Şimdi Ara

Yeni Wi-Fi kurulumuyla ilgili sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet. Geçenlerde burada, bu sonbaharda üniversite için bir daireye taşınmamla ilgili bir yazı yazmıştım. Ev sahibimden neleri aramam gerektiği ve neleri bilmem gerektiği konusunda birçok geri bildirim aldım. Temel bilgiler burada

Dairede internet sağlanmıyor

İSS sağlayıcılarına ilişkin düzenleme yok

Boulder, Colorado'da (80310)

Duvarlardan Ethernet bağlantısı yok

Baktım ve görünüşe göre xfinity kapsama alanında en iyi seçeneğim olacak. Burası dört kişilik bir daire ve muhtemelen hep birlikte video oyunları oynuyor olacağız. Bunun iyi bir wifi sistemi gerektirdiğini varsayıyorum. Bu konuda tamamen yeniyim ve ne arayacağımı bilmiyorum. Yukarıda belirtildiği gibi ve önceki yazımda pek çok kişinin bana bundan bahsettiği gibi, Ethernet'i deneyin ve kullanın. Koridorlara kablo döşenmesine karşı değiliz ama umarım buna mecbur kalmayız. Ne satın alacağımıza dair bazı tavsiyeler almak harika olurdu, ayrıca hep birlikte oynayabileceğimizden emin olmak için daha fazla prim ödemekten de memnunuz. Şimdiden teşekkürler. https://1921681254.mx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1anii -- 30 Temmuz 2024; 11:50:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.