Kaç tane NOVA var sayamadım Çok sıkı kasmışsın kardeşim Hayırlı Satışlar
Vallahi helal olsun bence charın fiyatı gayet uygun ama işte oyun için tek seferde o kadar vermem :D benimde toplasan şu ana kadar 500 ü bulmuştur ama bi anda 800 adama koyar :D yanlış anlama char fiyatı gayet uygun zaten senin charı gördüm bende oyundan soğudum yeninle :D
:)))) Kısmet....
up.....................
up..........................
up.....................
Up.....
up.....................
up...............
güncellenmiştir...
Dostum karakter olaganustu fakat fiyat fazla abzurt olmus. Bu benim fikrim sakin beni yanlis anlama ama kolay kolay hicbir karakter 800 lira etmez yani insanlar chara da "Oha" der , fiyata da "Oha" der.
Fiyata 500 , 400 yada 350 falan yazarsan alici bulabilirsin cunku hic kimse bir oyun icin nakit 800 lira vermez .. Istedigin fiyat bir asgari ucret kadar ..
Yani kusura bakma tekrar soyluyorum , beni yanlis anlama fakat kimse bir oyuna 800 lira vericek kadar "Enayi" degil paraya ihtiyacin varsa ya da keyfin icin karakteri satiyorsan bile fiyati dusur cunku 800 lira cok ama cok fazla bir mebla.
Ne kadar emek harcanmis olursa olsun bir oyun sonucta , bu harcadigin emek senin kendi emegin fakat karakterler emege gore satiliyor olsaydi karakter fiyatlari 1.500 TL'den baslardi cunku sen de emek veriyorsun , o da emek veriyor .. Yani seninki "can" da onunki "patlican" degil.
Hayirli gunler. Bol kazanclar.
Öncelikle yorumun için teşekkürler.Tabiki senin düşüncenede saygı duyuyorum.Ancak dediğin gibi bu arz talep meselesi senindediğin gibi Enayilik olayı değil.Verilen emek ve ortada olan bir karakter için böyle bir fiyat ortaya çıkıyor.Tabiki alt tarafı bir oyun bu zevk meselesi...İstediğim fiyata satabilirim veya satamam bilemem.Ben sadece satıcıyım.Çarı satmamdaki amaç ise 6 seneyi aşkındır bu oyunu oynadığım ve artık bırakma zamanı geldiği için satıyorum. Bundan 2 sene önce Wizz&Bard çar sattım 100 Lvl inanmazsın belki ama tam 1.200TL ye almak isteyen olduktan sonra hertürlü bu çar satılır. Yorumlarına yinede teşekkürler....