Şimdi Ara

Hürriyer uzmanı trt haberde akıllı tercih programına çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.youtube.com/watch?v=9ZkFqm7uQZ0&feature=youtu.be buda sıralamalar ile ilgili açıklaması beyler.biraz kötümser ama...(cihan yeşilyurt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayşalimalitiko -- 12 Temmuz 2016; 18:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç fizikten bahsetmemiş ?
  • Bende ona şaşırdım

• tamam mat kolaydıda fizik zordu bu onu mf4 de dengeler birde şöyle bişi var çok yapıldıysa zaten etkileme oranı düşücek buda fiziğin dengeleyeceğini gösteriyor MF4
  • Puanların yükseleceğini herkes biliyor da hürriyette yaptığı tahminler kadarda değil yani. Burda biraz gerileyecek demiş tahminlerinde bayaaa bi geriletiyor
  • olurolmaz O kullanıcısına yanıt
    adam troll mk :D
  • Forever9758 F kullanıcısına yanıt
    Mf4 te hayatta dengeleyemez mat 7-8 net arttı ama fizik 3-4 azaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruardc kullanıcısına yanıt
    3-4 mü zuhaha :D lan 6k yapan adamlar gördüm 15 fizikle dolaşıyor sen nediyon en az 6 7
  • Bu adamın dediği gibi gelmesinde...

• Forever9758 F kullanıcısına yanıt
    Ya güzel kardeşim benim, matematiğin kolay olması net ortalamasını çok değiştirir. Ama fiziğin zor olması 4-5net değiştirir ortalamayı. Bunların yanında matın katsayısı 2küsürlerde iken fiziğinki 1.3-1.4 civarı. Bu nasıl dengelesin?

Edit: Sen gördüm, ettim ile konuşuyorsun. Ben yökatlastan bakarak konuşuyorum. Aç bak bakalım, geçen yılki aşırı zor geometride ilk 20bindeki ünilerin geometri net ortalamalarına. Bir tane ben örnek vereyim. Ytü bilgisayarın geometri net ort. 18. Aşırı kolay denilen kimyanın ise 23. Aradaki net farkı kaç? Yani anlayacağın üzere 6-7 net değişmeyecek. Hayal kurmayın artık, yoksa ayın 18inde çok feci yamulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 12 Temmuz 2016; 19:23:02 >
  • Ygs ile lysnin farkini anlayamiyor herhalde. Ygs de herkes sosyal netine gore siralandi. Onunda etkisi az oldugu icin ve fen ve mat gibi 2 derste 1er soru iptal oluna puanlar artti insanlar yigildi. Ama bu lys ne kadar kolay olursa olsun 40 ustu yapmak öyle kolay is degil ygs gibi problem sorusu yoktu ya bilen yaptı by sefer. Ayrica fen kismi kolayi birak orta bile degildi gayet zordu. Gecen sene mat neyse bu sene fen odur. Geçen sene fen neyse bu sene mat odur. Ygs de bile 30 puan degisim var ilk 20binde. Lysden sonra bu azalacak max 20 puan olur yani.

• Bence sayisalda fenle durum esitlendi ve ortalama bir zorluk yakalandi ama tm de durum felaket

• biyolojı kolay demiş ama bıyolojı çelişkiliydi bence,adama gıcık oldum nedense.
  • Benim biyoloji hocasida girmis 3 yanlisi varmis :) bencede biyoloji coook KOLAYDİ!!

• Tahmin isteyen iki kisi icin daha dusuk puana daha iyi siralamayi hangi kafayla soylediniz diye arayip soracaksin buna canli yayinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 12 Temmuz 2016; 19:48:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ha güzel olurdu :)

• Hahaha hiç güleceğim yoktu. Güvenmeyin bu şahısa
  • rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    aynen bence kımya normal duzey fızık bıyolojı zordu
  • Lan ben de ciddiye almistim ya izlerken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruardc kullanıcısına yanıt
    Tuekiyede bu kadar bos beles adam varken nereye mat neti 7 artıyor ustelik normalde baraji gecemeyecekken bukadar adam gecti barajı
    Turkiye matematikte cok geri oyuzden 50 100k ya bakip ortalama artti demeyin 800k adam giriyor bu sinava

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.