bu çarı gördükten sonra oyunu bıraktım oyundan soğuttuğun için sağol :)hayırlı satışlar
:)))) EYVALLAH SAĞOLASIN.İŞTE SANA HAZIR ÇAR UĞRAŞMANA GEREK YOK:))))
up.....................................
UP.........................
UP...............................
up....................
up.......................
up........................
Değerli arkadaşım aslında çok para istemiyorum bu çara 5.100k sp si var şu anda çarın itemleride cabası.Amacım oyunu bırakmak olduğundan bu çarı satıyorum 6 seneyi aşkındır bu oyunu oynuyorum.Daha 1-1.5 sene önce wizz&bard 100 lvl çar sattım 1.750k spli çar 1.200 tl ye.Tabiki kimseye zorla satmıyorum çarı meraklısı ve en baştan uğraşmak istemeyen birisi için ideal bir çar bence.İnşallah sende satabilirsin....
İtemsiz C ekranını ekleyiniz.
İtemsiz C eklenmiştir.......
UP......
up.....
Şunu hep merak ederim. 4m sp var charda ama çoğu skill açık değil. Neden açmıyorsunuz? Yani ne yapmayı planlıorsunuz o skilleri? 4m sp sonuçta?
Değerli arkadaşım çarda 4 milyon değil 5.300.000 sp var.Merakını hemen gidereyim.Bana yarayan skilleri açıyorum diğer sikillerle bir işim olmadığı ve kullanmadığım için boşuna neden açayımki?Ama alacak olan kişi istediği gibi skilleri yapılandıra bilir.Zevk ve karar ona ait.Sonuçta sp sorunu yok çarda dilediği gibi kullanabilir.Umarım soruna cevap olmuşumdur.
up......................
up.......................
Soyuk satarsan ne kdra satarsın veya aegede gold satarmısın bana :)) soyuk uygun fiyat verirsen alabilirim
Arkadaşım benim amacım oyunu bırakmak.O yüzden çarı satıyorum.6 Seneyi aşkındır oynuyorum bu oyunu.Gold veya item satışını düşünmüyorum.Karar verirsen telefon numaramdan bana ulaşabilirsin.