Şimdi Ara

Huzurlarınızda AMD Radeon R9 295X2; Çift GPU'lu canavar ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende i7 960 ve gtx 580 twin frzr var. sistemi 4.00'e çekip extreme teste soktuğumda 700 Watt çekiyor. Siz bunu 6 çekirdekli bir işlemci ve amd 295 kart ile bir düşünün.

Bildiğin 1200 watt'a çıkar ve bu da bir sobanın 2 rezistans kademede çalışması demektir
    http://images.gittigidiyor.com/6789/Fox-3-Rezistansli-1800-Watt-Elektrikli-Isitici__67897541_0.jpg

• Ekran kartına bu kadar para vermek mantıklı değil yakın zamanda fiyatı düşer herzamanki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı güzel ama asgari ücrette 850 TL nasıl olacak.
  • Ve aşk yeniden yazılır.....

• 200-250Watt arasında dolanan, 3000 civarı shader'a ve 1000-1100 arası gpu frekansına sahip 500dolarlık bi zımbırtıyı ne zaman yaparlar acep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hybrid olduğunu göremeyenler için:
    Huzurlarınızda AMD Radeon R9 295X2; Çift GPU'lu canavar ortaya çıktı

Fiyat ve performansını değerlendirmeye gerek yok. Sadece ısı ve ses değerlerini merak ediyorum.
  • Bende isterem.

• 500w tdp mi oha :) bunu alan adamın bi de evin yanına elektrik santrali kurması lazım, para dayanmaz buna

• Buna priz değil trafo lazım arkadaş. :)

• Amd Forever

• Bende 500 tl ye aldığım sapphire 7850 2gb var i7-3770k ile kullanıyorm bf4 multi 1920p oynuyorum optimal ayarda hiç bir sıkıntım yok donmaya kasmaya başlarsa yine orta seviye güncel bi ekran kartı alırım :) belki temiz 2.ci el.Lütfen gereksiz ultra ayarları için bu kadar para vermeyin LÜTFEN.

• 4k games ready :)

• 11.5 teraflops

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Tek fanla böyle bir kartın soğuduğunu görmedim kimsede görmemiştir. Yani iki fanlı tasarım yapsan olmayacak sanki.

Kart fiyat performans ürünü ama nvidia'nın fiyatıyla kıyaslandığında. Ekran kartlarının fiyatları gitgide yükselişe geçti. 700 dolara alınan çift gpulu kartlar artık 1500 dolara çıkınca fiyat performans oluyor. Nvidia'nın 3000 dolarlık kazığını söylemiyorum bile. Millette iyi para varki bunu görmek istemiyor.

Titan Z de aynı şekilde, tek fanlı ki. Soğutucunun performansını da bilmiyorum, bir şey diyemeyeceğim. Fiyat konusundaki yorumumuza da kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Tek fanla böyle bir kartın soğuduğunu görmedim kimsede görmemiştir. Yani iki fanlı tasarım yapsan olmayacak sanki.

Kart fiyat performans ürünü ama nvidia'nın fiyatıyla kıyaslandığında. Ekran kartlarının fiyatları gitgide yükselişe geçti. 700 dolara alınan çift gpulu kartlar artık 1500 dolara çıkınca fiyat performans oluyor. Nvidia'nın 3000 dolarlık kazığını söylemiyorum bile. Millette iyi para varki bunu görmek istemiyor.

Titan Z de aynı şekilde, tek fanlı ki. Soğutucunun performansını da bilmiyorum, bir şey diyemeyeceğim. Fiyat konusundaki yorumumuza da kesinlikle katılıyorum.

Mesajınızın üzerinden uzunca bir zaman geçmiş, ancak yazmadan edemedim R9 295X2 sıvı soğutma sistemiyle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krakeg

quote:

quote:

Mesajınızın üzerinden uzunca bir zaman geçmiş, ancak yazmadan edemedim R9 295X2 sıvı soğutma sistemiyle geliyor.

Titan'ın soğutucusundan bahsetmeye çalışmıştım orada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Titan'ın soğutucusundan bahsetmeye çalışmıştım orada.

"Titan Z'de aynı şekilde" yazınca AMD için de tek fanlı olduğunu sandığınızı sanmıştım, özür dilerim.

• quote:

"Titan Z'de aynı şekilde" yazınca AMD için de tek fanlı olduğunu sandığınızı sanmıştım, özür dilerim.

Estağfurullah hocam, ben de tam anlatamamışım ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.