|
Bildirim
Ya hala abuk sabuk yorumlar var... Arkadaş teknoloji hiç gelişmesin, düz devam etsin, insanlar veya firmalar yenilikçi ürünler ortaya koymasın.
İstediğiniz bu mu? |
808 için "sırf kameradan ibaret, akıllı telefon değil" diyorlardı, hadi şimdi konuşun? Efsanevi kamera artık symbian gibi ölü bir işletim sistemi yerine nokia'nın da katkılarıyla microsoft'un geliştirdiği önü açık ve şimdi olmasa bile yakın zamanda liderliğe oynayacak bir işletim sistemi üzerinde bulunuyor. 808'de sadece optik görüntü sabitleme ve manuel ayarlar eksikti, onlarda geleceğine göre nokia kamera konusunda noktayı koymuş bulunuyor.
|
S3 s4 kullanan plastikciler Nokiaya laf atar olmus, siz cizilmeyen camlariniza 5tl lik jelatin takmaktan vazgecin sonra gelin konusalim
|
Merhaba,
Kamera çıkıntısını saymaz isek, kasanın kendisi Lumia 920'den daha ince olacak. Teşekkürler. |
Sanki birisi gidip nokia alınca adamların böbreği ciğeri satılıyor bırak yapmış adamlar sana takdir etmek düşer spam yapmak anlamsız. 2 gb ram de 3 4 sene götürür kamera da kızıştırır piyasayı bizde elle tutulur cihazlar kullanırız en azından
|
Aleyhinde konuşmak ayrı b.k atmak ayrı. Ben aleyhinde konuşan pek görmedim. % 87 si b.k atıyor. Adamlar yapmış işte. Donanımsa donanım yazılımsa yazılım. Nokia mecbur sanki androidli telefon çıkarmaya.
|
Arkadaşım 41 megapixel sadece poster amaçlı değil purewiev teknolojiyi bir araştır derim sen mesela 8 megapixel çekiyorsun ama senin normalın 5 katı daha yakınlaştırabiliyorsun örneğin TVye bagladığın zaman yada tabletlerde baktığın zaman yakınlaştırma olayı müthiş kaliteli oluyor ayrıca daha net diğer resimlere göre yani ihtiyac meselesi
|
Süper tesbitttttt
|
Sen wp kullan sonra yorum yapppp wp cok iyi yaptı sistemi.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 9 Haziran 2014; 14:02:52 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 9 Temmuz 2013; 1:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 9 Temmuz 2013; 2:58:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |