Şimdi Ara

Hybrid Anket.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A
  • quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

hybrid nedir bir şekilde pure olmayan chara nasıl bir build yapılırsa yapılsın hybrid dir buda geneLdir ha eğer sen iyi diyorsan kendine göre nasıl yapılandırıyorsan ona göre bi cwp wer 7:1 iyi diyorsan B iyi bi char de herkesin hybrid yapılanrıması farklı ama hybrid bir çatı altında ne olursa olsun ben herkesin kafasında olanı soruyorum anket sadece zaten bu yüzden onlarca topic açıldı tartışma ya gerek yok burda iyimi kötü mü die iyise iyi dersin kötüyse kötü dersin

Kardeş,bu tür anket yapacaksan MOD lardan pool açma yetkisi taleb edebilirdin.Gerçi bu konuda pool yapılmışdır.

Bu arada şıkları biraz daha zengileştirsen daha doyurucu bir anket olur.Meseal imbue weapon skilleri gibi.

Ayrıca sro da tüm charlar hybrid dir.

Char level atlayınca 5 state puanı alır.Bunlardan 2 tanesi otomatik olarak 1 str- 1 int verirlir.Gerisi oyuncu takdirine kalmıştır.Yani pure diye bişey yok aslında,olsa olsa heavy STR yada heavy INT olur.

Neyse,bende ankete cevap vereyim bari.

7:1 HEAVY INT SWORD/SHIELD HYBRID

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 2 Şubat 2007; 20:32:18 >

• B) İyi bir chardır.
  • tşk fenasi
  • quote:

tşk fenasi

Eywallah kardeş,

Şunuda belirteyim,herkesin bildiği teknik bir bilgi;

LVL80 pure str aslında 257:99 str:int hybrid dir.
    LVL80 pure int aslında 257:99 int:str hybrid dir.
  • C
  • kesinlikle c
  • B)İyi bir chardır
  • hepinize tşk..
  • quote:

Arkadaşlar hybrid için tartışma platformu değil sadece hybrid charı destekleyenler şık yollasın yorum istemiyorum anket niteliğinde olsun istiyorum lüftfen yorum yazmayın forumda yeterince yorum var şimdiden teşekkürler...

A-)İyi bi char değildir
    B-)İyi bi chardır
    C-)Kullanışlı ama pure charlara göre daha zayıf bi chardır

kesinlikle C
  • +int ve +str siz pure int in str lere ne yapabileceğini söyleyin
  • Bencede A)
  • Hybrid iyi bir char değildir demeye devam edin aziz dostlarım, oynadığınız serverlarda izlediğiniz PvP'lerde ki full int sandıklarınızın büyük ihtimalle yarısı Hybrid Int
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Hybrid iyi bir char değildir demeye devam edin aziz dostlarım, oynadığınız serverlarda izlediğiniz PvP'lerde ki full int sandıklarınızın büyük ihtimalle yarısı Hybrid Int

1)topic mesajına uygun neden yanıt atmıyorsun.
    2)neden illa kendi fikirlerini söyleme ihtiyacı duyuyorsun bu topic de.
    3)bence o gordugun videolarda ki charlar hakkında hiçbir bilgin yok.

hani topic e uzun sohbetlere girmeyeyim diyorum gerekeni yapıp çıkıyorum ama illaki boyle birşeyleri empoze etmeye çalışan zihniyete dayanamıyorum işte, yapmayın lütfen mesaja saygı gosterin bari, şimdi gelir bu soylediklerime de mana bulursunuz neyse siz yazmaya devam edin benim bu topic de ki son mesajımdır konu sapmasın.

• Dostum ya güldürdün beni şimdi

Yav bişe söylicem, forum dediğimiz şey insanların kendi fikir duygu ve düşüncelerini dile getirdiği ortamlar değil midir? Ee, burada da bir soru sorulmuş ve cevaplıyoruz, Hybrid çok iyi bir Chardır, B demiyorum, B++++++++++ diyorum

Yani diyeceğim şu; senin neden kendi fikrini dile getiriyorsun demen çok saçma... 1.-2. soruna yanıtını verdim. Bilgin yok demişsin, pure intlerdense evet bilgim yok, bir chara o kadar stone falan harcayıp 10larca str basmaya niyetim yok, hybrid rulaz diyorum, pure sux diyorum :))

fenasi44 e katılıyorum,

Sor bakalım Evil&Angelsoul a tüm charları kastılar Eldorado da neden Hybrid açtılar ve 80 level yaptılar? Ve memnunlar mı ?

7:1 demiyeceğim, kesin birşey sözkonusu değil, Mag % lere göre yapılır (Tabi üstünde hiç bir kıyafet olmayacak şekilde- bunun da % lerini biliyorum,

SELAMETLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 3 Şubat 2007; 22:59:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Hybrid iyi bir char değildir demeye devam edin aziz dostlarım, oynadığınız serverlarda izlediğiniz PvP'lerde ki full int sandıklarınızın büyük ihtimalle yarısı Hybrid Int

1)topic mesajına uygun neden yanıt atmıyorsun.
    2)neden illa kendi fikirlerini söyleme ihtiyacı duyuyorsun bu topic de.
    3)bence o gordugun videolarda ki charlar hakkında hiçbir bilgin yok.

hani topic e uzun sohbetlere girmeyeyim diyorum gerekeni yapıp çıkıyorum ama illaki boyle birşeyleri empoze etmeye çalışan zihniyete dayanamıyorum işte, yapmayın lütfen mesaja saygı gosterin bari, şimdi gelir bu soylediklerime de mana bulursunuz neyse siz yazmaya devam edin benim bu topic de ki son mesajımdır konu sapmasın.
    hislerime tercüman oldun saol

• hahaha bu adam daa önce bana Hybrid -Ölü çar. degldir die 1 kanıt - 1 SS yada video gösterin die konu açtıımda kızan adamdı haha ne dielim Yorumsuz ................. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkguide

hahaha bu adam daa önce bana Hybrid -Ölü çar. degldir die 1 kanıt - 1 SS yada video gösterin die konu açtıımda kızan adamdı haha ne dielim Yorumsuz ................. :)

kim ben mi
  • kızma yaa Hybrid hybrid die 2-3 konu açtm sadece 1 i kaldı dierleri silindi
    ilk konuya ilk cevabı sen yazmıştn :) resimin deişse de adını hatrlıom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.