Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E Fandrozotlar çıldırdınız anlaşılan 2gb rami duyunca
    Üstlerine gitme ağlayacaklar şimdi kıskançlıktan. Nokia batar da diyemiyorlar artık zaten.

Onlara inat Nokia, Siemens Networks'ü satın aldı.

Bu daha iyi günleri. Gün gelecek microsoft hepsini satın alıp Nokiaya doğum günü hediyesi olarak verecek. Ondan sonra Nokia vurucak kırbacı vurucak kırbacı.

• 2 Gb ram ile Androidi tokat manyağı yapar kamerayı söylemeye bile gerek yok rakipsiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstlerine gitme ağlayacaklar şimdi kıskançlıktan. Nokia batar da diyemiyorlar artık zaten.
    Onlara inat Nokia, Siemens Networksü satın aldı.
    Bu daha iyi günleri. Gün gelecek microsoft hepsini satın alıp Nokiaya doğum günü hediyesi olarak verecek. Ondan sonra Nokia vurucak kırbacı vurucak kırbacı.

Sesli güldüm. :D

• s800 full hd ve 4.7 -5 inç arası olursa mükemmel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlara inat Nokia, Siemens Networksü satın aldı.

Sesli güldüm. :D

Sessiz gül. Gülücüklerini onlar ellerinde beyaz kabloyla dolanırken sen kablosuz şarj yaparken, onlar bluetooth nedir bilmezken sen iki telefonu birbirine değdirerek veri yollarken yüzlerinin aldığı hali görmene sakla. İşte o zaman patlat bir kahkahahahaha...

• Sadece kamera ile olmuyor bu işler
  • ya bu Windows Phone iyi güzel birçok temel uygulama mevcut ki bana yeter ama şu ana ekran keşke değiştirilebilse farklı Launcher kurabilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia iyi ki Android kullanmamış. Yoksa piyasada alınacak telefon kalmazdı. İşletim sistemi konusunda Microsoft, Google'dan çok önde. Google daha kendi çekirdeğini yazamazken, Microsoft baştan aşağı işletim sistemi yapıyor. Tecrübeli her zaman daha iyidir.

Ayrıca da şu kurulacak uygulama yok ki yavaş çalışsın diyen arkadaşlara sesleniyorum. O iş öyle değil. Sistem baştan aşağı farklı bir sistem. İstediğiniz kadar uygulama kurun yine aynı hızda çalışacaktır. Arka planda Modern Combat, NOVA, Asphalt 7 gibi oyunları aynı anda açtım ana ekrana yavaşlama olmaksızın geçti. Oyunlar arası geçişler kusursuz. Oyundan çıkıp hiç bir zaman kaybı yaşamadan mesajını yazabiliyor, aramanı yapabiliyor, internette gezinebiliyorsun. Telefonda 60-70 irili ufaklı uygulama var, 15-20 de ağır hafif oyun var. Ben daha takılıp yavaşladığını görmedim. Siz Android'e 1000 uygulama falan kuruyorsunuz sanırım. O kadar oyun, uygulama var. Daha ne kadar yüklü olması gerekiyor?

Not: Yazılım sorunu olan şu bildirimlere gelecek güncelleme ile bir çare bul Microsoft gözünü seveyim.

• Android ve ios'a çıkan oyun ve uygulamalar wp'a çıksın tuta bilene aşk olsun.

• Windows Phone'lara ne kadar ısınamasam da cihazın özellikleri ve kamerası muazzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

808 için "sırf kameradan ibaret, akıllı telefon değil" diyorlardı, hadi şimdi konuşun? Efsanevi kamera artık symbian gibi ölü bir işletim sistemi yerine nokia'nın da katkılarıyla microsoft'un geliştirdiği önü açık ve şimdi olmasa bile yakın zamanda liderliğe oynayacak bir işletim sistemi üzerinde bulunuyor. 808'de sadece optik görüntü sabitleme ve manuel ayarlar eksikti, onlarda geleceğine göre nokia kamera konusunda noktayı koymuş bulunuyor.

Çekemiyorlar... Lumia ile devammmm

• her şey iyi hoşta bana kalırsa üst seviye android cihazlardan bir nebze daha ucuz olursa daha çok müşteri çekecektir diye düşünüyorum
  • kamera süper helal olsun. windows phone da çok iyi ama eksikleri çok kullanmak istedim ama kullanan herkes karşı çıktı.

windows phone'un daha yolu var. sağlam gelsinler de yavaş hızlı fark etmez.
  • Uygulama ve oyun yapımcılarının sadece iphone ve androide çalıştıkları dönem geride kalmak üzere. Elleri mahkum windows içinde uygulama oyun yapmaya. Yapmazlarsa kendileri kaybeder. Bu saatten sonra Nokia kaybetmez. Donanımsa donanım yazılımsa yazılım. Donanımı nokia yapar yazılımı microsoft. Microsoft bu. Oyun yapımcılarının bir kulağını çekmeye bakar. Bilgisayarım için yaptığınız oyunların aynısını telefonum için de istiyorum dese kim itiraz edebilir? Oyun ve uygulama açısından sıkıntı olmaz bence. Bekleyelim görelim. Marketse market, kameraysa kamera... Rahat olun. Herkese iyi geceler.
  • güzel telefon ama bu bilinen firmalar neden analog tvli telefon çıkarmayıp bizi deli ediyorlar anlamıyorum,sırf analog tv olsun diye cin malı telefon almak zorunda kalıyoruz.

• Nokiayı tebrik ederim cihaz cok guzel fakat L925 modeli piyasaya çıkmadan eskiyecek mi L925in incelik ve ufak tasarım farklılıkları dısında bir farkını göremiorum haksız mıyım?

• sonunda nokia geri dondu

• Bence çok iyi bir telefon olmuş ön kamerası hakkında bilgi var mı?

• Çoğu kişinin içindeki gizli nokia canavarı ortaya çıkmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kalınlık ?

Merhaba,

Kamera çıkıntısını saymaz isek, kasanın kendisi Lumia 920'den daha ince olacak.

Teşekkürler.

Kamera kasaya sıfır olmuyormu zaten ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.