Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş sen önce bir yazılımları güncelle sonra çıkart yeni telefonları , en basit şeyler için bile aylardır bekliyoruz be ayıp be
    Telefonu alalın1 ay oldu bıktım , bir yıla yakındır kullananlar nasıl dayanıyor çok merak ediyorum.
    özellik donanım olarak mükemmel telefon ama güncelleme ile yazlımlar iyileştirilmez en basit özellikler bile gelez ise 2000 lirayı bu alete vermek çok saçma olacak.
    Müzik çaları kapatamamak , müzik çaların sesini kısınca telefonun zi sesinin kısılması ne demek ya
    En basit örnek bu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Optik zoomda olaydı Galaxy S4 Zoom'a rakip olabilirdi.

• Iyiymiş ama bütçemi aşıyor ben 520 alırım anca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki birisi gidip nokia alınca adamların böbreği ciğeri satılıyor bırak yapmış adamlar sana takdir etmek düşer spam yapmak anlamsız. 2 gb ram de 3 4 sene götürür kamera da kızıştırır piyasayı bizde elle tutulur cihazlar kullanırız en azından

• Sanki birisi gidip nokia alınca adamların böbreği ciğeri satılıyor bırak yapmış adamlar sana takdir etmek düşer spam yapmak anlamsız. 2 gb ram de 3 4 sene götürür kamera da kızıştırır piyasayı bizde elle tutulur cihazlar kullanırız en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: the_student

Optik zoomda olaydı Galaxy S4 Zoom'a rakip olabilirdi.

O varki zatan , dik âlâsı var hatta :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megapixel yükselince goruntu kalitesi artmaz. goruntunun kalitesini lensin genisligi arttirir.yani htc'nin ultrapixel muhabbeti o yuzden 41 mp benım icin cok bir sey ifade etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

Megapixel yükselince goruntu kalitesi artmaz. goruntunun kalitesini lensin genisligi arttirir.yani htc'nin ultrapixel muhabbeti o yuzden 41 mp benım icin cok bir sey ifade etmiyor.

yav he he.

olay mpx değil zaten burda öne çıkan pureview denilen zamazingo o yüzden 41 mpx çok çok önemli. gidin netten araştırın görüntüleme teknolojilerini inceleyin anlarsınız. çok mpx tabi ki dandik lens ile bir şey ifade etmez ama kullandığın lens ve objektif uyumlu olursa işte o zaman mpx çığır açar.

not: babam emekli fotofilm operatörü bu işten ne kadar anladığımı az çok anlayabilirsin.
  • çok çirkin lan. 2gb ram rami de kamera için koymuş olabilirler mi? yoksa wp 2gb rame geçiyor bunun sinyalleri mi?
  • Lumia 1020 : 2000~ TL ÷ 41 MP = MP başına 50 ~ TL

Iphone 5 : 1800~ TL ÷ 8 MP = MP başına 225~ TL

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Megapixel yükselince goruntu kalitesi artmaz. goruntunun kalitesini lensin genisligi arttirir.yani htc'nin ultrapixel muhabbeti o yuzden 41 mp benım icin cok bir sey ifade etmiyor.

yav he he.

olay mpx değil zaten burda öne çıkan pureview denilen zamazingo o yüzden 41 mpx çok çok önemli. gidin netten araştırın görüntüleme teknolojilerini inceleyin anlarsınız. çok mpx tabi ki dandik lens ile bir şey ifade etmez ama kullandığın lens ve objektif uyumlu olursa işte o zaman mpx çığır açar.

not: babam emekli fotofilm operatörü bu işten ne kadar anladığımı az çok anlayabilirsin.

yav he he'den sonrasını okumadım.

isterse kamera degil insan gözü koysun ios'tan vazgecmem

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Nokia, Siemens Networks'ü almıyor; Siemens, Nokia Siemens Networks (NSN) ortaklığından ayrılıyor. :) Garip ama, senelerdir zar etmiyordu, ama artık toparlanıyor; biz de ayrılıyoruz diyor CEO. :D

Alet görüntü olarak o kamera ünitesi ile kaba görünüyor. 2 GB RAM zaten o 38 MP fotoğrafları çekip resim düzenleme programlarında üzerlerinde oynama yapmak için kullanılacaktır. Panorama özelliği varsa geniş panoramalar iyi çekilir 2 GB RAM ile. WP performans olarak zaten iyi de, marketinde ücretsiz uygulama sayısı artmalı. Ha bir de eski Windows Mobile platformunu şak diye çöpe atıp elimizde işlevsiz cihazlar kalmasına sebep olan Microsoft zihniyetine de gizli gizli sövüyorum bu arada...

41 MP kameraya gelince, daha az çözünürlüklü ama optik zoom özellikli bir kamera geliştirseler daha hoşuma giderdi. Canon Nikon makinalarda bile fotoğraflarda sorun olabiliyorken, 41 MP kameradan çözünürlükten öte çok fazla bir şey beklemiyorum zaten. Ha çözünürlüğün büyüdükçe fotoğraf üzerindeki büyüme etkisinin azalması sıkıntım aslında. Gereksiz boyut kaplıyor gibime geliyor. :)

Nokia 41 MP sensörle uğraşa dursun, HTC One 4 MP ile gayet rahat yerinde; adamlar piksel yarışını başka açıya çevirmeyi deneyip, beceremediler de. :D

• arkadaşlar , bu 41mp kamera pro. kamerlardan iyi çeker mi?
  • Süper lan bide 920 den ince olacakmış daha ne olsun... Bi 520 bir de dslr alırım diyordum ama galiba sadece 1020 alsam yetecek
  • su telefonlar nıye hep dıkdortgen olur kı!!
  • eger oyle bisey varsa yeniden onlerde yani eski yerinde oynar kanimca
  • Evet arkadaşlar belirtmiş bazı yorumlar çok basit ve kolay eleştiriler olmuş fakat şöyle bir durumda var.

Nokia cidden iyi bir telefon geliştirmiş rakibi olmayan teknolojiler barındırıyor, işletim sistemi de çok stabil ama çok eksiği var. Sana özgürlük ve irade sunmuyor, uygulamalar çok az... android veya ios işletim sistemli bir telefonla günlerce oyun program herşeyi kullanarak elinden düşürmez hale gelebilirken bu işletim sistemi o zevki vermiyor yalnız kalıyorsun..
  • yıl 2013 ama bir arkadaşın telefonuna bakarken kültürlü kısım kaç mp bu der , daha alt tabaka kamerasını açda bi bakim der , lan sanki düğünlerde kameramanlık yapacaz telefon bu
  • Güzel özellikleri var. Bununla Sony Xperia i1 kapışır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

yav he he.

yav he he'den sonrasını okumadım.

isterse kamera degil insan gözü koysun ios'tan vazgecmem

Senin yazma nedenin belli oldu işte daha da konuşmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.