Şimdi Ara

Hyper Mu Zor server 500 Ex Herkes Gelsin.. hypermu.tk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lorencia bara bless eklendi bles bug kapalı soul shopta yok kalplerden veya yıldızlardan düşücek artık :D
  • içinden soul düşen itemelr Fire Cracker | Heart of Love I Golden madal ayrıca bunalrın içinden johda düşecek yani jewel of harmony başka jewel düşmiyecek yarlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theturks11 -- 2 Eylül 2009; 15:17:13 >
  • siteye girmiyor???
  • Sunucuyla ilgili bir sorun cıktı simdi onu halledioruz 1 saate kdr online olcak server
  • Sunucuyla ilgili bi hata yaşadık dunden beri bunu cozmeye calıstık.Ve sorunu cozduk..Serveri tam açmadık dbler elimizde ama bi sezon degişikliği düşünüyoruz..
  • S4 yapınnn:D:D
  • Arkadaşlar serverı başka sunucuya taşıdık bu eskisinden 10 kat hızlı bunda şu an bazı denemeler yapıyorum s5 kurdum ancak hata verdi bu yüzden s5den bir önceki versiyona ek yapıp açmaya çalışacam eski oyuncularımıza ayrıcalık tanınacaktır merak etmesinler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKaN44

S4 yapınnn:D:D

Senin Yaş Kaç
    Hangi Serverde Kastığın Belli Değil.. Daldan Dala Atlıyorsun.. Bir Kuş Misali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALCHOL -- 7 Eylül 2009; 17:53:06 >
  • La sanane oglum sanane sana ne batıo uza git elimde kalacan valla bigun yaw SANANE
  • quote:

La sanane oglum sanane sana ne batıo uza git elimde kalacan valla bigun yaw SANANE

Kurduğun Cümlelere Dikkat Et..

1. Sanane
    2. Elimde Kalacan
    3. La-Lan
    4. Elimde Kalcan..

ßir Daha Olmasın :)

Mademki O Kadar Güveniyon Kendine.. Açık Adresini Pm Yoluyla Yolla.. Altına İsmini Soy İsmini Yazmayı Unutma..

Not: Yanında Acil Müdahele Ekibi Hazır Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

La sanane oglum sanane sana ne batıo uza git elimde kalacan valla bigun yaw SANANE

Kurduğun Cümlelere Dikkat Et..

1. Sanane
    2. Elimde Kalacan
    3. La-Lan
    4. Elimde Kalcan..

ßir Daha Olmasın :)

Mademki O Kadar Güveniyon Kendine.. Açık Adresini Pm Yoluyla Yolla.. Altına İsmini Soy İsmini Yazmayı Unutma..

Not: Yanında Acil Müdahele Ekibi Hazır Bulunsun

:):) bıraktıgım gibi yine buralar....

• Arkadaşlar version yine aynı s3 ep2 +s4 serverı yeni sunucuya taşıdık bu eskisinden 10 kat daha hızlı lag yok acclar silindi kusura bakmayın ilk hafta ex:5000 olacak iyi oyunlar
  • Arkadaşlar yeni sunucuya geçtiğimiz için ip değişti bu yüzden yeni pacht indirinhttp://s2.dosya.tc/pacht_10649.zip.html
  • accler silinmi yeni acc alınmıyor siteden giris yapılmıyor acil yardımm
  • Hyper-Mu için diğer Muonlinelardan farklı bişeyler yapmak istiyoruz.Simdilik 2si belirlendi ve daha iyileride gelecek.

Evlilik Sistemi
    Evlenmek isteyen PlayerLarimiz Admin basvurcaklardır. Bizde isteği alıp büyük bir düğünle evlendircez… Not: Sitemizde evlilik programı vardir.

Duel Sistemi
    . 3hafta 1 duel duzenlencektir.Admin tarafından bu duelli kazanan oyuncu birdahaki duele kdr oyun Kralı olcaktır…[/b
    ]
  • Acc alma işlemiyle ilgileniliyor..En kısa zamanda sorun cozulcek.
  • ya acc alınamıyorr yardımcı olacakmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktekin20d

ya acc alınamıyorr yardımcı olacakmısınız

Registration

* Account Created Successfully!

Ben Alabildim Acc :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orijinalden alıntı: aktekin20d

ya acc alınamıyorr yardımcı olacakmısınız

Registration

* Account Created Successfully!

Ben Alabildim Acc :)

ya bende biliyorum onu ama hepsinde diyor * Account Created Successfully! ama giriş yapmıyor karşındaki acwmei degil eski darklordculardanım mahsat vakit gecirmek onuda yapamıyorum :D
  • Kapanır Bu Server.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.