Şimdi Ara

120 İLE VİRAJDA TEKER PATLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yoldayken Ekranda sarı ünlem işareti gördüm. İnternette araştırınca lastiklerin yokda ısınıp basınçları oynayabilir bunu araç farklı algılayabilir vs vs yazıyordu. Bizde önemsemeden devam ettik. Vidanin lastiğe girip yavaş yavaş indirdiğini nerden bilelim? Kütahya 20km kala virajda teker patladı. Sol şeritte TIR solluyordum garip bir sesle hepimiz panik olduk. Sakince TIR'ı solladım sağ şeride yanaşabildik çok şükür. Araba ne savruldu, ne de sallandı. Ama sırtımdan ter indi aşagıya. Yaşım 19 daha teker sökmek hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Malum olaylar yüzünden kimse durmuyor zaten, herkes panik içinde. Tekeri söktüm, baktım bi amca durdu. Stepne'yi takarken geldi. Aşagıda petrol varmış orada lastikciymiş. Tekeri aldı evladım şu petrolde lastikçiyim sen yavaş yavaş gelene kadar ben tekerini tamir edeyim dedi. Kriko, anahtar falan yerleştirdim bagajı topladım. Petrole vardım amca coktan tamir etmiş lastiği sağsalim vardık. Bugünde ölmedik şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C059A1A87 -- 21 Temmuz 2016; 14:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Ders olmuştur bu sana. Teker sökmeyi araba kullanan birisinin bence bilmesi şart.

• Ss nerde

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Alşam yuklicem hocam

• virajda araba sollanır mı? Dikkat edin hocam. Araba gidiyor diye 120 ile viraja da girmeyin. Ölüme de gidiyor olabilirdi. Yine ucuz yırtmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ehliyeti aldığımda hiç kaza yapmamışım umrumda değil.Felaket yağmur yağıyordu bide dolu yağmaya başladı.İşyerinin doblosuyudu 120 - 130 ile gidiyordum virajda lastik bir kaçtı direk bariyere girdim.Gözlerimi bir açtım heryerim kan olmuş.Ucuz yırtttım ama.Şuanda virajlara 2, şeritte hayatta giremiyorum.Korkuyorum ama hıza devam bakalım ondan nasıl kurtulcam.
  • Ehliyet aldıktan 1 yıl sonra şehirler arası yolda virajda tır sollamak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam , bidahakine dikkatli olursunuz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguraktas05

Ehliyet aldıktan 1 yıl sonra şehirler arası yolda virajda tır sollamak

Mart ayında aldım ehliyeti, ben de çok solladım şehirleri arası yolda. Niye ki

• uguraktas05 kullanıcısına yanıt
    en sevdiğim..

- 10 senelik ehliyetim var her virajda gazlamasyon her ıslak zeminde kontra gaz

e tabi bu hareketleri yaptığımı görenler araba sürmeyi bilmiyonmu sen ya ne yapıyon diyorlar.

durmak yok adrenaline devam :)

virajda araç sollamayıda çok seviyorum benim için en tehlikeli şey acemi bi sürücünün panik yapıp sağa yada sola kaçması.

siz düzgün sürün arabanıızı gerisi bize kalmış.

not:lastik basınç kontrolu + bagajda stepne kriko yedek vida tork herşey mevcut sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 21 Temmuz 2016; 14:04:26 >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    sen hiç virajda arabayı bilerek kaydırmaya çalıştınmı yeğen aklın durur kalbin son surat atar aha gittim dersin.

bizim yıllanmış tecrübemize göre ise 2 3 kontra fren gaz ve devamdır mesele :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

sen hiç virajda arabayı bilerek kaydırmaya çalıştınmı yeğen aklın durur kalbin son surat atar aha gittim dersin.

• quote:

en sevdiğim..

- 10 senelik ehliyetim var her virajda gazlamasyon her ıslak zeminde kontra gaz

e tabi bu hareketleri yaptığımı görenler araba sürmeyi bilmiyonmu sen ya ne yapıyon diyorlar.

durmak yok adrenaline devam :)

virajda araç sollamayıda çok seviyorum benim için en tehlikeli şey acemi bi sürücünün panik yapıp sağa yada sola kaçması.

siz düzgün sürün arabanıızı gerisi bize kalmış.

not:lastik basınç kontrolu + bagajda stepne kriko yedek vida tork herşey mevcut sıkıntı yok

inşallah kimseye zarar vermeden kendi başına ölürsün. o acemi sürücüler senin yüzünden panik yapıp kaza yapmaz inşallah.
  • benimadimkuntakinte B kullanıcısına yanıt
    dostum ben şerit ihlalimi yapıyorum hyr korna sellektörmü yapıyorum e oda hayır sola sinyal verip gazlayarak viraj içinde sağdaki arabayı geçiyorum

yol bozuk değilse zaten araç kaymaz. ha bilmediğin yol olur arka teker bi bozuk zemine denk gelir o ayrı mesela ama bildiğin yolda kaza riski yok.

sağdaki adamın panik yapması benden kaynaklı değil kendinden kaynaklı.
  • Bunu bi toplum içinde dayıların olduğu bi yerde söyle de seni bi sevsinler

• kusura bakma ama ben yeşil ışıkta karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaların üzerine sürmeyide çok seviyorum.

yanlış olan ben değilim toplum bilinci hatalı.

adam çekmiş altına mercedes s bilmem kaç 90 km ile girilebilecek virajda fren yapıyor olcak işmi bu bilinçsiz sürücü çok olunca bizde onları elemeyi seviyoruz.

topa tuttunuz 2 dk da
  • quote:

hukukçu arkadaşlar bu Trafik canavarı ni şikayet edebilme imkanimiz varmı

• var web sitesi yada forum ihbar sitesi var oraya gidip konunun linkini veriyorsun

işlem görmesi için video atıp plakamı söylemem gerekiyor.aksi durumda işe yaramaz.
  • evet hukukçu yok mu hiç

• Do not feed the troll.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.