Şimdi Ara

Hybird Bow karakter yapılandırması görüşler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değişik bir yapılandırma sormak istiyorum size belki önceden beri vardır veya bazılarınıza saçma gelebilir ama genede sormak istiyorum...

Kafamda yatan karakter yapılandırması Hybird(1 Str 2 Int) okcu yapılandırması yani el yakması lighting olan nuke skilleri açın olan bi karakter ;
    Sizce
    1-) Bow olmasının ne gibi yararları olur ?
    2-) Bow skilleriyle fazla Damage görebilir mi ?
    3-) (Biraz saçma gelebilir ama) PVP de Nuke skillerini mi Bow skillerini mi kullanmalı veya ikisini birden mi ?

Edit : Arkadaşlar Bi fikri olmuyan bile yazsın bişeyler tahmin vesilesiyle tabi tahmin yazın dedikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluesun -- 22 Nisan 2008; 21:56:33 >

• hem bow hem nuker
    pek kullanılmayan karakter
    hem bow skiliyle vurcaksın hem nuke atıcaksın
    bence s/s ya da spear nuker ol ya da hybird archer ol
  • Aslında Olabilir Ama Kimse Açmaz Diye Düşünüyorum Sen Aç 80 Lwl Yap Bak Bakıyım Güzelmi Zevklimi Kasılıyo Pvpde Çok Canyakıyomu Sonra Gel YAzburraya Bizde Açalım demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

hem bow hem nuker
    pek kullanılmayan karakter
    hem bow skiliyle vurcaksın hem nuke atıcaksın
    bence s/s ya da spear nuker ol ya da hybird archer ol

Dediğin karakterlerden Spear nuker olsam hangi yapılandırmayı(STR INT cinsinden) ve Heuksal kısmında hangi skilleri açmamı önerirsin ?
  • valla şu anda full int archer olan fakat henüz ong power farmda olan bir charım var char bir değişiklik olmazsa full int gidecek ve sadece bow skillerini kullanacakdır. deneyip görücez iyi olucağıunı düşünüyorum80 de bi ihtimal hybrite çeviririm 90 a kadar öle giderim bow u beğenmezse sword yada speara dönerim char akmaz kokmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

valla şu anda full int archer olan fakat henüz ong power farmda olan bir charım var char bir değişiklik olmazsa full int gidecek ve sadece bow skillerini kullanacakdır. deneyip görücez iyi olucağıunı düşünüyorum80 de bi ihtimal hybrite çeviririm 90 a kadar öle giderim bow u beğenmezse sword yada speara dönerim char akmaz kokmaz.

Bende iyi olucanı düşündüm de bilmiyorum bazı arkadaşlar diyo Phy.Attack az olur fazla vuramaz diyolar ama benim düşüncem de el yakmayla beraber normal Phy.Attack kullanan bow culardan fazla vurabilir düşüncesindeyim
  • bizim serverde 80 light imbueli int archer war ortalıgın tozunu attırıyo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluesun

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

valla şu anda full int archer olan fakat henüz ong power farmda olan bir charım var char bir değişiklik olmazsa full int gidecek ve sadece bow skillerini kullanacakdır. deneyip görücez iyi olucağıunı düşünüyorum80 de bi ihtimal hybrite çeviririm 90 a kadar öle giderim bow u beğenmezse sword yada speara dönerim char akmaz kokmaz.

Bende iyi olucanı düşündüm de bilmiyorum bazı arkadaşlar diyo Phy.Attack az olur fazla vuramaz diyolar ama benim düşüncem de el yakmayla beraber normal Phy.Attack kullanan bow culardan fazla vurabilir düşüncesindeyim

öyle zaten standart bi full str archerdan herdaim daha fazla vurur ama 2 katı crit çakmaz critler 2-3k oynar.

• Bilgiler için sağol
    Daha sonra da kastığın charlada ilgili iyi ve kötü yanlarını yazan bi konu açarsan çok güzel olur yeniden teşekkürler...
  • Arkadaşlar forumda aradım da bulamadım acaba spear nuker yapılandırması rehberi filan var mı ?

Yoksa kaç STR kaç INT vermeli Heuksal dan hangi skilleri açmalı bilgisi olan yazabilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.