Şimdi Ara

Hürriyer uzmanı trt haberde akıllı tercih programına çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WexaR kullanıcısına yanıt
    matematigin kat sayısı nereye 2 kusur kardesım ne ıcıp gelıyorsunuz
  • Pbg gibi gelse hepimiz mutlu olcaz ya :)
    İnşallah oyle gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlitoo C kullanıcısına yanıt
    mf4te 2küsürlerde
  • değil canım kardesım yanlıs bılıyorsun
  • Kaç hocam peki?

• rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    hocam 1.8 cıvarlarında seyredıyordu gecen sene belkı bu sene 1.7 olabılır gecen sene geometrıde 1.7 fızık 1.6 idi mf4 ıcın.

matemtıgın geometrının 2 katı etkı yapmasını sebebı daha cok 50 soru olmasından alakalı
    geometrı ve fızık toplamda 30 soru oldugu ıcın totalde matematıge nazaran dusuk kalıyorlar ama soru basına bakıldıgında aralarında 0.1 0.2 gıbı bır oynama oluyor genelde
    ayrıca bu yıl matemtıgın fızıge nazarn kolay oldugun dusunursek bu 0.2 lık fark dahada kapancaktır dıye dusunyorum hocam ama geometrınınde gecen yıla gore kolay olması 1.7den dusurebılır onu hep bırlıkte gorucez
  • Yani şu 2 3 gün içnde puan artmasi ile ilgili yapilan analizleri hesaplamalari gorunce biraz moralim yerine gelmişti şimdi şu adamin aciklamasani dinleyince moraller yine yerlerde...

• Tüm kekoluğunuzla kafanızdan rastgele puan hesaplamaları yapın pollyannacılık oynayın üzülüceksiniz. Açın google aratın katsayıları. Nasıl hesaplanıyor puanlar neye etki ediyor fizik matı dengeler demiş biri 2015te giren bir adam fiziğin geçen senede çok kolay olmadığını bilir ama mat geonun kolay olduğunu fiziğin geçen seneye göre çok az zorlandığı bir sınavda 2015e göre hesaplanan sınavda fizik matın ilk 10sorusunu dengeler.Bu sene hürriyet uzman civarı gelecek sıralamalarınız. Yüzdelik diliminize bakın 2015te o aynı gelebilir ama bu sene 2-3katı mf giren adam var ve onlar rahat 10 15 net yapmış Şu ana kadar kötü yaptım diye ağlayan adam görmedim ben.
  • ya küfür edecem edemiyorum sınav çok kolaydı he kardeş 6k olan adamların fenleri yerde birsürü kişi gördüm dh de oyunlarda felan metin2de konustugum oldu lan ağzın yüzünü dağıtasım geldi 2k üstü ne demeksen biliyor musun 50 60 puan artması demek puanların zekana hayranım ....
  • Geçen seneki fiziğin neresi zordu lan? Adamlar bi kuark-lepton sorusu sormuşlar TEOG düzeyinde. Ayırt edici maddeleri sormuş adamlar. 1. sınıf atışlar sorusu,tek işlemli katx sorusu,6. sınıf öğrencisinin yapabileceği bilim sorusu,her soru bankasında olan sığaç sorusu,en basit düzeyinden indüksiyon ve transformatör soruları,ezber elektromanyetik sorusu,direnci vermişler V yi vermişler ışık şiddetini soruyorlar,10 dakikalık X ışınları videosu izleyen herkesin yapabileceği sınavın en basit sorularından,basit düzey bir rölativite sorusu,açık ara sınavın en basit sorularından olan diyoptri sorusu,sıradan bir yıldızlardan yıldızsılara sorusu,yine sınavın en basit sorularından yarılanma ömrü sorusu ve her soru bankasında olan optik sorusu... Bak sana 30 saniyede çözülebilecek 16 tane soru saydım 2015 Fizikten. Daha var basit sorular ama kafan karışır belki diye yazmadım. Kötümser bakmanın da bir ölçütü var bilader, saçma sapan konuşarak milletin canını sıkmayın. Ayrıca matematiğin katsayısı 50 soru olduğu için yüksek. Yani aslında 1 mat sorusunun 1 fizik sorusundan pek bir farkı yok.

• güncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.