Şimdi Ara

huwaei ideosx5 ile ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün sonra telefon alıcam fakat kafama takılan sorular var aşğıda sırasıyla bu sorunları sizlerle paylaştım cevaplarınız için teşekkür ederim

1)elimde 600 lira var ve telefon alıcam aklımda ideos x5 var sizce bu telefonu mu alayım yoksa başka bi öneriniz var mı?

2)eğer ideos x5 alırsam telefonu rot etmeden oyunları yükleyebilir miyim ayrıca ideos x5in oyun performansıyla ilgili görüşleriniz nelerdir?

3)telefona miui yüklemenin bana faydaları ve zararları ne olur?(performans ve garanti kapsamı ile ilgili bilgi istiyorum)

4)rot olup miui işlemini yapmak kolay mı yoksa bilen birinin mi yapması gerekir(bilen bildiğiniz var mı istanbul için) ,telefonda bu işlemi yaparken olabilecek en kötü durum nedir?

2 gün sonra almaya gitcem cevaplarınızı acil bekliyorum cevap atan herkese teşekkürler...

(lütfen git araştır gibi cevaplar vermeyin zaten ben neyin ne olduğunu biliyorum sadece son kez bu telefonu bilenlerden onay almak için bu konuyu açtım=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uber_shooter -- 15 Aralık 2011; 18:30:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.