Şimdi Ara

Hurdalıktan Araç Alıp Modifiye Etmek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
17.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle başlıkta ki fikri geçenlerde discovery de izlediğim MODİFİYECİLER adlı programdan aldım ve aklıma takıldı...
    Bu modifiyeciler adlı programın amacı klasik araçları hurdalıktan alarak yeni gibi yapıyorlar sonra da aldığı ve masraf ettiği fiyatın 3-4 katına satıyorlar yani 4-5 bin adamlara kalıyor.
    Şimdi sorum şu türkiye de hurdalıkta böylesine sağlam araçlar bulup boyayıp motora bakıp içini adam edip dışınada güzel aksesuarlar ekleyerek birşeyler yapılabilinirmi..
    satmak için para kazanmak için değil amacım bi hobi edinmek

• quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

Merhaba arkadaşlar...
    Öncelikle başlıkta ki fikri geçenlerde discovery de izlediğim MODİFİYECİLER adlı programdan aldım ve aklıma takıldı...
    Bu modifiyeciler adlı programın amacı klasik araçları hurdalıktan alarak yeni gibi yapıyorlar sonra da aldığı ve masraf ettiği fiyatın 3-4 katına satıyorlar yani 4-5 bin adamlara kalıyor.
    Şimdi sorum şu türkiye de hurdalıkta böylesine sağlam araçlar bulup boyayıp motora bakıp içini adam edip dışınada güzel aksesuarlar ekleyerek birşeyler yapılabilinirmi..
    satmak için para kazanmak için değil amacım bi hobi edinmek

Kardeş aynı şeyi ben de düşündüm.Acaba bunu bizde yapabilirmiyiz?Hele kaplumbağayı bigh bagy miydi neydi üstü açık spor bi araya dönüştürdüler o çok hoşuma gitti.O arabayı 9-10 milyara falan topladılar.ben satmak için değilde dediğin gibi hobi şeklinde ve binmek için yapmak istiyorum.iyi kötü bi araç yeterince para ve iyi bir de usta olduktan sonra neden olmasın?

• Aracı toplaması kolaydai Türkiye sartlarına böyle araclardan kar edilebilecegini sanmıyorum.
  • o işi yapan adamlar kendileri, herşeyin en hesaplısını yaparken kaliteyide düşürmüyor.TR'de ustanın kahrını çekecende o külüstürü adam edecektee buna kendisi bile inanmazken ondan bunu beklemek hayal olur.
    Ha eğer kendiniz yapabilirseniz birçok işini para ve zamanınızda bol ise neden olmasın hoş olur hatta.
  • böyle birşey yapılsa bile hurdaya çıkan bi aracı tekrar trafikten tescil ettirmek mümkün mü?
  • Aslında hurdalıkta beğendiğiniz araçları az hurda olanı yani...resimlerini çekip buraya koyarsanız herkes fikir belirtir şöle böle giisinden...Ayrıca ustalarımız varsa forumda o arabadan bir iş olmaz vb gibi tvsiyelerde bulunabilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanisilak

böyle birşey yapılsa bile hurdaya çıkan bi aracı tekrar trafikten tescil ettirmek mümkün mü?

böle araçlara tekrar tarafik izni çıkarmak mükün hatta tuning türkiye nin bu ay ki sayısında bulunan bir tosbaa var aynı bahsettiğiniz şekilde yapılmış ve trafik için izni de çıkarılmış yani böle bir şey yapmak mümkün ama kar etmek değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alıp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: okanisilak

böyle birşey yapılsa bile hurdaya çıkan bi aracı tekrar trafikten tescil ettirmek mümkün mü?

böle araçlara tekrar tarafik izni çıkarmak mükün hatta tuning türkiye nin bu ay ki sayısında bulunan bir tosbaa var aynı bahsettiğiniz şekilde yapılmış ve trafik için izni de çıkarılmış yani böle bir şey yapmak mümkün ama kar etmek değil

bilgi içi teşekkürler

• (bedrim) arkadaşın yazdığı doğru.araçlarının resimleri,özellikleri motor durumu vs. buraya konulursa
    araca neler yapılabilir.ne gibi modifikasyonlar yapılabilir tartışılır ve bi sonuca varılır

Herkeze kolay gelsin...
  • TÜRKİYEDE BU ŞEKİLDE BİR ÇALIŞMA YAPMAK BELKİ ANADOL, 124 YA DA 131 İÇİN MÜMKÜN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
    ZATEN BİZİM HURDACILARDA ANCAK BUNLAR VARDIR. (HOŞ HURDACIYA GEREK YOK TRAFİKTE BİLE VAR).
    KLASİK SAYILABİLECEK, AVRUPA ÜRETİM HURDACIYA DÜŞMÜŞ ARAÇLARIN PARÇALARINI BULMAK MÜMKÜN OLUR MU YA PAHALI OLMAZ MI?
    MODİFİYECİLER TARZI PROGRAMLARI BEN DE İZLİYORUM TV DE.
    BUNUN İÇİN, ÖNCELİKLE KENDİNE AİT BİR DÜKKANIN, PARAN VE BOŞ ZAMANIN OLACAK... HERŞEYDEN ÖNCE BU İŞTEN ANLAMAN LAZIM. MOTOR, KAPORTA, ELEKTRİK, BOYA... BAŞKA USTALARLA YAPILAMAZ. ÇÜNKÜ SANAYİDEKİ USTANIN ÖNCELİĞİ "GEÇİMDİR."
    ZAMAN ZAMAN BU TARZ İŞLERE GİRMEYİ BEN DE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM...
    EKSİK OLAN ZAMAN VE DÜKKAN...
  •  Hurdalıktan Araç Alıp Modifiye Etmek???

• arkadasım bende dusunmedım degıl aslında ama dedıgımız gıbı

oncelıkle

GARAJ

PARA

VAKIT

VE o arabayı satıcak adamı bulmak

bıde dıscovery de yapılıyor motorlarını bıle degıstırıyorlar 110 hp lık motoru 350 hp gıbı motorlarla degıstırıyorlar

buda + vergi + benzın harcaması + zor satıs gıbı seceneklerıde eklıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

işte budur

• hobi olarak güzel bir uğraş olurdu;ama gerek masraf gerekse altyapının mümkün seviyede olursa neden olmasın
  • Hurdalıktan alıp orjinaline getirmek güzel bir hobi, ama hurdayı alıp modifiye etmek pek mantıklı değil. Modifiye edilmiş araç zaten bir süre sonra oraya geri dönücek
  • ekonomik olmaz deyil daha fazlasına yaptığın masrafı çıkarabilirsen öp başına koy
  • arkadaşlar cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
    Şimdi garaj buluruz Ok
    Vakit uzunca boş vaktim olmamasına rağmen hergün akşam 7 ve pazar günleri boşum
    parada problem değil hallederiz
    ufak tefek modifikasyonlardan anlıyorum ama motoruydu filan onlara pek girmek istemiyorum sizce bir arkadaş bulup kafa dengi motordan anlayan ortak bi çalışma yapsam daha mantıklı olurmu birde bu hurdalıklar nerededir nasıl araçlar vardır yardımcı olursanız sevinirim he tabii resim paylaşımıda iyi olur
  • evet yeni aldığım bilgilere göre maltepe başıbüyükde bi american arabaları satan yer varmış lakin bunlar benim gözüme fazla yeni gibi geldi eee haliylede pahalı fakat asıl soru bunların arka depolarında filan eski püskü 2bine 3bine araçları varmı yada 5bine kadar
  • yapın bakalım belki bizde gaza geliriz.
  • kendi garajın olucak, güvendiğin usta veya ustalık derecesinde bilgin olacak, bu işle uğraşıcak zamanın olucak, bunlar olduktan sonra neden olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.