Şimdi Ara

Husaberg TE 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumda aradım ama husaberg kullanıcısı bulamadım yada şu yeni arama şeyini tam yapamadım sanırım

öncelikle motor şu
    http://husaberg.com.tr/te125-2013.html

Motoru almaktan vazgeçtim çünkü çok aceleye gelmişti konuyu açtığım günün akşamı karar vermek zorundaydım çünkü adam yurt dışına çıkacaktı o yüzden düşünüp araştırıp motoru almamaya karar verdim.

İlerde ki günler motoru sordum nasıldır diye endurocu arkadaşlara ve tam tamına enduro dediler yani şehir içi kullanımı çok rahatsız ediciymiş o yüzden arazide çok iyi motor zaten 39 beygir her yere çıkıyor velet

şehir içi için eksi yanlarından biri motorun gidon kilidinden başka hiç birşeyi yok yani kick start motor olduğu için bir yere koysan adam çalıştırıp gidebilir çok rahat

ve ilk başlayanlar için kick start yapmak çok zormuş arkadaşımın ayağına geri tepmiş ve kaslarını zedelemiş o yüzden alıcaksanız biraz araştırın kick start olayını

onun dışında gaz kolu kısa olduğu için ani heyecan veya başka birşeyden dolayı gazı köklerseniz motor ile havada takla atarsınız direkt çünkü çok güçlü motor olduğu için kalkışı çok iyi ilk 4 viteste tek tekerler gidebiliyorsun

forumda husaberg konusu görmedim araştıranlar için buraya yorumumu bıraktım diğer forumdaşlara yardımcı olmak amacıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PainKiller -- 13 Mayıs 2015; 14:38:48 >

• Honda'dan daha kaliteli ve safkan.
    Her kosulda hondayi yer bitirir.
    Trafige cikabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Honda'dan daha kaliteli ve safkan.
    Her kosulda hondayi yer bitirir.
    Trafige cikabiliyor mu?

Evet hocam ama arazi motoru alıp sadece şehiriçinde kullanman ayıp olur dedi adam
    Ve ben ilk 1 yıl araziye çıkmayı düşünmüyorum ayriyetten günlük kullanım için uygun değil gibi geldi bana

• Crf250 de arazi motoru degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Crf250 de arazi motoru degil mi?

Evet fakat honda şehiriçi kullanımına daha yatkınlaştırmış motoru yorumlarda gördüğüm kadarıyla 250x modeli çıktı hatta ama türkiyede var mı bilmiyorum. Yani şehir içindede rahat edebiliyorsun motor ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.