Şimdi Ara

Hybrit Uygulamalar Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android Studioda uygulama geliştirmek bana zor geliyor yazılan kodların mantığını anlamakta çok zorluk çekiyorum. O yüzden hibrit uygulama geliştirmek istiyorum Cordova ile.

Size sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Bir çok makalede okudum. "Performans gerektiren uygulamalarda native uygulama geliştirmek gerekiyor" diye yazıyorlar. Ama performans gerektiren uygulama örneklerini yazmıyorlar.

Sizce Hibrit(Cordova) olarak performans kaybetmemek adına ne gibi ne tür uygulama geliştirmek mümkündür ve iyi sonuç verir?

• Video editlemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hibrit dediğin uygulamalar birden fazla başka programlama dilinin derleyicisini kullanıyor. Genelde Node.js ve HTML kullanıyorlar. Javascript ve CSS bilmiyorsan, onları anlamakta da zorluk çekersin. Programlama bilmiyorsan zaten programlayamazsın. Önce öğrenmelisin, sonra uygulamalısın.
  • Teşekkür ederim. Evet biliyorum 2 yıldan fazladır bu işin içindeyim öncelikle Python öğrenmişdim sonra Java vb.

Yani Video editor grafik işleme oyun bunlar performans gerektiren uygulamalar
    Bunun dışında ise hibrit uygulama geliştirilebilir?

Lütfen hibritle sorunsuz geliştirilebilecek uygulamalar ile örnek verebilirmisiniz?
  • Hibrit uygulamalarda da nayive kod çalıştırabilirsin. Performans gerektirecek kodu native şeklinde diğer kısımları ise mesela javascript üzerinden yapabilirsin böylece performans sorunun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer web tarafında kodlama yapmayacaksan Flutter’ı öneririm. Ben denediğim vakit bana mobilde programlamayı sevdirmişti. Web üzerinde şu anda flutter stabil olarak çalışmıyor. Bu konuyu hallettiklerinde(mobil uygulama ile hemen hemen aynı olursa tabiki), flutter’a iyice yoğunlaşmayı hedefliyorum.

Onun haricinde react native veya ionic’i deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.