Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben su an ameriksdayim burda unlock lumia 920 32gb 415 lira su 1200 cikarsa belki ucuzlar diye bekliyorum

Birde baska lansmani var mi ne zaman olucak bilen var mi ?

415 tl de ciddi misiniz hocam

Saniyor ki forumda kimse amerikada degil.

Oyle bir sallamis ki arkadas inanilcak noktayi da gecmis.

415 olsa hemen siparis vereyim amerikadan tanidigima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk video

http://youtu.be/beDw3-I1D1s

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben su an ameriksdayim burda unlock lumia 920 32gb 415 lira su 1200 cikarsa belki ucuzlar diye bekliyorum

Birde baska lansmani var mi ne zaman olucak bilen var mi ?

415 tl de ciddi misiniz hocam

Saniyor ki forumda kimse amerikada degil.

Oyle bir sallamis ki arkadas inanilcak noktayi da gecmis.

Arkadaş sallamışmı

• Güzel ancak uygulama mağazası bir iOS bir Android ayarında olamadığı sürece benim için üçüncü planda kalacaktır.
  • arkadaşlar sony ve nokia kameralarını karşılaştırmak çook mantıksız
    birisi sony nin kendi üretimi
    birisi profesyonel zeiss in lensi bu şekilde değerlendirirsek sony daha başarılı
    nokia lens üreten bir firma değil biliyorsunuzki sony dijital fotoğraf makinalarında zeiss kullanıyor bazı düşük modellerde ise sony lens kullanmakta işte sony lensle zeiss lens farkı burda ortaya çıkıyor
    ancak nokia da kendi lensini çıkardığı zaman bir karşılaştırma yapsak daha iyi olur
    zeiss tabiki şu an önde

• quote:

Orijinalden alıntı: SJess

arkadaşlar sony ve nokia kameralarını karşılaştırmak çook mantıksız
    birisi sony nin kendi üretimi
    birisi profesyonel zeiss in lensi bu şekilde değerlendirirsek sony daha başarılı
    nokia lens üreten bir firma değil biliyorsunuzki sony dijital fotoğraf makinalarında zeiss kullanıyor bazı düşük modellerde ise sony lens kullanmakta işte sony lensle zeiss lens farkı burda ortaya çıkıyor
    ancak nokia da kendi lensini çıkardığı zaman bir karşılaştırma yapsak daha iyi olur
    zeiss tabiki şu an önde

Cok saçmalamışsın. Nokia carl zeis lens ile yıllarca çalışıyor. Ve sadece Nokia ya lens yapıyor. Kafan Güzel mi senin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Iphone kullananlara lafım yok Bi yere kadar ama android kullanıpta gelip burada lumia kotu o kotu bu berbat demeyin. Önce sizi kazıklayan şirketlerden kurtulun. Bugün telefon çıkarabilecek herhangi biri bile android kullanıp sürebilir piyasaya. Buna rağmen plastik kasalı, soluk ekranlı, estetik özürlü, alt sınıf modelleri kasım kasım kasılan, sözde amiral gemileri menü geçerken kasan, her harekette hafızası dolan (S4), kamera olsun diye kamera koyulan telefonlara 2 milyar veriyorsunuz. Marketten başka hiçbir özelliği olmayan telefonlar bunlar. Burada fanboyluk yapmayın. 512'lik lumia serileri tasarım olarakta, stabilite olarakta, bir çok 2 ram'li android amiral gemisinin eline verir. Sadece ram ve işlemci koyarak yürümüyor bu işler. Önce adam gibi bir işletim sisteminiz ve gerçekten sağlam urunleriniz olsun.

Haklisin kesinlikle.

Ben de belki en stabil android cihazini kullaniyorum suan(one), ios tan gectim, kafamda bir cok soru isaretiyle gectim ama cok sukur memnunum, suan tek aradigim sey iphone un dokunmatigi.

Onun haricinde diger android cihazlar icin soylediklerinde haklisin. Ozellikle samsunglar. S3 nasil bu kadar tuttu insanlar plastik oval cop kutusuna neden bu kadar para verip aldilar hala aklim almiyor. Yeni tanistigim birisinde galaxy serisi telefon varsa direk onyargiyla yaklasir oldum insanlara bile.

Nokia icin ise ben cok begendim acikcasi. Pazarin boyle yeniliklere ihtiyaci var diye dusunuyorum. Microsoftun destegi ile wp8 uygulama bazinda cok iyi yere gelecektir kanaatindeyim.

Android dendiği zaman en iyisi HTC sonra Sony zaten. Samsung u hiç sevemedim, sevemeyeceğim.

Nokia'nın da çok fazla eksiği var kabul ediyorum ama bunlar genelde Microsoft'a ait hatalar. Yazılımsal. Samsung nasıl bu kadar başarılı oldu dersek, en iyi telefonunu 1500 e bulmak mümkün :D ucuz ve kalitesiz ürünler kullanıyorlar. Sony xperia'da lumia'dan sonra istediğimi vermedi bana.

• 920 çıkarken de bu sözler ediliyordu gördük sonunu.kamera kabiliyeti güzel ama çoğu kullanıcı için aradaki fark önemsiz.xenonu çıkar s4 ve bu telefonla çekilen fotoğraf kalitesi arasında çok fark olmayacak.zaten aradaki farkı düşünen adam fotoğraf meraklısıdır ki oda tercihini bu telefondan yana kullanır.yani işin özü fotoğraf için alınır bu telefon s4 ile diğer konularda yarışamaz.o metro arayüzünü beğenmeyen o kadar kişi var ki.daha 920 de ki problemleri saymıyorum.whatsupp gibi bir program bile hala sorunlu çalışıyor marketin hali içler acısı.telefonun ekran büyüklüğü, ağırlığı ve elde kapladığı hacme girmiyorum bile.tamam samsung veya android sevmiyorsunuz ama yorum yaparken ipin ucunu kaçırmayın.samsung para basıyor şu aralar beğenmesenizde teknolojiye o yön veriyor...

• Tasarım cok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

920 çıkarken de bu sözler ediliyordu gördük sonunu.kamera kabiliyeti güzel ama çoğu kullanıcı için aradaki fark önemsiz.xenonu çıkar s4 ve bu telefonla çekilen fotoğraf kalitesi arasında çok fark olmayacak.zaten aradaki farkı düşünen adam fotoğraf meraklısıdır ki oda tercihini bu telefondan yana kullanır.yani işin özü fotoğraf için alınır bu telefon s4 ile diğer konularda yarışamaz.o metro arayüzünü beğenmeyen o kadar kişi var ki.daha 920 de ki problemleri saymıyorum.whatsupp gibi bir program bile hala sorunlu çalışıyor marketin hali içler acısı.telefonun ekran büyüklüğü, ağırlığı ve elde kapladığı hacme girmiyorum bile.tamam samsung veya android sevmiyorsunuz ama yorum yaparken ipin ucunu kaçırmayın.samsung para basıyor şu aralar beğenmesenizde teknolojiye o yön veriyor...

Saglamlıksa Nokia. Wp de geliyor hızla önümüzdeki yıl androidi ve ios u tirtetir. Cok sağlam bu wp.

• Bence bir telefonda camera önemli artık ortalama altında bir telefondanda bir şekilde browser performansı alabiliyoruz. Hoş bir telefon olacak bir tek bu windows phone soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

çöp

gelsin eksiler

hay hay efenim

öte yandan nokia bence doğru yapıyor diğer alanlarda müzik yazılım uygulamada vs de android ios bu kadar ilerlemişken farklı kulvarda bastırmaları çok doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naylon Brando -- 9 Temmuz 2013; 9:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

920 çıkarken de bu sözler ediliyordu gördük sonunu.kamera kabiliyeti güzel ama çoğu kullanıcı için aradaki fark önemsiz.xenonu çıkar s4 ve bu telefonla çekilen fotoğraf kalitesi arasında çok fark olmayacak.zaten aradaki farkı düşünen adam fotoğraf meraklısıdır ki oda tercihini bu telefondan yana kullanır.yani işin özü fotoğraf için alınır bu telefon s4 ile diğer konularda yarışamaz.o metro arayüzünü beğenmeyen o kadar kişi var ki.daha 920 de ki problemleri saymıyorum.whatsupp gibi bir program bile hala sorunlu çalışıyor marketin hali içler acısı.telefonun ekran büyüklüğü, ağırlığı ve elde kapladığı hacme girmiyorum bile.tamam samsung veya android sevmiyorsunuz ama yorum yaparken ipin ucunu kaçırmayın.samsung para basıyor şu aralar beğenmesenizde teknolojiye o yön veriyor...

metro arayüzünü ben gayet beğeniyorum? Veya 920 kullanıp da bu metro arayüzü iğrenç diyen görmedim. Ki zaten almadan önce sana ben metro arayüzü sunuyorum diye tüm reklamlarında söylüyor. Hani kandırıldılar mı da beğenmiyorlar? Ben de IOS ve Android sevmiyorum mesela arayüz olarak. IOS'a başka bir eleştirim olamaz tabii ki. xenonu çıkar s4 ile aynı diyorsun. xenon'u elinle çıkarıp samsuna takamıyorsun ki? S4 ile yarışamayacağı konuyu sana söyleyeyim market. ki hali hazırda 160.000 uygulama var. telefonun ekran büyüklüğü niye yarışamasın? 4,5 inç. büyük isteyenler S4 tercih edebilir sadece o konuda haklısın. Ağırlığı dersen, cidden halter kaldırıyormuş muamelesi yapmayın telefona. telefonu tek elle kullanmak o kadar rahat ki. tek elle kullanabiliyorsunuz. ekran boyutu biraz tek ele izin vermiyor. iphone 5 gibi değil. Nokia'da üst sınıf sadece 920 varmış gibi de davranmayın. İnce, hafif, şık bir 820 var.

Samsung teknolojiye yön vermiyor, samsung teknolojiyi çalıyor. Sana android dışında samsung'un sunabileceği en ufak bir şey yok. plastik kasa, orta halli, gece çekim yapamayan bir kamera. uygulamaları var işte. başka nesi var?

Bu arada 900.000 uygulama var android markette. Peki top 100 içinde niye 20 tane erotik uygulama var? çok mu kullanışlı uygulamalar, yoksa temel uygulamalar dışında elle tutulur bir şey yok mu? seçicilik yok. telefonlara mutlaka virüs programı kurmak zorundasınız. bilmediğiniz bir uygulamada virüs yiyebilirsiniz. siz virüslü bir programı bile atabilirsiniz markete. yani kötü bir IOS taklididir android. Sadece kişiselleştirme olayı güzel.

• Hale bak. En fazla 1500 Tl'lik telefonu 2000 Tl'ye alıyoruz.

• Bununla ilgili gsm şirketleri kampanya yaparsa kaçırmam..
  • göz göremedikten sonra neyleyim 41mp i
  • 512 mb ram ile bile akici olan Windows phone 8,bu cihazla ucusa gececektir.Bence akilli telefon gibi akilli telefon olmus Lumia 1020 :)

• Eğitimde bu duruma telafi deniyor. Bir eksigini başka birşeyle kapatma. İşletim sistemini kamera ile kapatmaya çalışıyorlar lar.

• Kamera çıkıntısı yapmayıp telefonu kalınlaştırsalar daha iyiydi
  • Sizi bilmem ama sonraki telefonum kesinlikle Lumia olacaktır. Tabii Sony beni şaşırtmazsa.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.