Şimdi Ara

Tek Tekerim Patladı. Lastik Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın bir lastiği yol kapanlarına saplandı ve patladı. Şimdilik yedek lastikle idare ediyorum. Üzerinde 3 yıllık Bridgestone Turanza T005 185/60/15 yaz lastiği vardı. Yumuşak güzel lastikti.

Şimdilik tek lastik alabileceğim. Devamlı işlerimi yapan lastikçim Turanza T005 bulamadı. Onun yerine Ventus Prime 4 veya Continental Premiumcontact 7 düşünüyorum.

Siz ne dersiniz?

• İzleri farklı olursa ıslak zeminlerde sıkıntı yaşarsınız. Mümkünse diğer 3 lastikle aynı olanı bulup alın.

• Farklı desenli (farklı marka) tek lastik olmaz ya çift değiş yada eğer diğer 3 lastiğin çok km yapmamışsa tek olarak kendi lastiğini al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2024; 17:45:54 >
  • Herhalde en iyisi, en az iki lastik almak. Peki o zaman farklı marka alsam olur mu? Özellikle Continental Premiumcontact 7 deneyeyim diyorum.

• erbilge E kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 lastik değişin. Değiştirmezseniz bu sefer arabadan da olursunuz. Tek lastik ya da iki lastik farklı takmak çok tehlikeli sürüş güvenliği açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Ekim 2024; 19:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntı bende de var ama benim lastiklerden biri balon yaptı. Turanza T005 arıyorum hiç bir yerde yok, benimkinin ebatları 245/40/R19

Bridgestone markasından midem bulandı, bir daha araba alırsam ilk bakacağım şey üzerindeki lastiğin Bridgestone olmaması olacak.

Bulamadığım için ön lastikleri continental sport contact 6 almayı düşünüyorum, arkalar Turanza T005 olacak. Problem yaratır denmiş sanırım konuda ama lastikler daha 5500 km'de ne yapacağım bilemedim.

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2024; 21:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Maalesef keşke o olsa.

Olan yer de 2023 modeli fahiş fiyattan satıyor

• Tuh malesef 2 yol var ya bulduğunu alacaksin fiyata bakmadan yada eldekileri öldüm parasına satip 4 tane birden alacaksın

Sen sendeki 3 nu sahibindene koy ilanin olsun satılırsa ne ala.

ön ve arkalar farklı farklı olsa olmaz mı diyorsunuz ?

5500 km lastiklerin arasına yeni bir lastik koyunca problem olur mu peki ? sorduğum birkaç kişi 10 bin km'ye kadar çok problem olmaz dedi ama bilemedim gerçekten.

Böyle km aralıklı bile kullanmak beni huylandirirdi sonucta yerle temasi lastik kuruyor

Oncelikle tek lastik icin benzer tarihli cikma bakarim yoksa km farki bu civardaysa ayni tekeri cift alırım 10 bin kmlik fark varsada 4 lu değişirim diyorum.

• CPC7 al geç düşünme

Hocam.

Bridgestone'den şikayetiniz nedir? Neden bu kadar kızdınız bu lastiğe. Ben 2 ay önce Bridgestone aldım. Arkadaşlar ooooo diyor. Tebrik sırasına girdiler sanki altın lastik almışım gibi.

Ben 205 55 16 aldım. Renault Megane 4 arabamda kullanıyorum. Yakıt tüketimim azaldı.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Lastiğin üretimi yok. Tek lastikte sorun falan yaşarsanız vay halinize. Turanza T005 bulunmuyor şu an kolay kolay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sahibindene bakayım artık hocam ama güvenemiyorum da tamir, işlem vs. görmüş mü diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takım al.. riske atma..

• Tek lastik alacaksan çıkma al geç zaten diğer lastikler de eski.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.