AMA BELKİ ÇALIŞIR LOW DA.HEM OYUN QUAKE 4 ÜN MOTORUYLA YAPILMIŞ ZATEN QUAKE 4 BENDE ÇALIŞIYODU
İNŞALLAH BU DA ÇALIŞIR
manyak bi şeye benziyooor
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
PİNKY KARDEŞ PEKİ BU OYUN BENİM SİSTEMDE ÇALIŞIRMI TAHMİN OLARAK SÖYLEYEBİLİRMİSİN
Bu oyunun senin sistemde çalışması mümkün değil.En düşük ayarlarda bile çalışmaz.
okey saol
Beklediğim oyunlar arasında Assasin's Creed'den sonraki Favorim...Gerçketen sağlam bir yapım olucak gibi...
OYUN GERÇEKTEN QUAKE 4 ÜN SENARYOSU GİBİ AYRICA ADAMLARIDA,ARAÇLARIDA QUAKE 4 E BENZEMİŞ AMA BU DAHA EĞLENCELİYE BENZİYO
İNŞ. PCCİLERİ MEMNUN EDER
çok güzele benziyor..bu oyun hangi ay gelecek Pinky_Demon..
ss lerı cok tuttum valla saol pınky tam sevdıgım gıbı gorunuyor valla bılım kurgu ıle ortaya salata olmus harıka ama ne zaman cıkar kı bu bıde bıde bıde ne lazım bunu oynamak ıcın kı yavaş söylede inmesin biryerlerime
güzel oyun
Çıkış tarihi maalesef belli değil.
ne yalan söyleyeyim grafik ii olsada konusu beni tahmin etmedi
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Eğer fizik kartı alırsanız o kadar da sistem canavarı olmaz oyun.Alın bi ageia fizik kartı ekran kartınıza binen yük azalsın.Bayağı bi işe yarıyo diye duymuştum.Bi de havok fizik kartını yapan firma yazılımsal bi çözüm getiricekmiş diye duydum ama doğruluğunu bilmiorum.Asıl kasıcak olan oyun crysis.Dünya'da en fazla 100 kişinin oynayabileceğini söylüyolardı.Acaba doğru mu?
g80 i olan herkes oynayabilir
En sonunda edindim bi tane çok mutluyum çok gururluyum
Ayrıca physx kartı ile ilgili söylenenlerin topu yalan bir patlamada gördüğün extra bir iki partikülden başka işe yaramıyor o kartlar
bi ton videosunu izledim grafikler harika..
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Çıkış tarihi maalesef belli değil.
hadı yaa..surprız yumurta yanee.
desene sımdılık hıc bulasmayalım sonra bekle bekle gecmıyor zaman ya
Hooort pinky actigin konulari unutuyorsun
YEni...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Aralık 2007; 21:32:29 >
oyunsuz kaldık çabuk çıksın PC ye port olmasın
oyun çok dehşet bir şeye benziyor almak lazım.....