Şimdi Ara

LASTİK SİBOP KAPAĞI MİLLETE BATIYOR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
11.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D-Assault

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

nitrojen bastırıp çelik sibop kullanıyorum.lastikçi eldivenle iyice sıkıyor.henüz çalabilen yok.çıplak elle çıkmıyor zaten.küçük çocukların gücü yetmez.

sizce o sibobu çalmak isteyip de çalamayan ne yapar?

a) Lastiği yarmaya çalışır
    b) Arabayı çizmeye çalışır
    c) Silecekleri koparmaya çalışır
    d) Aynaları kırmaya çalışır
    e) Hepsi

Köpek gibi üretip üretip sokağa atarlarsa çocukları olacağı bu

Hatta hizini alamayip Belediye otobusunu bile icindekilerle yakmaya calisirlar

diyecek çok şey var aslında,

ama cahille uğraşmamak gerek.....

• bence başlık hiç yakışıklı deyil....o kapakları çalan herhangi kişi deyildir ya arabası var veya bisiklet benzeri birşeyi...
    kapakları çalanlar belli iken MİLLET lafı hiç hoş değil...bence başlığı değiştirmeniz gerekir....
  • bende şu led şerit dedikleri şeyi söken 2 geç görmüştüm.Sahipleri fark edince adam arabyı binip peşlerinden gitmiişdi sonra yaklamışlar ama
  • kanı bozuk cok memlekette malesef ..

cocuklar neysede koca koca insanlar yapıyor bu pisliği onu anlamıyorum işte..

ben küçükken bir manyak vardı sitedeki tüm araçların (bizim araç dahil) hepsini calıyordu

elinde koca poşet içinde kapaklar geziyordu allahın delisi

tabi yaş küçüktü o zamanlar yemiyordu kavga etmeye benden büyüktü 5-6 yaş deli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 2 Ağustos 2011; 15:45:25 >
  • hb dan aldığım toyota logolu kapaklar 2 hafta dayandı.

önce 3 ü gitti birkaç gün sonra 4. yü de alıp takımı tamamladı ş.sizler.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:03:45 >
  • Dandik siyah plastik olunca çalınan falan yok
  • Bugün dükkanın ordaki arabalara baktım çoğu gitmiş sibopların,çalan danalar dükkanın orda büyük ihtimal yakalarsam acımayacam
  • millet ne kadar düşmüş yahu. sonuçta bunları çalıp kıçlarına takmayacaklar; araçları var, araçlarına takacaklar. sibop kapağının fiyatı 5 lira-6 lira. araba sahibi adamın veremeyeceği para mı? millet alışmış haysiyetsizliğe. akşam sökü eve götürüp sabah tekrar mı takalım, ne yapalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Her mahallenin muhtarı gibi sibop hırsızı da var anladığım kadarıyla. Benim metal 6gen çok şık kapaklarım da gitti. Biz de çocuk olduk ama bırak başkasının arabasından bir şey çalmayı, yaklaşamazdık. Çocuk da olsa bu arsızlık ve hırsızlıktan başka bir şey değildir. Sert tepki veren arkadaşlar haklılar.

Bu arada bunların çalınamayanları da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_48309402/tm.htm

kilitli daha riskli. çocuk alır dersen çıkarmaya çalışırken zorlar, şahinci alır dersen o da çıkaramadığı için lastiğe bıçak sokar... kapaksız olması daha güvenli. yok rahat edemiyorsanız, e bay gibi yerden topluca satılıyor ise alın...

• Bu insanlar garip ya,araçları çizenmi dersin,orasını burasını çalanmı dersin.Artık aracı garaja koymaya üşenmiyorum,çünkü dışarda huzur yok.
    Hadi diyelim sibob kapağına ihtiyacın vardıda yaptın bir hata çaldın,peki aracı çizmekteki amaç nedir.

LASTİK SİBOP KAPAĞI MİLLETE BATIYOR MU?
  • Tekerlerime bakasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk

Bu insanlar garip ya,araçları çizenmi dersin,orasını burasını çalanmı dersin.Artık aracı garaja koymaya üşenmiyorum,çünkü dışarda huzur yok.
    Hadi diyelim sibob kapağına ihtiyacın vardıda yaptın bir hata çaldın,peki aracı çizmekteki amaç nedir.

LASTİK SİBOP KAPAĞI MİLLETE BATIYOR MU?

Çok geçmiş olsun hocam.

2011 model sıfır Corolla'mızı bu şekilde boydan boya, kaputa ve bagajın üzerine varana dek çizmişlerdi.

• bu tarz ibn.lerin analarini ziyaret edesim geliyor ama korkuyorum cogalirlar diye o. çocukları benimde iki setimi çaldılar.
  • kuru kafa takmıştım almışlar
  • gorkemuse nin you tube bağlantısındakilere aynen katılıyorum,
    siboblara verecen 220v elektiriği sökerken görecek anyayı konya bi güzelde sopalican
  • muhakak çıkar bi zaman onlardan
  • Zamanında benim de kaç sefer çalındı sibop kapakları.En son gittim en sert en sağlamından aldım ve pense ile sıkarak taktım.Şimdi kımıldamıyor bile ...
  • Henüz kapaklar çalınmadı. Kim ne yapacaksa siyah kapağı.
    Sokaklarda çocuklar alıyorlar herhalde oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 1 Aralık 2012; 12:34:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.