sıkıyor.henüz çalabilen yok.çıplak elle çıkmıyor zaten.küçük çocukların gücü yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

nitrojen bastırıp çelik sibop kullanıyorum.lastikçi eldivenle iyice sıkıyor.henüz çalabilen yok.çıplak elle çıkmıyor zaten.küçük çocukların gücü yetmez.

sizce o sibobu çalmak isteyip de çalamayan ne yapar?

a) Lastiği yarmaya çalışır
    b) Arabayı çizmeye çalışır
    c) Silecekleri koparmaya çalışır
    d) Aynaları kırmaya çalışır
    e) Hepsi

Köpek gibi üretip üretip sokağa atarlarsa çocukları olacağı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

nitrojen bastırıp çelik sibop kullanıyorum.lastikçi eldivenle iyice sıkıyor.henüz çalabilen yok.çıplak elle çıkmıyor zaten.küçük çocukların gücü yetmez.

sizce o sibobu çalmak isteyip de çalamayan ne yapar?

a) Lastiği yarmaya çalışır
    b) Arabayı çizmeye çalışır
    c) Silecekleri koparmaya çalışır
    d) Aynaları kırmaya çalışır
    e) Hepsi

Köpek gibi üretip üretip sokağa atarlarsa çocukları olacağı bu

Hatta hizini alamayip Belediye otobusunu bile icindekilerle yakmaya calisirlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.