Yani xbox 360 versiyonu bilgisayardakinden daha iyi ama 6 ay sonra çıkıyor
oyle bişey
en sondaki 3 ss beni bitirdi, beynimi yiyorum upgrade, o/c v.b. tüm silahları kuşanalım bu böle olmaz
Oyun çok hoşunuza gitti demek o zaman bi kaç SS daha koyayım da iyice kafayı yiyin
bu ara cok ıyı oyunlar gelıcek anlasılan da bızım dersler nolcak acaba neyse 1-2 dersın kalmasıyla bısey olmaz
Resimler ve haber için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
Resimler ve haber için teşekkür ederim.
Ne demek efem cahil kalmayın size yeni nesil oyunları tanıtmak benim görevim
bu seferde 3 ve 8. ss ler artık bundan sonrası gelmez biz elimize topu tüfeği alır sokağa; _"Anne ben bi turnuva çevirip geliom!!!" _"Aman oğlum dikkat et zaten kafa tasında ve 3 omurganda çatlak var!!!"
Ekran kartı almaktan bıktım yeter bundan sonra ekran kartı falan almıcam ne alsak 1 seneye kalmaz yeni oyunlarda bi işe yaramaz halae geliyo al şite gene en iyisi ps3 'ü beklemek
Dostum ne farkeder ki.Onun da yenisi çıkar belli bir zaman sonra.Tabi ona yapacağın maliyet ekran kartından biraz daha az olabilir.
en iyisi oyunu moyunu bırakıp işegüce vermek kendimizi
Sırf işte iyi gitmez araya oyunda sıkıştırmak lazım...
2 arada 1 derede kalıyo insan
Millet ikide birde ekran kartı almaya devam ettikçe onlarda grafikleri kasmaya diğer şeyleri önemsememeye devam edeceklerdir
quote:
Orjinalden alıntı: sos05
Millet ikide birde ekran kartı almaya devam ettikçe onlarda grafikleri kasmaya diğer şeyleri önemsememeye devam edeceklerdir
çok haklısın keşke bütün oyunlar sadece konsollar için yapılsa bizde bi konsol alıp 2 sene istediğimiz oyunu oynayabilsek
PC FOREVER
offfffffffff of
oy oy oy baba bunlar ne güzel resimler oyunun konusuda güzele benziyor. sağolasın resimler için
Unreal Engine 3 ile yapılan oyun deli gibi geliyor yeni videolar ve ss ler yayınlandı