Şimdi Ara

Lastik patlak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kazasız belasız günler dilerim.
    Dün lastik basınç az uyarısı verdi. Bu sabah lastik fotoğraftaki gibi inmiş. Stepne taktım, Lastikçiye götürdüm. Ne vida ne başka bir delici kesici şey çıkmadı lastiğin üstünden. Havuza koydu, her yerine baktı baloncuk yapmadı hiç. Sibop da kaçırmıyor. Havasını şişirdi, beni gönderdi. Sorun ne olabilir ?
    Bakalım inecek mi yine..

Lastik patlak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Jantta ufakta olsa eğilme varsa lastik yüke binmediği için havuzda kaçak belli olmaz.

Araç üzerinde yükte virajda vb. zorlandığı durumlarda da ufak ufak havayı kaçırır.

Diğer bir ihtimal ise birileri lastiğinizi indiriyor. Çocukta olabilir ruh hastası komşularda.
  • Dükkan önü, bina girişi, depo önü vs bir yere koyduysanız indirmiş olabilirler.

• Biri Sipop kapağının altına taş koyup kapamış olabilir
  • Aynısı başima geldi, şöyle ki otopark da aracin gece lastigi inmişti, ertesi gün götürdüm lastikci de ne patlağı çıktı, nede hava kaçırması.
    Sonra aldim eve geldim, ertesi gün lastiği dikkatimi çekti lastik inik, tabi bu sefer taktim krikoyu, söktüm lastiği attım arkadaşın aracının bagajina çektim benzinlige bastim havayı, getirip taktım.
    Arabayi bu sefer kameranin önüne çektim ve o sabah yine indirildiğini fark ettim. Bu sefer kayıtları izledim indireni de buldum..

Ya iki ihtimal var, ya birisi indiriyor yada lastiğiniz yamuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    İndiren manyağın derdi neymiş hocam.

• Kaldırım kenarlarında su akan kanallar olur oraların üzerine dik bir şekilde kalınca yani yarısı kaldırımda yarısı o boşlukta kalınca hava inmesi meydana gelebiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kim niye indiriyormus merak ettim

Lastiği sıfır aldım, 6 ay / 8bin km ‘dir kullanıyorum. İlk defa oluyor bu.. zannetmiyorum lastikte sıkıntı olacağını.. bu gece ara ara kontrol edicem. İnecek mi bakalım sabaha kadar

• Geçen ayda benim lastik patladı, şu kocaman parça nasıl girdi hala anlamış değilim.

Lastik patlak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Kim niye indiriyormus merak ettim
    Kardeşim

• Birileri indirmiyorsa büyük ihtimalle jant eğriliğidir.

• Son durum: dün akşam yine eve dönerken lastik basıncı az uyarısı verdi. Benzinlikteki hava pompası ile 34 bastım ve çıktım. Gece ara ara baktım, inmedi. Bugün şehir içi 30 km kadar kullandım, inmedi. uyarı vermedi bile. An itibariyle de bi sıkıntı yok. Herhalde inmez artık. İlgi alakaya herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Kardeşim

Alıntıları Göster
    Çocuğun yemeğe katacağı ayçiçek yağlarını alıp alıp depoya koyarsan indirir tabi

• Çivi girmiştir ama lastikçi görmemiş olabilir. Başıma geldi. Lastik 2 ay içinde 2 defa inmişti. Lastikçiye götürdüm patlağı bulamadı, hava bastı gönderdi. Aradan yine 1-2 hafta geçtikten sonra lastik bir gecede inince petrolde kendim şişirirken vidayı gördüm. Lastikçiye götürdüm utandı. Söküp halletti.

Lastik içinde vida/çivi benzeri birşey varsa ve vidanın üzerine denk gelecek şekilde park ederseniz lastik iniyor bir gecede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.