Şimdi Ara

Hybrid Anket.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlamadım seni ben hybrid charı mı savunmuşum yani
  • hmmmm bence hybrid berbat bir char
    kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum
    kasın mis gibi full str fire glavienizi keyfinize bakın siz.

• aynen C
  • A) İyi bir char değildir
  • en iyi char int dir int den vaz geçmem lvl70 str glavie ciyi lvl70 sword nuker yatırdı str charla ben oynadım(arkdasımın ki ) dediği gibi daldım ama herseferinde 10k nuke atıyordu:( o yüzden en iyisi nukerdir.... glavieciye 16 üstü bi critickli glavie lazım yoksa nukeri yatıramaz ve stan yedirtebilirse ...ancak yener bu da nuker i pek zorlamaz bence !!
  • beyler bı sorum olcak ortalama gıden hıc varmı? yanı bı lvl 2str 1 int obur lvl 2 int 1str bolece 2 lvl sonunda 3e 3 olur yanı esıt gıder o nasıl olur acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Hybrid iyi bir char değildir demeye devam edin aziz dostlarım, oynadığınız serverlarda izlediğiniz PvP'lerde ki full int sandıklarınızın büyük ihtimalle yarısı Hybrid Int

1)topic mesajına uygun neden yanıt atmıyorsun.
    2)neden illa kendi fikirlerini söyleme ihtiyacı duyuyorsun bu topic de.
    3)bence o gordugun videolarda ki charlar hakkında hiçbir bilgin yok.

hani topic e uzun sohbetlere girmeyeyim diyorum gerekeni yapıp çıkıyorum ama illaki boyle birşeyleri empoze etmeye çalışan zihniyete dayanamıyorum işte, yapmayın lütfen mesaja saygı gosterin bari, şimdi gelir bu soylediklerime de mana bulursunuz neyse siz yazmaya devam edin benim bu topic de ki son mesajımdır konu sapmasın.
    hislerime tercüman oldun saol

O saçma hislere cevabı verdim, merak etme, senin hislerin benim yorum yapmamamı istiyorsa sorun var demektir. Burası özgür bir forum.

İnsanlar sanırım Hybrid'i çekemiyor kardeşim, çünkü taktiğini bilmiyor, 2int 1 str sanıyor gerçek hybridi

Gerçek Hybrid Eldorado'da, gidin bakın, terör estiriyor mübarek dimi angel kanki

Serverın en iyileri hybrid orada :)))))

• Kesinlikle A) pure str ye göre çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamitCagdas

en iyi char int dir int den vaz geçmem lvl70 str glavie ciyi lvl70 sword nuker yatırdı str charla ben oynadım(arkdasımın ki ) dediği gibi daldım ama herseferinde 10k nuke atıyordu:( o yüzden en iyisi nukerdir.... glavieciye 16 üstü bi critickli glavie lazım yoksa nukeri yatıramaz ve stan yedirtebilirse ...ancak yener bu da nuker i pek zorlamaz bence !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccould -- 5 Şubat 2007; 14:47:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

Hybrid iyi bir char değildir demeye devam edin aziz dostlarım, oynadığınız serverlarda izlediğiniz PvP'lerde ki full int sandıklarınızın büyük ihtimalle yarısı Hybrid Int

1)topic mesajına uygun neden yanıt atmıyorsun.
    2)neden illa kendi fikirlerini söyleme ihtiyacı duyuyorsun bu topic de.
    3)bence o gordugun videolarda ki charlar hakkında hiçbir bilgin yok.

hani topic e uzun sohbetlere girmeyeyim diyorum gerekeni yapıp çıkıyorum ama illaki boyle birşeyleri empoze etmeye çalışan zihniyete dayanamıyorum işte, yapmayın lütfen mesaja saygı gosterin bari, şimdi gelir bu soylediklerime de mana bulursunuz neyse siz yazmaya devam edin benim bu topic de ki son mesajımdır konu sapmasın.
    hislerime tercüman oldun saol

O saçma hislere cevabı verdim, merak etme, senin hislerin benim yorum yapmamamı istiyorsa sorun var demektir. Burası özgür bir forum.

İnsanlar sanırım Hybrid'i çekemiyor kardeşim, çünkü taktiğini bilmiyor, 2int 1 str sanıyor gerçek hybridi

Gerçek Hybrid Eldorado'da, gidin bakın, terör estiriyor mübarek dimi angel kanki

Serverın en iyileri hybrid orada :)))))

bak bana eldoradodan bahsetme o server 2-3 ay sonra oturacak şu anda bot kullanıp kolay lvl atlayanlar serwerda hit durumda +farmlarıda tam değiL ki ben sana birşey demedim yorum yapma mı dedim topic açtım bi ricada bulundum sadece şık söyeyin diye ama işte unuttumki okullar tatil çoluk çocuk bascak forumu zaten hybrid konusunda 10larca forum açıldı ben sadece böyle bi anket yapıp kısa yoldan mini bi istatistik yapcaktım ama sen

• quote:

Orjinalden alıntı: DevilSoul

hybrit char örnegi eldorado serverinde Angel & EvilSoul

kral char hybrit tabii ayarını tutturabilirsen

bence iki char da 0 & 0 :) Q-Q
  • hahahahaahahaah
    o senin 0 dediğin char serverı ağlatıyor
  • quote:

bir chara o kadar stone falan harcayıp 10larca str basmaya niyetim yok, hybrid rulaz diyorum, pure sux diyorum :))

AngelSoul kendi diyor bir önceki Hybrid vs. Lord Yarkan video konusunda,

quote:

ama böyle bir char için gerçekten büyük uğraş gerekiyor
    şansınız yoksa alchmy için 250m ye kadar para ihtiyacınız olabilir:D

Param cebimde kalsın diye hybrid açarsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 5 Şubat 2007; 17:16:41 >
  • bence Ö şıkkı
  • Glavie char pvp nin en iyi charıdır ayrıca hızlıda kasar str char olmasına rağmen iyide can yakar.Glavieye kötü diyenler kendi charını övenler genelde intçi yada hybirddür çünkü glavieden çok canları yanmıştır evet haklılar glavie charlar glavecilerin bile sinirine dokunur çünkü güçlüdürler.
  • cevap B)Hiper char imba

Angel ve Evil le aynı guilddeyim ReBorn da nick Feliong lvl 59 o 0 yazan arkadaşa kapının önünde 2 si varken 2 union 64+ safe zone dan çıkmadılar onlar bi an uzaklaşdı atladılar bizi kesmek için artı 70+ 4 kişi evil e daldı hepsi kesildi aynı anda daldıkları halde

Bence sen otur oyunu nasıl oynarım olayını bi tekrar düşün herşey teoride değil öyle fazla forum okumakdan nevrin dönmüş dostum azcık oyna izle bişiler kap
  • Tabiki ( A )...
  • deneme
  • KESİNLİKLE A)

ROCK 4 EVER
  • D ) hiçbirii bence pure intten daha dayanıklı full strden dahaa az dayanıklı bişidirr hybird... tabii bu benm kishisel görüşümm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.