Şimdi Ara

Hydrus _VioLenT_ 117 LVL FF 8 MİLYON SP WİZARD&BARD 2 BİLYON GOLD+40 NOVA İTEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
9.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum 800 tl çok fazla istiyorsun alıcı bulursan alnından öperim.Immortal seti olmayan chara o kadar parayı kimse vermez ayrıca 12 deg itemlerde geliyor o kasadaki novalar çok para edecegini zannetmem zorlasan 3.5b-4b eder tanesini 350m den bulabiliyorsun artık o novaları.Yani sp dışında bence o fiyata zor satarsın.Immortal set ve Power silah olsaydı olabilirdi ancak bu fiyata...
  • Öncelikle yorumun için teşekkürler.Resimleri iyi incelediysen eğer bir çok itemde İmmortal var zaten.Çarın fiyatı konusuna gelince Bu benim öngördüğüm fiyat.Bu fiyatı veren olur veya olmaz bu almak isteyen kişeye bağlı bir şey.Kasadaki novaları oyun parasına çevirmedim çünkü 12degrede parçalayıp elixir olarak kullanmak veya satmak daha karlı olacağını düşündüm.Sonuç itibari ile çarı olacak olan arkadaşın öncelikle sp sıkıntısı olmayacak.Çarı istediği gibi yapılandırabilir.Ben 4 seneden beri 7/24 bu çarı kasıyorum.Ticket ve diğer şeylere harcanan paranın yanında bu fiyat hiç bir şey bence.Benim tek amacım oyunu bırakmak istediğim için çarı satıyorum.Çalışan bir kişi olduğum içinde eskisi gibi artık ilgilenemiyorum çarla.Yinede yorumların için teşekkürederim...
  • Şimdi yeni özellik geliyor 11 deg en az +7 olan itemi(+7 den aşağı olmuyor) 12 deg yapabiliyoruz ve artık adv. elixirde çıkmayacak 11 degreelerden onu demek istedim o yuzden o novaların fiyatları çok düşer nese sana hayırlı satışlar.

Not:Immortal basılı item demedim Mısır itemi yani Immortality item coin ile alınan itemleri dedim :) sslerde göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inyourmind -- 25 Mayıs 2011; 15:00:39 >
  • up........
  • up........................
  • Up........
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtoncer78

Şöyle oluyor Çara full int verildi.Çar lvl atladıkça oyun kendiliğinden str de verdiği için str 1 yazılmıştır.

o zaman intide 4 yap
  • hehehe ok..
  • up................
  • Up.....
  • up...............................
  • UP...................
  • up............................
  • up.....................
  • up.........................
  • Str wiz 800tl az bence hahaha
  • Arkadaşlar çar full int çardır.Str olayı şöyle Çar her level etladığında oyunun verdiği str dir.Çar her level atladığında stat pointi İnt olarak verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtoncer78 -- 15 Haziran 2011; 12:35:07 >
  • UP....................
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.