Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

Aslinda kamera uygulamalari konusunda coktan fark atti wp 8 diger platformlara ama diger konularda da benzer bir atak sart.

Nokia olmasa o da olmayacakti gerci.

Nokia Kamera gibi bir yazilim neden android icin de yazilamiyor? Gelistiricilerin beceriksizligi mi yoksa sistrm mi musade etmiyor?

Wp 8'e alismis biri icin diger platformlar kamera uygulamalari acisindan cok yavan kaliyor.

Doktor sen bilirsin?

Microsoft Nokia'yı aldı çünkü eğer almasaydı Nokia android'e kayacaktı ve sonrasında windows phone platformu diye birşey kalmayacaktı. Aslında hepimiz için en iyisi bu olacaktı ve şu andaki sınırlamaların hiçbirisi olmayacaktı

Ama bildiğiniz üzere Nokia ciddi finansal sorunlar yaşıyordu ve ona ilk etapta ihtiyacı olan parayı verecek Microsoft dışında firma yoktu.

Her ikisi de yapması gerekeni yaptı.

Microsoft şu anda çok çalışıyor. Sonuçta tamamen yabancı olduğu bir konu. Market açısından telefon satışlarında belirgin artış olsa da uygulamaların satışı açısından çok ama çok geride bunun içinde nerdeyse hergün uygulamaları güncelliyorlar.

Gelecek neler getirecek bilinmez ama bu kısıtlı sürede bunları yapabildilerse ileride çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

android yapmadıkca sen daha çok kamera ile uğraşırsın
    edit:bu kadar az nokia cı olduğunu tahmin etmemiştim
    daha fazla eksi lazım
    edit2:-34 mi birkez daha sony sevdim
    edit3:hergün editlicem 43 mü
    edit4:120 o kadarcık mı
    edit5:160 mı windows cular baya az gerçekten
    edit6:165 forum rekorunu kırdım galiba
    edit 7 200 olmadan bırakmam
    edit 8:
    edit 9:200 olmuyo en iyisi yorumu silicem
    edit 10:3 ayda zor 200 oldu baya az nokia cılar

Amacın ne hocam?

Bu arada Nokia bu telefonla büyük bir atak yapabilir. Gerçi artık herkeste bir Samsung hevesi oluştu. Bunu kırmak Nokia için pek kolay olmayacak. Öyle yenilikler yapması gerekiyor ki Samsung'da bile o seçeneği bulamamalı insanlar.

• @e-Militarist Dostum ikinci sayfada Lumia 1020 deri kılıfın fotoğrafını paylaşmışsın. O fotoğrafı nereden aldın acaba ? Çok güzel bir kılıfa benziyor hem kamerayı falan da korur. Yakın zamanda alacağım telefonu aklımın bir köşesinde bulunsun bu kılıf da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 18 Kasım 2013; 10:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

android yapmadıkca sen daha çok kamera ile uğraşırsın
    edit:bu kadar az nokia cı olduğunu tahmin etmemiştim
    daha fazla eksi lazım
    edit2:-34 mi birkez daha sony sevdim
    edit3:hergün editlicem 43 mü
    edit4:120 o kadarcık mı
    edit5:160 mı windows cular baya az gerçekten
    edit6:165 forum rekorunu kırdım galiba
    edit 7 200 olmadan bırakmam
    edit 8:
    edit 9:200 olmuyo en iyisi yorumu silicem
    edit 10:3 ayda zor 200 oldu baya az nokia cılar

Amacın ne hocam?

Bu arada Nokia bu telefonla büyük bir atak yapabilir. Gerçi artık herkeste bir Samsung hevesi oluştu. Bunu kırmak Nokia için pek kolay olmayacak. Öyle yenilikler yapması gerekiyor ki Samsung'da bile o seçeneği bulamamalı insanlar.

Her yöne aylık3000 dk 4 gb internet 10 bin sms ve mms vermeli.Garanti süresince

• quote:

Orijinalden alıntı: pescicocuk

@e-Militarist Dostum ikinci sayfada Lumia 1020 deri kılıfın fotoğrafını paylaşmışsın. O fotoğrafı nereden aldın acaba ? Çok güzel bir kılıfa benziyor hem kamerayı falan da korur. Yakın zamanda alacağım telefonu aklımın bir köşesinde bulunsun bu kılıf da.

Yabancı sitelerde satılıyor diye hatırlıyorum. Gözüme çarparsa tekrar, haberdar ederim seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

@e-Militarist Dostum ikinci sayfada Lumia 1020 deri kılıfın fotoğrafını paylaşmışsın. O fotoğrafı nereden aldın acaba ? Çok güzel bir kılıfa benziyor hem kamerayı falan da korur. Yakın zamanda alacağım telefonu aklımın bir köşesinde bulunsun bu kılıf da.

Yabancı sitelerde satılıyor diye hatırlıyorum. Gözüme çarparsa tekrar, haberdar ederim seni.

kamera kısmında yuvarlak kapanan açık kahverengi kılıf ise resimde çok hoş ama takınca bence çok kaba oluyor
  • quote:

quote:

Tamam çok sağol. Benim de kamerayı koruması hoşuma gitti. O kadar büyük kamerayı korumak gerek zaten nazar falan değer

• Nokia Lumia 1020 Smartphone, Nero [Italia]

525 €

www.amazon.it/gp/product/B00EZIN6A4
  • quote:

Nokia Lumia 1020 Smartphone, Nero [Italia]

525 €

www.amazon.it/gp/product/B00EZIN6A4

http://www.steg-electronics.ch/de/article/nokia-lumia-1020-set-480551B.aspx

grip parçası ile beraber 729 isviçre frangı

• Arkadaşlar İnstagramı bekleyenlere uygulama "BETA" aşamasında markete geldi.Aşağıdaki linke tıklayın sağ alttaki barkodu okutun...

http://conversations.nokia.com/2013/11/20/instagram-for-lumia/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 20 Kasım 2013; 22:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Arkadaşlar İnstagramı bekleyenlere uygulama "BETA" aşamasında markete geldi.Aşağıdaki linke tıklayın sağ alttaki barkodu okutun...

ben indirdim gayet başarılı tavsiye ediyorum

eğer beta sürümü böyleyse güncellemelerle daha iyisini düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Arkadaşlar İnstagramı bekleyenlere uygulama "BETA" aşamasında markete geldi.Aşağıdaki linke tıklayın sağ alttaki barkodu okutun...

ben indirdim gayet başarılı tavsiye ediyorum

eğer beta sürümü böyleyse güncellemelerle daha iyisini düşünemiyorum

Evet güncellemelerle daha iyi hale gelecektir...

• http://www.youtube.com/watch?v=fYnxaOvPXbM

İşte Lumia 1020 almak için en önemli neden. Başka söze gerek yok sanırım. Mutlaka izleyin.
  • 1020'Yİ En uygun nereden alabilirim arkadaşlar ?
  • Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Dediklerine katılıyorum
    Allahtan 1020 kullanıyorsun da sana telefonu kötülüyorsun demiyorlar.
    Birde ''böyle'' cihaza 2000 tl para istiyorlar
    Hadi arkadaş marketine arayüzüne uygulamalarına ve düşük donanım bileşenlerine katlandık ta bu fiyat nedir böyle
    Hem bu parayı vericem ve birçok şeyden mahrum kalıcam,
    nerdeyse aynı para, soruyorum z1 den veya note3 ten neyi iyi bu cihazın? kameramı? ha unutmuştum, başka??????
    Bu parayı verenlere de saygı duyarım ayrıca, kim neyi isterse alsın.

yan yana inceledim. note 3 ve lumia 1020 yi.

lumia bariz daha hızlı, kamerası daha iyi, ekran görüntüsü çok daha düzgün.

dahe ne olacaktı afedersin? subway surfer yoktu wp de pardon

• vay arkadaş birşey merak ediyorum o alta üste siyah bantı telefon kendisi yapabiliyormu acaba sonradanmı yapmışlar?
  • Deli333 D kullanıcısına yanıt
    örnek verir misin? neyi bariz daha hızlı???
  • arkadaşım şuraya hızlı giriyor, buradan hızlı cıkıyor demeyeceğim.

bu iki cihazı yan yana inceleyebileceğin zilyon tane magaza var artık. electro world dur, mediamarkttır, darty dir, vatandır, teknosadır. git ve incele. ve gerçekten tarafsız ol. önce note 3 ü incelediğimde, s3 de yaşadığım problemler olmasın diye dua ettim , hatta alışılmış iyidir diye ön yargılı yaklaştım. ama çok daha düşük donanımdaki 1020 nin performansına yaklaşamaz. sadece dene ve gör
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.