Şimdi Ara

[HypeR] Killed Isyutareu From Karakoram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [HypeR] Killed Isyutareu From Karakoram

• Tebrikler

Başka ne diyeyim ki
  • ne alakası var şimdi millet baksın die foto koymus sanamı sorcak adam 70 lwlde isy kestım ss koyabilirmiyim die ne biçim adamsınki forumda sövüosun.

Hyper helal olsun kardeşim kes acıma uheuehu
  • sağol kardeşim böle zıbıdıklar çıkınca sinirlerim hopluyo allahtan sağlam dostlarımız vardayüzümüz gülüyor :)
  • hayırlı olsun hyper
  • Tebrik Ederim HypeR daha nice ısyu lara
  • cok güzel bi girişim isr kesmekte bi türk saygıdır
  • ya ben bi kesemedim işin aslı şuki 65 ten beri en son 65 de gidip yarısında ölmüştüm. o lvl den beri hep cavedeydim kusasum geldi hiç isu ya gitmedim hatta o peşpeşe çıktığı dönemlerde bile çünkü birinte 5-6 defa çıktı tam gittim daha çıkmadı
  • hehe bende gitmiyordumda arkl ar sağolsun ben aramaya üşeniyordum onlar bulup saklıyor ben gidip kesiyorum itemler onlara :D
  • helal olsun agam seni çok beeniyorum charın gercekten güzel görünüyo ama bu resiminde deil bende başka rsimlerinde var :D gerçekten charın süper
  • quote:

hehe bende gitmiyordumda arkl ar sağolsun ben aramaya üşeniyordum onlar bulup saklıyor ben gidip kesiyorum itemler onlara :D

sunu baştan sölesene bee...itemleri weriorsan yardım ederm =) :P {tibet te deiilim emme}=)
  • bence isr kesince hediyeleri veriyon onlara ama gözün kalıyodur illa
  • valla saygı duyuyorum darısı başıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.